Artikel top billede

Foto: Mikael Rieck. (Foto: Mikael Rieck)

CIO i Dong Energy forlader selskabet: Har fået nyt it-topjob i dansk erhvervsliv

Michael Moesgaard, CIO i Dong Energy og tidligere vinder af titlen som Årets CIO i Danmark, skifter til DSB.

Michael Moesgaard, der har været CIO i Dong Energy siden 2006 og vandt titlen som Årets CIO i Danmark i 2010, skifter job.

Han skal nu i stedet være CIO i DSB, erfarer Computerworld.

Stillingen i DSB er blevet ledig, efter at den nuværende DSB-CIO, Martin Börjesson - der i øvrigt var nomineret til Årets CIO sidste år - har fået nyt job som executive partner i Gartner, hvor han skal arbejde med de nordiske kunder.

Læs mere om det her: DSB's CIO stopper - har fået ny topstilling i it-branchen

Der er omkring 150 it-medarbejdere i DSB's it-organisation, hvor arbejdet med den digitale transformation og hele moderniseringen af DSB's it-miljø har stået højt på agendaen i de senere år.

Michael Moesgaard, der starter i det nye job den 1. juli, har tidligere blandt andet fået stor anerkendelse for at sikre it-området under fusionen af energiselskaberne Dong, Elsam, E2, Københavns Energis el-aktiviteter, Frederiksberg Forsyning og Nesa til selskabet Dong Energy tilbage i 2006.

Computerworld forsøger at få en kommentar fra Michael Moesgaard til CIO-jobskiftet. 

Læs også:

DSB's CIO stopper - har fået ny topstilling i it-branchen

Her er Danmarks bedste CIO 2010
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere