Ups: Office 2016 får splinternyt Mac-styresystem til at crashe

De to splinternye top-programmer, Office 2016 og Mac OS X El Capitan, fungerer ikke sammen. De to programmer får systemerne til at crashe, lyder det fra mange brugere.

Microsofts splinternye Office 2016 fungerer ikke ordentligt sammen med Apples nye styresystem, El Capitan.

Begge de nye systemer er netop blevet lanceret - Office 2016 i 23. september og El Capitan i en uge senere.

Imidlertid oplever en del brugere, at Mac-computerne med det nye system crasher, når Office 2016 startes. Mac-computerne fryser helt og går helt i stå, lyder meldingen.

"Vi ved, at der kan være issues med Office 2016 for Mac-computere, som kører med El Capitan. Vi undersøger aktivt problemet sammen med Apple," lyder det fra Microsoft.

Selskabet anbefaler, at brugerne installerer 'seneste opdatering' til Office 2016 via Microsoft AutoUpdate, indtil Apple og Microsoft har fået udarbejdet en løsning.

I Microsofts support-forum skriver Microsoft-teknikeren Faisal Jeelani, at Microsoft er 'opmærksom ' på problemerne med Office 2016 i El Capitan.

Han skriver, at Microsoft i tæt samarbejde med Apple arbejder på at løse problemet hurtigst muligt.

"Desværre har vi ikke nogen tidshorisent for en løsning," skriver han.

Support-tråden med Faisal Jeelanis svar - der har titlen "Outlook 2016 for Mac freezes (Os X El Capitan) - er indtil videre blevet set mere end 21.000 gange og har mere end 250 indlæg. Det understreger, at problemet er ret udbredt.

Apple lancerede El Capitan - eller OS X 10.11 - 30. september.

Det skete efter, at El Capitan havde været i beta-test i flere måneder. Her blev det faktisk nævnt flere gange, at Office til Mac ikke kørte ordentligt.

Den første melding om problemet indløb allerede i slutningen af juli, og det får flere af brugerne til at brokke sig i support-tråden.

"Beta-testere har rapporteret om disse nedbrud i adskillige måneder. Der er ingen undskyldning for Microsoft og Apple for alligevel at nå helt frem til lancering af begge produkter uden en løsning," skriver en bruger

Det er dog fortsat uklart, om problemet skyldes Apples kode eller Microsofts kode eller en kombination af dem begge.

Apple er for tiden ved at teste den første opdatering af El Capitan, OS X 10.11.1.

Læs også:

Apple klar med spritnyt Mac-styresystem: Nu begynder kampen mellem El Capitan og Windows 10

Prøv Apples nye styresystemer: Her er iOS 9 og OS X El Capitan

Ny Office vil skrive noter og bestille din taxa for dig: Sådan kommer Office 2016 til at fungere

Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Computerworld A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital konference: Digitale forretningsløsninger 2020 - processer og teknologier, der øger bundlinien

Den digitale transformation har potentialet til at ændre virksomhedernes forretningsmodeller - og til at forandre forbindelsen til både slutbrugere og leverandører. For stadig flere virksomheder ligger vægten i forretningerne derfor i stadig højere grad på selve kundeoplevelsen og værdiskabelsen for brugeren. På denne heldagskonference får du derfor indspark og viden om, hvor du kan sætte ind, hvis du skal komme på omgangshøjde med de bedste digitale forretningsløsninger og skabe mest mulig værdi for din forretning med ny teknologi, der øger bundlinien.

21. oktober 2020 | Læs mere


Digital How To: Data og AI er fremtiden – men kan man overhovedet lykkes i det nye data-univers uden den rette dataplatform?

Det er svært at spå om fremtiden, men vi kan være sikre på, at den indeholder meget mere data og en langt større anvendelse af kunstig intelligens. På dette webinar sætter vi derfor fokus på, hvordan du som organisation får styr på alle data, og bliver klar til fremtiden.

30. oktober 2020 | Læs mere


IT Security 2020

Strategic IT Security 2020 will focus on the never-ending story about security and cyber-defense, and how you can defend your business and your customer’s data and information. Together with several leading experts and digital executives from all over the Nordic countries, this conference seeks to give you the best input to focus even more on cyber security in the future.

03. november 2020 | Læs mere


Premium
SF og Enhedslisten kræver flere penge til politiets cyberenhed: Skal investeres i øget efterforskning af digitale krænkelser
Der skal flere penge til Rigspolitiets Cybercrime Center NC3. Det kræver SF og Enhedslisten, der mener, at der er brug for flere penge til at opklare digitale krænkelser.
Computerworld
Kinesiske OnePlus slipper vild telefon løs: Byder på et snedigt batteri-trick
Mobilproducenten OnePlus nye toptelefon byder på et uset batteri-trick - den lader usædvanlig hurtigt op.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Sådan vinder du større anerkendelse for din sikkerhedsindsats
De fleste IT-sikkerhedsansvarlige oplever undertiden, at topledelsen ikke helt forstår og anerkender de kritiske cybersikkerhedsorienterede udfordringer, virksomheden skal håndtere. Ja, man fornemmer måske endda, at situationens alvor slet ikke trænger igennem på direktionsgangen.