Artikel top billede

Microsoft tager nu også en rød hat på.

Microsoft og Red Hat slår pjalterne sammen i cloud-eventyr

Det behøver ikke være produceret i Redmond, før Microsoft vil bruge det. Nu er det indgået et partnerskab med Linux-giganten Red Hat.

Microsoft har for længst lagt not invented here-tankegangen væk, og firmaet fra Redmond indgår nu et fornuftsægteskab med Linux-rivalen Red Hat.

Partnerskabet mellem Microsoft og Red Hat går blandt andet ud på, at Azure skal blive Red Hat Certified Cloud and Service Provider i løbet af nogle uger.

Det betyder blandt andet, at Red Hat Cloud Access kan køre egne virtuelle maskiner på Microsoft sky-platform.

Det skriver Computerworld i Norge.

Microsoft har længe understøttet andre Linux-distributioner i Azure, men Red Hats vigtigste tilbud til de store kunder har været helt fraværende.

Læs også: Microsoft klar med Linux-baseret styresystem

Lægger support sammen

Gennem det indgåede partnerskab vil Azure-kunderne drage fordel af Red Hats applikationsplatform med blandt andet JBoss Enterprise Application Platform, JBoss Web Server og Gluster Storage sammen med OpenShift, der er Red Hats løsning til Platform as a Service.

Udviklerne vil få adgang til .Net-teknologien fra Microsoft på tværs af Red Hats forskellige tilbud som Red Hat Enterprise Linux og OpenShift med understøttelse af både Microsoft og Red Hat.

Red Hat Enterprise Linux vil desuden blive det væsentligste udviklingsmiljø og operativsystem for .Net Core på Linux.

Desuden vil supporten bliver lagt sammen, så begge leverandører kan betjenes.

Læs også:
Samsung og Red Hat går sammen i kæmpe-aftale - masser af nye produkter på vej

HP dropper sin offentlige sky
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Hvordan understøtter du den samlede værdikæde og skaber den optimale kundeoplevelse i engros eller retail?

Vi stiller skarpt på mulighederne for at optimere alle led på tværs af din værdikæde og tilhørende salgskanaler samtidigt med, at du styrker både indtjeningen og kundeoplevelsen. Du får inspiration til, hvordan du kan arbejde med at binde salgskanaler sammen og sikre, at der er styr på den bagvedliggende logistik, produkt- og stamdata, prissætning services osv.

29. november 2023 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

05. december 2023 | Læs mere


Teknologien bliver den næste konkurrencedefinerende slagmark – sådan forbereder du dig

Få bud på, hvordan du kan tænke IT-planlægning som en løbende strategisk proces frem for noget, der foregår fra enkeltprojekt til enkeltprojekt. Herunder hvordan strategisk brug af IT giver dig et stærkt grundlag for at orkestrere kundeoplevelser, kunderelevans og produktivitetsforbedringer.

06. december 2023 | Læs mere