Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

Foto:Mick Stanic, CC BY-NC 2.0.

CW-læserne frygter ikke at blive spist: "Disruption truer kun de andre"

I dag risikerer alle brancher at blive spist af aggressive tech-virksomheder, men Computerworlds læsere føler sig rustet til konkurrencen, viser en ny læserundersøgelse.

"Vi frygter ikke disruption."

Omtrent sådan lyder reaktionen fra Computerworlds læsere i en ny læserundersøgelse.

I undersøgelsen, der er besvaret af 695 læsere, svarer 64,2 procent, at de er enige eller helt enige i, at deres erfaring og evner ruster dem endnu bedre til fremtidens arbejdsmarked, der vil være præget af en hurtig teknologisk udvikling.

Undersøgelsen viser desuden, at blot 3,3 procent af læserne mener, at det er "meget sandsynligt", at deres stilling bliver overflødiggjort i løbet af de næste 10 år, mens 20,3 procent mener, at der er en sandsynlighed for det.

Umuligt at forudse

Gennem de seneste år har vi dog set, at ny teknologi og nye forretningskoncepter i løbet af kort tid har været i stand til at vende op og ned på eksisterende brancher. 

Hvis du tvivler på det, kan du bare spørge i taxabranchen, hotelbranchen eller hos Blockbuster og Nokia. 

Det er umuligt at forudse, hvilken branche, der er den næste, som står for skud. 

Derfor er et flertal af Computerworlds læsere også bevidste om, at det kan ramme deres arbejdsgiver

Således svarer 68,4 procent af de adspurgte, at det er sandsynligt eller meget sandsynligt, at deres branche i fremtiden vil møde trusler fra kanter, hvor de ikke tidligere havde forventet, at konkurrencen ville komme fra.

Til gengæld har et flertal af læserne også tillid til at ledelsen på deres arbejdsplads kan håndtere truslerne.

Her er 55 procent af de adspurgte enige eller helt enige i, at ledelsen på deres arbejdsplads kan forudse og imødegå trusler, der skabes af den hurtige teknologiske udvikling.

Nyt nyhedsbrev: Computerworld Digital Disruption - tilmeld dig her.

Læs også:

Alarmklokkerne bimler for danske virksomheder: Sats på deleøkonomien eller dø
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Ryk SAP-workloads i skyen – og tag alle de kendte fordele med
SAP-kunder verden over har gennem de seneste 15 år draget fordel af løsninger baseret på NetApps ONTAP-data management-platform. Herunder en mere sikker og stabil drift samt forenklet administration, hvilket er afgørende for at gennemføre projekter effektivt og for at reducere deres risikoprofil. Gennem de seneste år er det i høj grad også blevet muligt at rykke SAP-workloads i skyen, og det ønsker mange virksomheder rimeligvis at drage fordel af – men uden at sige farvel til mulighederne med NetApp ONTAP. I dette whitepaper stiller vi skarpt på mulighederne for at indarbejde NetApp Cloud Volumes ONTAP and Azure NetApp Files som del af en SAP-strategi baseret på Microsoft Azure.