Artikel top billede

Her er verdens hurtigste internet

Der er et sted i verden hvor bredbåndshastigheden ligger langt foran alle andre. Danmark ligger som en blød mellemvare og får tæv af de nordiske naboer.

Det kommer næppe som en overraskelse for dig, at Danmark ikke topper listen over de lande, der har den højeste internethastighed.

Kongeriget ligger som en blød mellemvare på listen.

Hvert kvartal udarbejder firmaet Akamai en rapport, der hedder "State of the Internet", som blandt andet måler på gennemsnits- og tophastigheder i en stribe af verdens lande.

Udgaven for andet kvartal i år er netop kommet, og her kan du se, at det er Sydkorea, der (igen) topper listen som det land med højeste gennemsnitshastighed på internetforbindelsen med 23,1 Mbit/s og en 'peak speed' på solide 83,3 Mbit/s

Hong Kong og Japan placerer sig også forrest i feltet med gennemsnitshastigheder på henholdsvis 17 og 16,4 Mbit/s og tophastigheder på 94,8 og 75,1 Mbit/s.

Danmark får lokale bøllebank

Under de nordlige himmelstrøg ligger Danmark på 12,9 Mbit/s, hvilket er lavere end både Finland (14 Mbit/s), Sverige (16,1 Mbit/s) og Norge (14,3 Mbit/s)

93 procent af Danske internetbrugere har i øvrigt en linje, der er hurtigere end fire Mbit/s.

Du kan finde flere tal i Akamai-statistikken her.

Læs også:
Så er den her: Global bredbånds-rapport afslører den reelle situation i Danmark

Bredbåndshastighed er slet ikke alt: Derfor er latency og stabilitet afgørende
IT-JOB

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

Solution Architect

Novo Nordisk A/S

IT System Manager

Bachmann Electronic Danmark

Application Engineer (f/m/d)
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Skab en bedre bundlinje ved at gentænke rammerne i kampen om fremtidens talenter

Mennesker er forskellige og medarbejdere arbejder forskelligt. Nøglen til succes for fremtidens virksomheder er at tage udgangspunkt i de ansattes forskellige og individuelle behov. Kort sagt behandler du dine medarbejdere ens ved at behandle dem forskelligt

07. februar 2023 | Læs mere


Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere