Artikel top billede

Så kom priserne på iPhone 6S: Bliver den dyreste smartphone i butikkerne

Fra 9. oktober kan du købe de nye iPhone 6S- og 6S Plus-telefoner fra Apple i Danmark. Se her, hvad de kommer til at koste.

6.200 kroner.

Så meget koster en iPhone 6S med 16 gigabyte lagerplads igennem et af de danske teleselskaber inklusiv abonnementsprisen. Priserne for Apples nye smartphone er kommet frem efter at 3, Telia og Telenor har åbnet for salget.

Apple er stadig producenten af den dyreste smartphone på markedet - i hvert fald i forhold til den lagerplads, som du får med. For 6.200 kroner kan du købe en Samsung Galaxy S6 Edge Plus-telefon med 32 gigabyte eller en Sony Z5 med 32 gigabyte.

Eller to OnePlus 2-telefoner med 64 gigabyte og fire Othello-lagkager.

Og vil du have en iPhone 6S Plus, som har samme skærmstørrelse som Samsung S6 Edge Plus, så koster den 7.000 kroner - igen kun for 16 gigabyte.

En 64 gigabyte-version af iPhone 6S - hvilket vi her på Computerworld vil foreslå dig at købe som minimum - koster hos 7.000 kroner.

Det er næsten samme pris som for en 11 tommer Macbook Air.

Billigst hos Apple selv

Hvis du vil købe dig en iPhone 6S eller 6S Plus, så bør du overveje at købe den gennem Apple selv eller et af de steder, hvor du får den uden abonnement.

Prisforskellen mellem teleselskabernes pris og prisen for telefonen uden abonnement er næsten 400 kroner.

Du får selvfølgelig et abonnement med i købet og muligheden for at købe den på en rentefri afbetaling hos teleselskaberne.

Men er du ikke interesseret i et nyt abonnement, og har du allerede solgt fedekalven for en ny smartphone, så får du mere telefon ved at købe den hos Apple selv.

Og så kan det være, at du har råd til at købe 64 gigabyte-modellen.

Grunden til at du bør købe 64 gigabyte-modellen frem for en 16 gigabyte-model ligger i, at den nye 6S blandt andet kan optage i 4K-format. Rundt regnet fylder en 4K-video fire gange så meget som en FHD-film, som iPhones ellers har filmet i. Så du skal ikke filme meget, før at pladsen er fyldt op.

Ligeledes fanger kameraet også et par sekunders video med til hvert eneste billede taget, hvilket også fylder mere.

Og hvis du kan "leve" med 16 gigabyte-modellen, og går du ikke op i 4K-optagelser, så overvej at købe den nu et år gamle iPhone 6 i stedet.

Har du planer om at købe en ny iPhone 6S eller 6S Plus?
 
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere