Artikel top billede

Microsoft tager nu også en rød hat på.

Microsoft og Red Hat slår pjalterne sammen i cloud-eventyr

Det behøver ikke være produceret i Redmond, før Microsoft vil bruge det. Nu er det indgået et partnerskab med Linux-giganten Red Hat.

Microsoft har for længst lagt not invented here-tankegangen væk, og firmaet fra Redmond indgår nu et fornuftsægteskab med Linux-rivalen Red Hat.

Partnerskabet mellem Microsoft og Red Hat går blandt andet ud på, at Azure skal blive Red Hat Certified Cloud and Service Provider i løbet af nogle uger.

Det betyder blandt andet, at Red Hat Cloud Access kan køre egne virtuelle maskiner på Microsoft sky-platform.

Det skriver Computerworld i Norge.

Microsoft har længe understøttet andre Linux-distributioner i Azure, men Red Hats vigtigste tilbud til de store kunder har været helt fraværende.

Læs også: Microsoft klar med Linux-baseret styresystem

Lægger support sammen

Gennem det indgåede partnerskab vil Azure-kunderne drage fordel af Red Hats applikationsplatform med blandt andet JBoss Enterprise Application Platform, JBoss Web Server og Gluster Storage sammen med OpenShift, der er Red Hats løsning til Platform as a Service.

Udviklerne vil få adgang til .Net-teknologien fra Microsoft på tværs af Red Hats forskellige tilbud som Red Hat Enterprise Linux og OpenShift med understøttelse af både Microsoft og Red Hat.

Red Hat Enterprise Linux vil desuden blive det væsentligste udviklingsmiljø og operativsystem for .Net Core på Linux.

Desuden vil supporten bliver lagt sammen, så begge leverandører kan betjenes.

Læs også:
Samsung og Red Hat går sammen i kæmpe-aftale - masser af nye produkter på vej

HP dropper sin offentlige sky
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI & machine learning i dagligdagen – teknologi og best practice

Kunstig intelligens og machine learning er i gang med at forandre de måder, som vi arbejder på i organisationer og virksomheder - både i det store og i det små. Bliv inspireret til hvordan kan du selv udnytte dem til at gøre din organisation klogere, skarpere og mere effektiv.

06. december 2022 | Læs mere


ERP løsninger til SMV segmentet

For små og mellemstore virksomheder gemmer der sig meget store muligheder for effektivisering og data-udnyttelse i valget af ERP-system. Med det rigtige valg kan man udnytte eksempelvis machine learning, AI, procesautomatisering og meget andet på tværs af hele organisationen til blandt andet lagerstyring, produktion, distribution, intelligent afrapportering.

07. december 2022 | Læs mere


Identity & Access Management - sådan holder du din virksomhed sikker

God styring af brugerrettigheder er en af de mest effektive måder til at højne it-sikkerheden. For det kan hurtigt gå galt, hvis system-rettigheder, system-adgang og lignende ikke hele tiden opdateres. Kom og hør om erfaringer og muligheder til hurtigt og nemt hele tiden at sikre, at der er styr på brugerrettighederne i hele din organisation- også uden at genere brugerne.

08. december 2022 | Læs mere