Fortalt til: Nicolai Devantier

Mennesker i IT

Udgivet 15. januar 2016 kl. 09.02
En af de mest specielle opgaver, jeg har været på, sendte mig helt til Grønland.

I dag er mekanikeren så afhængig af at benytte en computer til at aflæse fejl på en bil, at mekanikeren kan gå helt i sort, hvis computeren svigter-

Jeg blev kaldt til Grønland, fordi et værksted ikke kunne få dets computer til at virke sammen med en bil, der var i stykker. Tidligere havde værkstedet måtte give den samme kunde en helt ny bil af samme årsag. Derfor var det ret vigtigt, at vi kunne finde fejlen.

Jeg fløj afsted til Grønland med det samme og nåede frem til værkstedet og bilen. Her måtte jeg på manuel vis gennemgå bilen, hvor det viste sig, at chaufføren havde udskiftet styrertøjet ved hjælp af et koben.

Den handling havde medført, at nogle ledninger var blevet ødelagt, og det havde frembragt en kortslutning, der samtidig betød, at computeren blev sat ud af kraft.

Så de går til den på Grønland, ha ha.

Det tog kun et par timer at finde fejlen, så jeg fik heldigvis også tid til en hundeslædetur.
Lars Larsen, mekaniker og teknisk specialist hos bilproducenten Toyota.

Flere mennesker i IT Om mennesker i itPremium
2021 bliver et usædvanligt tv-år: Producenterne vil sætte fuld fokus på billedkvalitet og pris
I stedet for at koncentrere sig om stadigt højere opløsninger og buede skærme, lægger tv-industrien i 2021 op til at satse på det helt rigtige: Billedkvaliteten og prisen.
Computerworld
Nokia tog afsked med tusindvis af ansatte efter kæmpe nedtur: Sådan går det for dem i dag
Mere end 21.000 forlod Nokia under selskabets nedtur, som også ramte hårdt i Danmark. Nu har forskere undersøgt, hvordan det er gået for de tidligere Nokia-folk.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Microsoft i kæmpe dansk satsning - åbner tre store datacentre i Danmark
Microsoft lancerer kæmpe satsning fra hovedkvarteret i Lyngby. Selskabet åbner tre store bæredygtige datacentre på Sjælland.
White paper
Gratis whitepaper: Hvad er EDI, og hvordan kan det styrke min forretning?
Overvejer du EDI, og ønsker du at undersøge, om EDI er den rette investering for din virksomhed? Har en af dine kunder eller leverandører for nyligt bedt dig om at udveksle elektroniske dokumenter (EDI)? Så hent dette whitepaper og få et overblik over, hvad EDI er, og hvilke fordele producenter og grossister som dig kan se frem til, når du investerer i EDI til din forretning.