Artikel top billede

Sammen med de øvrige medstiftere af Sitecore, står CEO, Michael Seifert, til en kæmpegevinst, hvis et salg af selskabet bliver en realitet. (Foto: Erik Refner)

Avis: Danske Sitecore skal sælges - ejere kan score milliarder

Efter global succes og voldsom vækst forhandler CMS-firmaet Sitecore nu med flere interesserede købere, som vil betale op mod fire milliarder kroner for den danske it-komet.

Efter at have droppet planer om en børsnotering i USA, har ejerne af det danske CMS-firma Sitecore, ifølge dagladet Børsen, sat firmaet til salg.

Ifølge avisen forhandler Sitecore med en række investorer, som blandt andet tæller den svenske kapitalfond EQT, som også har penge i det danske software-firma TIA Technology

Fire milliarder

Prisen for at overtage Sitecore vurderes ifølge Børsen til at ende på omkring fire milliarder kroner, og et salg kan være på plads indenfor få uger.

Det vil forgylde ejerkredsen, som udover flere af de ledende medarbejdere også tæller den amerikanske kapitalfond TCV, som ejere cirka 40 procent af selskabet.

Sitecore har ifølge avisen sat rådgivere fra Morgan Stanley i spidsen for arbejdet med at finde købere til det succesrige selskab, som i sit seneste regnskab kunne rapportere om en vækst i omsætningen på 36 procent til mere end en milliard kroner.

Sitecore er globalt et af de førende firmaer indenfor content management (CMS), og tæller en række store multinationale selskaber blandt sine kunder.

Computerworld har forgæves forsøgt at få en kommentar fra Sitecore.

Læs også:

Ved at kvæles i succes: Vild vækst har ædt Sitecores overskud

Her er Sitecores guldrandede vinderopskrift: Forretning, salg, opfølgning
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Sådan får CFOen og den it-ansvarlige hurtig og sikker viden på hånden

Som CFO og it- ansvarlig er automatisering og avanceret dataanalyse blevet en del af hverdagen. Både for at sikre acceleration af forretningskritiske processer men også for at sikre en opdateret og handlingsorienteret indsigt. Men hvordan får man fuldt overblik og udbytte af disse processer? Det sætter vi fokus på, med dette eksklusive roundtable-event.

07. marts 2024 | Læs mere


SAP Excellence Day 2024

Hvordan orkestrerer og opdeler du SAP-projekter, så det bliver muligt og realistisk at hjemtage gevinster langt hurtigere? Hvad er den mest effektive metodik, når man skal arbejde med no-code/low-code og Business Automation i SAP?

12. marts 2024 | Læs mere


Business Intelligence & Analytics Day

Gennem konkrete cases fra den virkelige verden giver vi dig også inspiration til, hvordan du i praksis graver efter – og finder - guldet i de stigende mængder data, din virksomhed producerer i bl.a. finans, drift, logistik og produktion. Samt hvordan du realiserer værdien af informationerne ved at indsamle, håndtere og analysere dem korrekt og systematisk.

14. marts 2024 | Læs mere