Artikel top billede

Sulten efter en Lumia 950? Derfor skal du købe telefonen i god tid

Den 3. december kommer Microsofts Lumia 950 og 950XL til salg i Danmark. Ønsker du en, bør du nok forudbestille den. Gør du det, får du nemlig en vigtig ting med gratis.

Om lidt over en måned kan du købe en Lumia 950 eller 950XL - Microsofts kommende topmodeller indenfor Windows-telefoner.

Det er to telefoner med de vildeste specifikationer, og som begge kører Microsofts Windows 10 Mobile-system.

Prisen på de to enheder bliver på henholdsvis 4.999 kroner for Lumia 950 og 5.499 kroner for Lumia 950XL. Grunden til den højere pris er blandt andet en større skærm og en lidt stærkere processor i 950XL.

Er du interesseret?

Hvis ja, bør du forudbestille allerede nu. Ikke fordi chancen for, at der ikke er flere ved lanceringsdatoen er høj, men fordi du får en vigtig dockingstation med til telefonen, som er nødvendig for, at du kan bruge telefonens "Continuum for Phones" til fulde.

Du kan læse om vores oplevelse af "Continuum for Phones" her.

Den lille dockingstation koster særskilt 999 kroner, hvis du på et senere tidspunkt ønsker at købe en.

Forudbestiller du 950/950XL, eller køber telefonen senest 31. januar, så får du altså Microsoft Display Dock med gratis.

Tilbudet gælder ifølge Microsoft hos en række forhandlere og hos teleudbydere, hvor du på Microsofts hjemmeside kan forudbestille og få den sendt.

Alternativt kan gå ned til din lokale tele- eller elektronikforhandler efter den 3. december og købe telefonen - og altså få docken med.

Læs også: Mobiler som desktopcomputere bliver kæmpestort - nu går kampen i gang om at komme først
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Daxiomatic ApS
Salg, udvikling, implementering og servicering af software til ERP

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere