Artikel top billede

Sulten efter en Lumia 950? Derfor skal du købe telefonen i god tid

Den 3. december kommer Microsofts Lumia 950 og 950XL til salg i Danmark. Ønsker du en, bør du nok forudbestille den. Gør du det, får du nemlig en vigtig ting med gratis.

Om lidt over en måned kan du købe en Lumia 950 eller 950XL - Microsofts kommende topmodeller indenfor Windows-telefoner.

Det er to telefoner med de vildeste specifikationer, og som begge kører Microsofts Windows 10 Mobile-system.

Prisen på de to enheder bliver på henholdsvis 4.999 kroner for Lumia 950 og 5.499 kroner for Lumia 950XL. Grunden til den højere pris er blandt andet en større skærm og en lidt stærkere processor i 950XL.

Er du interesseret?

Hvis ja, bør du forudbestille allerede nu. Ikke fordi chancen for, at der ikke er flere ved lanceringsdatoen er høj, men fordi du får en vigtig dockingstation med til telefonen, som er nødvendig for, at du kan bruge telefonens "Continuum for Phones" til fulde.

Du kan læse om vores oplevelse af "Continuum for Phones" her.

Den lille dockingstation koster særskilt 999 kroner, hvis du på et senere tidspunkt ønsker at købe en.

Forudbestiller du 950/950XL, eller køber telefonen senest 31. januar, så får du altså Microsoft Display Dock med gratis.

Tilbudet gælder ifølge Microsoft hos en række forhandlere og hos teleudbydere, hvor du på Microsofts hjemmeside kan forudbestille og få den sendt.

Alternativt kan gå ned til din lokale tele- eller elektronikforhandler efter den 3. december og købe telefonen - og altså få docken med.

Læs også: Mobiler som desktopcomputere bliver kæmpestort - nu går kampen i gang om at komme først
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Identity & Access Management - sådan holder du din virksomhed sikker

God styring af brugerrettigheder er en af de mest effektive måder til at højne it-sikkerheden. For det kan hurtigt gå galt, hvis system-rettigheder, system-adgang og lignende ikke hele tiden opdateres. Kom og hør om erfaringer og muligheder til hurtigt og nemt hele tiden at sikre, at der er styr på brugerrettighederne i hele din organisation- også uden at genere brugerne.

08. december 2022 | Læs mere


Cloud & Enterprise Architecture

Blive klogere på cloud i en virkelighed, hvor selv de mest stringente it-landskaber har det med at knopskyde over tid. Ny services, nye teknologiske muligheder og stigende interne forventninger gør, at data, processer og applikationer ofte er fordelt ud over flere leverandører og leverancemodeller.

14. december 2022 | Læs mere


People Tech 2022 – der hvor HR møder IT

People Tech 2022 er stedet for dig, som arbejder med HR eller med it-løsninger til HR-branchen. Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk. Bliv inspireret af andre virksomheders konkrete erfaringer, og hvad eksperterne mener om de store linjer inden for digitaliseringen af ​​HR.

15. december 2022 | Læs mere