Artikel top billede

Disse produkter er Computerworlds læsere især interesserede i at købe på Black Friday

Black Friday er over os med tilbud på alt imellem himmel og jord. Computerworlds læsere har stemt om, hvad der kan lokke dem ud i netbutikkernes tilbudsstorm. Computerworld giver dig resultatet af afstemningen. Og en undskyldning.

Black Friday er skudt i gang og netbutikkernes hjemmesider bugner af tilbud af alle slags fra GoPro kameraer til micro servere og køkkenmaskiner.

Det er jo alt sammen meget godt for den almindelige forbruger, men Computerworld's læsere er ikke almindelige. De er nemlig betydeligt mere it-kyndige end gennemsnitsdanskeren, og det kan man se i deres indkøbsvalg.

Selvbygget er velbygget

Mere end 460 læsere har nemlig svaret på Computerworld's undersøgelse af, hvad vores læsere kan lokkes af til black Friday, og svaret er entydigt.

Langt den største gruppe af læserne vil nemlig blæse på smartphones, tablets og spil.

Hele 21 procent vil holde muldvarpeskindet i lommen, indtil de ser et tilbud på hardwarekomponenter.

Det ligger godt i tråd med andenpladsen, som går til tilbud på computere, der passende kan optimeres med de nyindkøbte komponenter.

Misforstået hensyn

Normalt kunne man forvente, at kommentarsporet under sådan en afstemning drejede sig om, hvilke specifikke produkter, læserne håber at finde til den rigtige pris.

Men sådan er det ikke gået.

I stedet for debat om gode tilbud er opmærksomheden gået til en længere debat omkringafstemningens adskillelse af iPhone fra andre smartphones og pc'ere (computer) fra Mac.

Det er selvfølgelig en skam.

Forklaringen er den almindelige sproglige skelnen mellem Mac og pc  og iPhone og resten af smartphonemarkedet.

Der er altså ikke tale om et forsøg på favorisering af hverken Apple eller andre producenter.

Derfor skal der da også lyde en undskyldning til de læsere, som går så meget op i den slags, at de måtte aflyse vigtige aftaler med venner og familie for at skrive begavede irettesættelser til Computerworld.

Læs også: I kø i dagevis for at score en iPhone eller et fjernsyn til en krone: Her er historien om Philip, Esben og manden, der mistede sin plads i køen
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
Stor regnskabsuge i vente: Dette skal du holde øje med, når it-giganterne aflægger regnskaber
Der er en stor regnskabsuge i vente. I de kommende dage vil Microsoft, Apple, Alphabet, Amazom og Facebook løfter sløre for deres regnskaber og forventninger til efteråret.
Computerworld
Gigantisk kollektivt nedbrud rammer flere internationale hjemmesider
Igen var flere internationale hjemmesider ude af drift. En fejl ramte over 50 af de største internationale websites tordag aften. Se alle detaljer on nedbruddet her.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Få en drejebog til at gennemgå og prioritere jeres sikkerhedskontroller – og et overblik over den nye version af CIS-20
Markedet flyder over med sikkerhedsprodukter, og kompleksiteten gør sikkerhedsopgaven uoverskuelig. Få et værktøj, der hjælper jer med at gøre det nødvendige – hverken mere eller mindre. Læs her hvordan, du får prioriteret jeres sikkerhedskontroller.