Artikel top billede

Det er denne hurtige Netgear AC3200 "Nighthawk" X6 wifi-router til en værdi af 2.000 kroner som du kan vinde hvis du deltager i undersøgelsen.

Bliver dit arbejde disrupted næste gang? Hjælp Computerworld med en undersøgelse om digital innovation

Arbejder du med it eller teknologi? Så har Computerworld brug for din hjælp til at svare på et kort spørgeskema om teknologi, konkurrence og innovation.. Vi trækker lod om en fed Netgear wifi-router blandt alle deltagere.

Arbejder du med it eller teknologi? Så har Computerworld brug for din hjælp til at svare på et kort spørgeskema om teknologi, konkurrence og innovation.

Undersøgelsen tager cirka syv minutter at gennemføre.

Som tak for hjælpen deltager du i konkurrencen som en superhurtig Netgear AC3200 - Nighthawk X6 wifi-router til en værdi af 2.000 kroner.

Du deltager i undersøgelsen her

Baggrunden for undersøgelsen er at data, mobil og nye forretningsmodeller betyder, at en række veletablerede brancher og virksomheder har oplevet stigende konkurrence fra hidtil uventede brancher.

Den hastige udvikling kaldes ofte for disruption.

Men hvor udbredt er fænomenet - og hvad betyder det for dig? Det har Computerworld brug for din hjælp til at blive klogere på.

Undersøgelsen består derfor af en række udsagn, som vi gerne vil høre, om du er enig eller uenig i.

Ønsker du at deltage i konkurrencen om en Netgear Nighthawk X6 Wifi Router til en værdi af 2.000 kroner kan du sidst i spørgeskemaet angive din e-mail. 

Deltag i undersøgelsen her
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere