Artikel top billede

(Foto: Fona)

Disse produkter er Computerworlds læsere især interesserede i at købe på Black Friday

Black Friday er over os med tilbud på alt imellem himmel og jord. Computerworlds læsere har stemt om, hvad der kan lokke dem ud i netbutikkernes tilbudsstorm. Computerworld giver dig resultatet af afstemningen. Og en undskyldning.

Black Friday er skudt i gang og netbutikkernes hjemmesider bugner af tilbud af alle slags fra GoPro kameraer til micro servere og køkkenmaskiner.

Det er jo alt sammen meget godt for den almindelige forbruger, men Computerworld's læsere er ikke almindelige. De er nemlig betydeligt mere it-kyndige end gennemsnitsdanskeren, og det kan man se i deres indkøbsvalg.

Selvbygget er velbygget

Mere end 460 læsere har nemlig svaret på Computerworld's undersøgelse af, hvad vores læsere kan lokkes af til black Friday, og svaret er entydigt.

Langt den største gruppe af læserne vil nemlig blæse på smartphones, tablets og spil.

Hele 21 procent vil holde muldvarpeskindet i lommen, indtil de ser et tilbud på hardwarekomponenter.

Det ligger godt i tråd med andenpladsen, som går til tilbud på computere, der passende kan optimeres med de nyindkøbte komponenter.

Misforstået hensyn

Normalt kunne man forvente, at kommentarsporet under sådan en afstemning drejede sig om, hvilke specifikke produkter, læserne håber at finde til den rigtige pris.

Men sådan er det ikke gået.

I stedet for debat om gode tilbud er opmærksomheden gået til en længere debat omkringafstemningens adskillelse af iPhone fra andre smartphones og pc'ere (computer) fra Mac.

Det er selvfølgelig en skam.

Forklaringen er den almindelige sproglige skelnen mellem Mac og pc  og iPhone og resten af smartphonemarkedet.

Der er altså ikke tale om et forsøg på favorisering af hverken Apple eller andre producenter.

Derfor skal der da også lyde en undskyldning til de læsere, som går så meget op i den slags, at de måtte aflyse vigtige aftaler med venner og familie for at skrive begavede irettesættelser til Computerworld.

Læs også: I kø i dagevis for at score en iPhone eller et fjernsyn til en krone: Her er historien om Philip, Esben og manden, der mistede sin plads i køen




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere