Artikel top billede

Ups: Office 2016 får splinternyt Mac-styresystem til at crashe

De to splinternye top-programmer, Office 2016 og Mac OS X El Capitan, fungerer ikke sammen. De to programmer får systemerne til at crashe, lyder det fra mange brugere.

Microsofts splinternye Office 2016 fungerer ikke ordentligt sammen med Apples nye styresystem, El Capitan.

Begge de nye systemer er netop blevet lanceret - Office 2016 i 23. september og El Capitan i en uge senere.

Imidlertid oplever en del brugere, at Mac-computerne med det nye system crasher, når Office 2016 startes. Mac-computerne fryser helt og går helt i stå, lyder meldingen.

"Vi ved, at der kan være issues med Office 2016 for Mac-computere, som kører med El Capitan. Vi undersøger aktivt problemet sammen med Apple," lyder det fra Microsoft.

Selskabet anbefaler, at brugerne installerer 'seneste opdatering' til Office 2016 via Microsoft AutoUpdate, indtil Apple og Microsoft har fået udarbejdet en løsning.

I Microsofts support-forum skriver Microsoft-teknikeren Faisal Jeelani, at Microsoft er 'opmærksom ' på problemerne med Office 2016 i El Capitan.

Han skriver, at Microsoft i tæt samarbejde med Apple arbejder på at løse problemet hurtigst muligt.

"Desværre har vi ikke nogen tidshorisent for en løsning," skriver han.

Support-tråden med Faisal Jeelanis svar - der har titlen "Outlook 2016 for Mac freezes (Os X El Capitan) - er indtil videre blevet set mere end 21.000 gange og har mere end 250 indlæg. Det understreger, at problemet er ret udbredt.

Apple lancerede El Capitan - eller OS X 10.11 - 30. september.

Det skete efter, at El Capitan havde været i beta-test i flere måneder. Her blev det faktisk nævnt flere gange, at Office til Mac ikke kørte ordentligt.

Den første melding om problemet indløb allerede i slutningen af juli, og det får flere af brugerne til at brokke sig i support-tråden.

"Beta-testere har rapporteret om disse nedbrud i adskillige måneder. Der er ingen undskyldning for Microsoft og Apple for alligevel at nå helt frem til lancering af begge produkter uden en løsning," skriver en bruger

Det er dog fortsat uklart, om problemet skyldes Apples kode eller Microsofts kode eller en kombination af dem begge.

Apple er for tiden ved at teste den første opdatering af El Capitan, OS X 10.11.1.

Læs også:

Apple klar med spritnyt Mac-styresystem: Nu begynder kampen mellem El Capitan og Windows 10

Prøv Apples nye styresystemer: Her er iOS 9 og OS X El Capitan

Ny Office vil skrive noter og bestille din taxa for dig: Sådan kommer Office 2016 til at fungere
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere