Artikel top billede

Sulten efter en Lumia 950? Derfor skal du købe telefonen i god tid

Den 3. december kommer Microsofts Lumia 950 og 950XL til salg i Danmark. Ønsker du en, bør du nok forudbestille den. Gør du det, får du nemlig en vigtig ting med gratis.

Om lidt over en måned kan du købe en Lumia 950 eller 950XL - Microsofts kommende topmodeller indenfor Windows-telefoner.

Det er to telefoner med de vildeste specifikationer, og som begge kører Microsofts Windows 10 Mobile-system.

Prisen på de to enheder bliver på henholdsvis 4.999 kroner for Lumia 950 og 5.499 kroner for Lumia 950XL. Grunden til den højere pris er blandt andet en større skærm og en lidt stærkere processor i 950XL.

Er du interesseret?

Hvis ja, bør du forudbestille allerede nu. Ikke fordi chancen for, at der ikke er flere ved lanceringsdatoen er høj, men fordi du får en vigtig dockingstation med til telefonen, som er nødvendig for, at du kan bruge telefonens "Continuum for Phones" til fulde.

Du kan læse om vores oplevelse af "Continuum for Phones" her.

Den lille dockingstation koster særskilt 999 kroner, hvis du på et senere tidspunkt ønsker at købe en.

Forudbestiller du 950/950XL, eller køber telefonen senest 31. januar, så får du altså Microsoft Display Dock med gratis.

Tilbudet gælder ifølge Microsoft hos en række forhandlere og hos teleudbydere, hvor du på Microsofts hjemmeside kan forudbestille og få den sendt.

Alternativt kan gå ned til din lokale tele- eller elektronikforhandler efter den 3. december og købe telefonen - og altså få docken med.

Læs også: Mobiler som desktopcomputere bliver kæmpestort - nu går kampen i gang om at komme først
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Daxiomatic ApS
Salg, udvikling, implementering og servicering af software til ERP

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
GDPR: De bedste værktøjer til forankring og automatisering

GDPR er forlængst blevet en del af hverdagen i alle organisationer, og vi kan ikke komme uden om, at det koster dyrt at negligere vigtigheden af det. Det kan være en stor mundfuld at skulle holde styr på regler, håndtering og vedligeholdelse. Derfor sætter vi fokus på forankring og automatisering på denne konference.

02. december 2021 | Læs mere


Digital kundeservice: Kom godt i gang med chatbots

Der er store gevinster at hente med chatbots, som kan håndtere en stor del af kommunikationen med brugere - både de eksterne som kunder og de interne som medarbejdere.Og lige rundt om hjørnet venter næste generation, nemlig de stemme-baserede chatbots, som står på skuldrene af de stemmestyrede home-devices som Amazons Alexa og Google Home.

07. december 2021 | Læs mere


Can AI bring value to your business?

You will learn how AI has been successfully used to enhance an existing business where artificial intelligence is deployed to work complementary to natural intelligence in a complex data process. And you will be presented with a business case where AI provides the possibilities of creating a completely new business platform, that would not otherwise have been possible.

08. december 2021 | Læs mere