Microsoft tager nu også en rød hat på.

Microsoft og Red Hat slår pjalterne sammen i cloud-eventyr

Det behøver ikke være produceret i Redmond, før Microsoft vil bruge det. Nu er det indgået et partnerskab med Linux-giganten Red Hat.

Microsoft har for længst lagt not invented here-tankegangen væk, og firmaet fra Redmond indgår nu et fornuftsægteskab med Linux-rivalen Red Hat.

Partnerskabet mellem Microsoft og Red Hat går blandt andet ud på, at Azure skal blive Red Hat Certified Cloud and Service Provider i løbet af nogle uger.

Det betyder blandt andet, at Red Hat Cloud Access kan køre egne virtuelle maskiner på Microsoft sky-platform.

Det skriver Computerworld i Norge.

Microsoft har længe understøttet andre Linux-distributioner i Azure, men Red Hats vigtigste tilbud til de store kunder har været helt fraværende.

Læs også: Microsoft klar med Linux-baseret styresystem

Lægger support sammen
Gennem det indgåede partnerskab vil Azure-kunderne drage fordel af Red Hats applikationsplatform med blandt andet JBoss Enterprise Application Platform, JBoss Web Server og Gluster Storage sammen med OpenShift, der er Red Hats løsning til Platform as a Service.

Udviklerne vil få adgang til .Net-teknologien fra Microsoft på tværs af Red Hats forskellige tilbud som Red Hat Enterprise Linux og OpenShift med understøttelse af både Microsoft og Red Hat.

Red Hat Enterprise Linux vil desuden blive det væsentligste udviklingsmiljø og operativsystem for .Net Core på Linux.

Desuden vil supporten bliver lagt sammen, så begge leverandører kan betjenes.

Læs også:
Samsung og Red Hat går sammen i kæmpe-aftale - masser af nye produkter på vej

HP dropper sin offentlige sky
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Tieto Denmark A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Giv dit salg og kundeservice et løft med Dynamics 365

Microsoft har sat turbo på udviklingen af Dynamics 365, som er stærkere, mere omfattende og mere fleksibel end nogensinde før. Resultatet er et hav af nye muligheder. Både for dig, som allerede bruger dele af Dynamics' ERP-funktionalitet, og for dig som vil høste fordelene af alle de andre smarte funktioner, Dynamics 365-platformen byder på.

06. oktober 2020 | Læs mere


Netværkssikkerhed - teknologi og værktøjer til at skabe sikre netværk

Netværket er din virksomheds livsnerve: Den ofte oversete teknologi, der sikrer, at interne og eksterne medarbejdere, leverandører eller kunder har adgang til netop den information der holder driften kørende.

07. oktober 2020 | Læs mere


ESDH/ECM: Effektiv data- og dokumenthåndtering i din organisation

Den rigtige dokumenthåndtering er i den grad med til at sikre effektiviteten i din virksomhed. Det hjælper både din virksomhed og dine medarbejder til at spare tid, mindske risikoen for fejl og leve op til gældende regler. Få svar på hvilke arbejdsprocesser, der med fordel kan digitaliseres først.

20. oktober 2020 | Læs mere


Premium
Efter rokade i KMD's direktion: Her er selskabets nye ledelse
En række af KMD's direktører har fået nye hatte efter en ledelsesrokade. En ny profil er hentet ind udefra, en direktør stopper og en tredje bytter titel ud med en anden. Se selskabet nye ledelse her.
Computerworld
Statens Serum Institut har slettet alle sendte mails ved en fejl: "Det er dybt beklageligt"
Alle sendte mails fra Statens Seruminstitut og Sundhedsdatastyrelsen er blevet slettet, hvis de er sendt før 22. juli, oplyser de to myndigheder.
CIO
Torben Fabrin og Arla måtte på få dage omstille hele deres produktion da coronaen ramte
Da coronaen ramte verden måtte mejerigiganten Arla på få dage omstille sin produktion. Samtidig voksede salget massivt til supermarkeder mens institutioner og restauranter gik næsten i stå. Hør hvordan Arla kom gennem krisen ved blandt andet være klar med realtime analytics.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
Organisér din Spend Management strategi
Med den stigende økonomiske usikkerhed og omkostningerne ved de evigt voksende reguleringer, så må virksomhedsledere kigge ind i deres organisation for at drive profitabilitet og vækst, som en konkurrencemæssig fordel. Det første skridt i denne proces er at identificere hvilke Spend-processer der skal optimeres, ved at benchmarke de nuværende performance levels mod ledernes performance. I dette whitepaper kigger vi nærmere på bl.a. KPI’er og optimering af Spend-strategi, så du udnytter potentialet bedst muligt.