Så kom priserne på iPhone 6S: Bliver den dyreste smartphone i butikkerne

Fra 9. oktober kan du købe de nye iPhone 6S- og 6S Plus-telefoner fra Apple i Danmark. Se her, hvad de kommer til at koste.

6.200 kroner.

Så meget koster en iPhone 6S med 16 gigabyte lagerplads igennem et af de danske teleselskaber inklusiv abonnementsprisen. Priserne for Apples nye smartphone er kommet frem efter at 3, Telia og Telenor har åbnet for salget.

Apple er stadig producenten af den dyreste smartphone på markedet - i hvert fald i forhold til den lagerplads, som du får med. For 6.200 kroner kan du købe en Samsung Galaxy S6 Edge Plus-telefon med 32 gigabyte eller en Sony Z5 med 32 gigabyte.

Eller to OnePlus 2-telefoner med 64 gigabyte og fire Othello-lagkager.

Og vil du have en iPhone 6S Plus, som har samme skærmstørrelse som Samsung S6 Edge Plus, så koster den 7.000 kroner - igen kun for 16 gigabyte.

En 64 gigabyte-version af iPhone 6S - hvilket vi her på Computerworld vil foreslå dig at købe som minimum - koster hos 7.000 kroner.

Det er næsten samme pris som for en 11 tommer Macbook Air.

Billigst hos Apple selv
Hvis du vil købe dig en iPhone 6S eller 6S Plus, så bør du overveje at købe den gennem Apple selv eller et af de steder, hvor du får den uden abonnement.

Prisforskellen mellem teleselskabernes pris og prisen for telefonen uden abonnement er næsten 400 kroner.

Du får selvfølgelig et abonnement med i købet og muligheden for at købe den på en rentefri afbetaling hos teleselskaberne.

Men er du ikke interesseret i et nyt abonnement, og har du allerede solgt fedekalven for en ny smartphone, så får du mere telefon ved at købe den hos Apple selv.

Og så kan det være, at du har råd til at købe 64 gigabyte-modellen.

Grunden til at du bør købe 64 gigabyte-modellen frem for en 16 gigabyte-model ligger i, at den nye 6S blandt andet kan optage i 4K-format. Rundt regnet fylder en 4K-video fire gange så meget som en FHD-film, som iPhones ellers har filmet i. Så du skal ikke filme meget, før at pladsen er fyldt op.

Ligeledes fanger kameraet også et par sekunders video med til hvert eneste billede taget, hvilket også fylder mere.

Og hvis du kan "leve" med 16 gigabyte-modellen, og går du ikke op i 4K-optagelser, så overvej at købe den nu et år gamle iPhone 6 i stedet.

Har du planer om at købe en ny iPhone 6S eller 6S Plus?
 

Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Daxiomatic ApS
Salg, udvikling, implementering og servicering af software til ERP

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital How To: Data og AI er fremtiden – men kan man overhovedet lykkes i det nye data-univers uden den rette dataplatform?

Det er svært at spå om fremtiden, men vi kan være sikre på, at den indeholder meget mere data og en langt større anvendelse af kunstig intelligens. På dette webinar sætter vi derfor fokus på, hvordan du som organisation får styr på alle data, og bliver klar til fremtiden.

30. oktober 2020 | Læs mere


Dell Talk: Cybersikkerhed skal gentænkes for at kunne imødegå fremtidige avancerede cybertrusler

Danske virksomheder er nødt til at gentænke cybersikkerheden for at kunne imødegå fremtidige cybertrusler, som vi hele tiden gøres opmærksomme på. I denne talk får du et indspark i, hvordan du som virksomhed kan gentænke cybersikkerheden ud fra både et operationelt og sikkerhedsmæssigt perspektiv.

30. oktober 2020 | Læs mere


IT Security 2020

Strategic IT Security 2020 will focus on the never-ending story about security and cyber-defense, and how you can defend your business and your customer’s data and information. Together with several leading experts and digital executives from all over the Nordic countries, this conference seeks to give you the best input to focus even more on cyber security in the future.

03. november 2020 | Læs mere


Premium
Skal du tage en Pro eller ej? Sådan vælger du imellem iPhone 12 og 12 Pro
Apples to iPhone-nyheder minder overraskende meget om hinanden. Der er dog væsentlige forskelle, som du skal være opmærksom på, når du vælger.
Computerworld
Det nye MitID er et tigerspring for bedre cybersikkerhed
Klumme: Det nye MitID er en enestående mulighed for et markant løft af it-sikkerheden i danske kommuner. Med baggrund i udfasningen af det nuværende NemID kan de samtidig forbedre og styrke deres it-systemers værn overfor cyberangreb.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Styrk brugeroplevelse, produktivitet og medarbejdertilfredshed
Brugervenlige og velfungerende IT-løsninger og -enheder er en af de vigtigste forudsætninger for medarbejdernes produktivitet – men også for at øge deres tilfredshed med arbejdspladsen. Det gælder uanset, om de arbejder fra kontoret eller fra hjemmet. Omvendt ses rigide, topstyrede processer og besværlige systemer som en af de største hindringer for at kunne yde sit optimale. Der er med kort sagt vægtige argumenter for at tage temperaturen på virksomhedens tilgang til brugervenlighed og undersøge, hvordan man kan gøre medarbejdernes hverdag lidt lettere. Det får du mere viden om i denne hvidbog, der også rummer en række konkrete og virkelighedsnære problemscenarier – samt konkrete bud på, hvordan man i hvert enkelt tilfælde kan afhjælpe dem.