Artikel top billede

Det er denne hurtige Netgear AC3200 "Nighthawk" X6 wifi-router til en værdi af 2.000 kroner som du kan vinde hvis du deltager i undersøgelsen.

Bliver dit arbejde disrupted næste gang? Hjælp Computerworld med en undersøgelse om digital innovation

Arbejder du med it eller teknologi? Så har Computerworld brug for din hjælp til at svare på et kort spørgeskema om teknologi, konkurrence og innovation.. Vi trækker lod om en fed Netgear wifi-router blandt alle deltagere.

Arbejder du med it eller teknologi? Så har Computerworld brug for din hjælp til at svare på et kort spørgeskema om teknologi, konkurrence og innovation.

Undersøgelsen tager cirka syv minutter at gennemføre.

Som tak for hjælpen deltager du i konkurrencen som en superhurtig Netgear AC3200 - Nighthawk X6 wifi-router til en værdi af 2.000 kroner.

Du deltager i undersøgelsen her

Baggrunden for undersøgelsen er at data, mobil og nye forretningsmodeller betyder, at en række veletablerede brancher og virksomheder har oplevet stigende konkurrence fra hidtil uventede brancher.

Den hastige udvikling kaldes ofte for disruption.

Men hvor udbredt er fænomenet - og hvad betyder det for dig? Det har Computerworld brug for din hjælp til at blive klogere på.

Undersøgelsen består derfor af en række udsagn, som vi gerne vil høre, om du er enig eller uenig i.

Ønsker du at deltage i konkurrencen om en Netgear Nighthawk X6 Wifi Router til en værdi af 2.000 kroner kan du sidst i spørgeskemaet angive din e-mail. 

Deltag i undersøgelsen her
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere