Artikel top billede

Stor Apple-lancering på trapperne: Disse nye produkter vil Apple (sandsynligvis) præsentere

Om få dage ventes Apple at være klar med tre produktnyheder.

Torsdag aften udsendte Apple en invitation til en  produktpræsentation, der vil finde sted om 10 dage, nemlig mandag 21. marts.

Indbydelsen - som du kan se længere nede - bærer teksten "let us loop you in".

Det er en mulig reference til et af de nye produkter, som Apple planlægger at præsentere.

Apple har ikke meldt noget officielt ud om, hvad der bliver annonceret. Men traditionen tro er der sluppet adskillige rygter ud på forhånd. 

Ifølge de mest troværdige kommer vi til at se i alt tre nye produkter:

Disse tre ting kan du forvente:

1. En ny og mindre iPhone 
Apple ventes at præsentere en helt ny iPhone med en skærm på 4 tommer.

Hidtil har Apple-kunder med ønske om en telefon i dette format været henvist til de to ældre modeller, iPhone 5s og 5c, der blev lanceret tilbage i 2013.

Men med lanceringen af den nye mindre iPhone vil Apple for første gang kunne tilbyde tidssvarende modeller i tre forskellige skærmstørrelser - 4 tommer, 4,7 tommer og 5,5 tommer.

Ifølge det normalt velinformerede Apple-medie 9to5mac ventes det, at den nye iPhone vil få navnet iPhone SE. Bogstaverne SE står formodentligt for Special Edition.

Læs også: Apple måske på trapperne med ny lille iPhone - og det vil give rigtig god mening

iPhone SE vil ifølge rygterne blive udstyret med Apples nyeste A9-processor, og den vil også understøtte Apples betalingsløsning,  Apple Pay.

9to5mac mener desuden at vide, at den nye iPhone vil få næsten samme design som iPhone 5s.

Dog med den forskel, at den vil blive gjort tilgængelig i farvevarianten rosenguld og vil blive udstyret med samme type frontglas, som der sidder i iPhone 6 og 6s.

Det er kendetegnet ved at kurve en smule i kanterne.

2. En ny og mindre iPad Pro

Apple ventes ligeledes at lancere afløseren for iPad Air 2.

Ifølge 9to5mac vil afløseren dog skifte navn til iPad Pro.

Det er et navn, som Apple allerede anvender om den seneste gigant-iPad på 12,9 tommer, der blev præsenteret i efteråret.

Holder dette rygte stik betyder det, at Apple nu vil tilbyde en iPad Pro i to størrelser - en på 9,7 tommer og en 12,9 tommer.

Det vil i så fald været meget lig den strategi, som Apple anvender med sine Mac-computere, hvor Macbook Air, Macbook Pro og iMac'en også tilbydes i varianter med to forskellige skærmstørrelser.

Ifølge 9to5mac vil den nye mindre iPad Pro få samme specs som den store version, der blev lanceret i efteråret.

Den vil ligeledes understøtte Apples digitale blyant, Apple Pencil, og 9to5mac gætter også på, at Apple vil lancere et tastatur-cover til den nye iPad.

3. Nye urremme

Til april er det et år siden, at Apple satte Apple Watch til salg.

Derfor havde mange forventet, at Apple nu ville præsentere en ny version af virksomhedens smartwatch. 

Det ser dog ikke ud til at være tilfældet.

I stedet forventer 9to5mac, at Apple vil præsentere en række helt nye remme til uret - her i blandt en sort udgave af stålremmem Milanese Loop. Dette kan muligvis forklare den kryptiske tekst på indbydelsen.

Den næste udgave af Apple Watch ventes først at blive præsenteret til september, formodentligt side om side med en iPhone 7. 

Læs også: 
iPhone og iPad har overtaget Danmark: Så meget fylder Apples produkter hos danskerne

Vil du kunne arbejde på din iPad? Så bør du overveje dette tilbehør




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Itm8 | IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere