Artikel top billede

(Foto: Fona)

Disse produkter er Computerworlds læsere især interesserede i at købe på Black Friday

Black Friday er over os med tilbud på alt imellem himmel og jord. Computerworlds læsere har stemt om, hvad der kan lokke dem ud i netbutikkernes tilbudsstorm. Computerworld giver dig resultatet af afstemningen. Og en undskyldning.

Black Friday er skudt i gang og netbutikkernes hjemmesider bugner af tilbud af alle slags fra GoPro kameraer til micro servere og køkkenmaskiner.

Det er jo alt sammen meget godt for den almindelige forbruger, men Computerworld's læsere er ikke almindelige. De er nemlig betydeligt mere it-kyndige end gennemsnitsdanskeren, og det kan man se i deres indkøbsvalg.

Selvbygget er velbygget

Mere end 460 læsere har nemlig svaret på Computerworld's undersøgelse af, hvad vores læsere kan lokkes af til black Friday, og svaret er entydigt.

Langt den største gruppe af læserne vil nemlig blæse på smartphones, tablets og spil.

Hele 21 procent vil holde muldvarpeskindet i lommen, indtil de ser et tilbud på hardwarekomponenter.

Det ligger godt i tråd med andenpladsen, som går til tilbud på computere, der passende kan optimeres med de nyindkøbte komponenter.

Misforstået hensyn

Normalt kunne man forvente, at kommentarsporet under sådan en afstemning drejede sig om, hvilke specifikke produkter, læserne håber at finde til den rigtige pris.

Men sådan er det ikke gået.

I stedet for debat om gode tilbud er opmærksomheden gået til en længere debat omkringafstemningens adskillelse af iPhone fra andre smartphones og pc'ere (computer) fra Mac.

Det er selvfølgelig en skam.

Forklaringen er den almindelige sproglige skelnen mellem Mac og pc  og iPhone og resten af smartphonemarkedet.

Der er altså ikke tale om et forsøg på favorisering af hverken Apple eller andre producenter.

Derfor skal der da også lyde en undskyldning til de læsere, som går så meget op i den slags, at de måtte aflyse vigtige aftaler med venner og familie for at skrive begavede irettesættelser til Computerworld.

Læs også: I kø i dagevis for at score en iPhone eller et fjernsyn til en krone: Her er historien om Philip, Esben og manden, der mistede sin plads i køen
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere