Artikel top billede

Sulten efter en Lumia 950? Derfor skal du købe telefonen i god tid

Den 3. december kommer Microsofts Lumia 950 og 950XL til salg i Danmark. Ønsker du en, bør du nok forudbestille den. Gør du det, får du nemlig en vigtig ting med gratis.

Om lidt over en måned kan du købe en Lumia 950 eller 950XL - Microsofts kommende topmodeller indenfor Windows-telefoner.

Det er to telefoner med de vildeste specifikationer, og som begge kører Microsofts Windows 10 Mobile-system.

Prisen på de to enheder bliver på henholdsvis 4.999 kroner for Lumia 950 og 5.499 kroner for Lumia 950XL. Grunden til den højere pris er blandt andet en større skærm og en lidt stærkere processor i 950XL.

Er du interesseret?

Hvis ja, bør du forudbestille allerede nu. Ikke fordi chancen for, at der ikke er flere ved lanceringsdatoen er høj, men fordi du får en vigtig dockingstation med til telefonen, som er nødvendig for, at du kan bruge telefonens "Continuum for Phones" til fulde.

Du kan læse om vores oplevelse af "Continuum for Phones" her.

Den lille dockingstation koster særskilt 999 kroner, hvis du på et senere tidspunkt ønsker at købe en.

Forudbestiller du 950/950XL, eller køber telefonen senest 31. januar, så får du altså Microsoft Display Dock med gratis.

Tilbudet gælder ifølge Microsoft hos en række forhandlere og hos teleudbydere, hvor du på Microsofts hjemmeside kan forudbestille og få den sendt.

Alternativt kan gå ned til din lokale tele- eller elektronikforhandler efter den 3. december og købe telefonen - og altså få docken med.

Læs også: Mobiler som desktopcomputere bliver kæmpestort - nu går kampen i gang om at komme først
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Sådan får CFOen og den it-ansvarlige hurtig og sikker viden på hånden

Som CFO og it- ansvarlig er automatisering og avanceret dataanalyse blevet en del af hverdagen. Både for at sikre acceleration af forretningskritiske processer men også for at sikre en opdateret og handlingsorienteret indsigt. Men hvordan får man fuldt overblik og udbytte af disse processer? Det sætter vi fokus på, med dette eksklusive roundtable-event.

07. marts 2024 | Læs mere


SAP Excellence Day 2024

Hvordan orkestrerer og opdeler du SAP-projekter, så det bliver muligt og realistisk at hjemtage gevinster langt hurtigere? Hvad er den mest effektive metodik, når man skal arbejde med no-code/low-code og Business Automation i SAP?

12. marts 2024 | Læs mere


Business Intelligence & Analytics Day

Gennem konkrete cases fra den virkelige verden giver vi dig også inspiration til, hvordan du i praksis graver efter – og finder - guldet i de stigende mængder data, din virksomhed producerer i bl.a. finans, drift, logistik og produktion. Samt hvordan du realiserer værdien af informationerne ved at indsamle, håndtere og analysere dem korrekt og systematisk.

14. marts 2024 | Læs mere