Artikel top billede

Så kom priserne på iPhone 6S: Bliver den dyreste smartphone i butikkerne

Fra 9. oktober kan du købe de nye iPhone 6S- og 6S Plus-telefoner fra Apple i Danmark. Se her, hvad de kommer til at koste.

6.200 kroner.

Så meget koster en iPhone 6S med 16 gigabyte lagerplads igennem et af de danske teleselskaber inklusiv abonnementsprisen. Priserne for Apples nye smartphone er kommet frem efter at 3, Telia og Telenor har åbnet for salget.

Apple er stadig producenten af den dyreste smartphone på markedet - i hvert fald i forhold til den lagerplads, som du får med. For 6.200 kroner kan du købe en Samsung Galaxy S6 Edge Plus-telefon med 32 gigabyte eller en Sony Z5 med 32 gigabyte.

Eller to OnePlus 2-telefoner med 64 gigabyte og fire Othello-lagkager.

Og vil du have en iPhone 6S Plus, som har samme skærmstørrelse som Samsung S6 Edge Plus, så koster den 7.000 kroner - igen kun for 16 gigabyte.

En 64 gigabyte-version af iPhone 6S - hvilket vi her på Computerworld vil foreslå dig at købe som minimum - koster hos 7.000 kroner.

Det er næsten samme pris som for en 11 tommer Macbook Air.

Billigst hos Apple selv

Hvis du vil købe dig en iPhone 6S eller 6S Plus, så bør du overveje at købe den gennem Apple selv eller et af de steder, hvor du får den uden abonnement.

Prisforskellen mellem teleselskabernes pris og prisen for telefonen uden abonnement er næsten 400 kroner.

Du får selvfølgelig et abonnement med i købet og muligheden for at købe den på en rentefri afbetaling hos teleselskaberne.

Men er du ikke interesseret i et nyt abonnement, og har du allerede solgt fedekalven for en ny smartphone, så får du mere telefon ved at købe den hos Apple selv.

Og så kan det være, at du har råd til at købe 64 gigabyte-modellen.

Grunden til at du bør købe 64 gigabyte-modellen frem for en 16 gigabyte-model ligger i, at den nye 6S blandt andet kan optage i 4K-format. Rundt regnet fylder en 4K-video fire gange så meget som en FHD-film, som iPhones ellers har filmet i. Så du skal ikke filme meget, før at pladsen er fyldt op.

Ligeledes fanger kameraet også et par sekunders video med til hvert eneste billede taget, hvilket også fylder mere.

Og hvis du kan "leve" med 16 gigabyte-modellen, og går du ikke op i 4K-optagelser, så overvej at købe den nu et år gamle iPhone 6 i stedet.

Har du planer om at købe en ny iPhone 6S eller 6S Plus?
 
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI & machine learning i dagligdagen – teknologi og best practice

Kunstig intelligens og machine learning er i gang med at forandre de måder, som vi arbejder på i organisationer og virksomheder - både i det store og i det små. Bliv inspireret til hvordan kan du selv udnytte dem til at gøre din organisation klogere, skarpere og mere effektiv.

06. december 2022 | Læs mere


ERP løsninger til SMV segmentet

For små og mellemstore virksomheder gemmer der sig meget store muligheder for effektivisering og data-udnyttelse i valget af ERP-system. Med det rigtige valg kan man udnytte eksempelvis machine learning, AI, procesautomatisering og meget andet på tværs af hele organisationen til blandt andet lagerstyring, produktion, distribution, intelligent afrapportering.

07. december 2022 | Læs mere


Identity & Access Management - sådan holder du din virksomhed sikker

God styring af brugerrettigheder er en af de mest effektive måder til at højne it-sikkerheden. For det kan hurtigt gå galt, hvis system-rettigheder, system-adgang og lignende ikke hele tiden opdateres. Kom og hør om erfaringer og muligheder til hurtigt og nemt hele tiden at sikre, at der er styr på brugerrettighederne i hele din organisation- også uden at genere brugerne.

08. december 2022 | Læs mere