Artikel top billede

Foto: Mikael Rieck.

CIO i Dong Energy forlader selskabet: Har fået nyt it-topjob i dansk erhvervsliv

Michael Moesgaard, CIO i Dong Energy og tidligere vinder af titlen som Årets CIO i Danmark, skifter til DSB.

Michael Moesgaard, der har været CIO i Dong Energy siden 2006 og vandt titlen som Årets CIO i Danmark i 2010, skifter job.

Han skal nu i stedet være CIO i DSB, erfarer Computerworld.

Stillingen i DSB er blevet ledig, efter at den nuværende DSB-CIO, Martin Börjesson - der i øvrigt var nomineret til Årets CIO sidste år - har fået nyt job som executive partner i Gartner, hvor han skal arbejde med de nordiske kunder.

Læs mere om det her: DSB's CIO stopper - har fået ny topstilling i it-branchen

Der er omkring 150 it-medarbejdere i DSB's it-organisation, hvor arbejdet med den digitale transformation og hele moderniseringen af DSB's it-miljø har stået højt på agendaen i de senere år.

Michael Moesgaard, der starter i det nye job den 1. juli, har tidligere blandt andet fået stor anerkendelse for at sikre it-området under fusionen af energiselskaberne Dong, Elsam, E2, Københavns Energis el-aktiviteter, Frederiksberg Forsyning og Nesa til selskabet Dong Energy tilbage i 2006.

Computerworld forsøger at få en kommentar fra Michael Moesgaard til CIO-jobskiftet. 

Læs også:

DSB's CIO stopper - har fået ny topstilling i it-branchen

Her er Danmarks bedste CIO 2010
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
Tech-giganters regnskaber overgik forventningerne, men investorerne frygter for fremtiden
Computerviews: De store tech-giganter har igen haft et kvartal med massiv vækst. Men selskabernes regnskaber blev modtaget køligt på aktiemarkeder, der frygter, at tiden efter coronakrisen vil byde på lavere vækstrater.
Computerworld
Hent opdateringerne nu: Apple lapper gabende sikkerhedshuller til iPhone, iPad og Mac
En sårbarhed gjorde det muligt for hackere at overtage kontrollen med din iPhone, iPad eller Mac. Det er 13. gang i år, at Apple lukker en nuldagssårbarhed.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Når AI sætter sig ved rattet: Sådan passer infrastrukturen på sig selv
Selvkørende IT-infrastruktur styrker skaleringsmuligheder og ressourceudnyttelse. Dette whitepaper giver overblik over proces og muligheder.