Artikel top billede

Den danske televirksomhed RTX får ny topchef

Opdateret: Ny administrerende direktør til den nordjyske televirksomhed RTX.

Nordjyske RTX får ny direktør.

Selskabet meddeler, at Peter Røpke tiltræder som ny administrerende direktør for RTX.

Han kommer fra stillingen som administrerende direktør for Flügger.

Flügger-direktøren overtager direktørposten i RTX, efter at Flemming Hynkemejer i december efter "gensidig overenskomst" måtte forlade selskabet.

Læs også: Topchef for den danske tele-producent RTX Telecom færdig i selskabet - forlader firmaet omgående

RTX var for nogle år siden igennem en ganske hård krise, hvorefter selskabet måtte gennemføre store ændringer, før resultaterne igen bevægede sig i den rigtige retning.

RTX arbejder blandt andet med trådløse løsninger og ip-telefoni og producerer komponenter og såkaldte white label-produkter - blandt andet til virksomheder som Microsoft og Philips.

Da det blev meddelt i december, at Flemming Hynkemejer skulle fratræde som direktør, udtalte bestyrelsesformand Peter Thostrup samtidig til Computerworld, at "der skulle nye kompetencer til," men at strategien i selskaber var den rigtige.

Peter Røpke er uddannet civilingeniør fra DTU, og han har fra 2010-2014 været EVP i Grundfos med ansvar for forretnings-, produkt- og teknologiudvikling, oplyser RTX i en meddelelse.  

Fra 1994 til 2010 har han haft forskellige stillinger i Nokia Corporation og Nokia Danmark, senest som senior vice president for R&D Devices.

Læs også:

Topchef for den danske tele-producent RTX Telecom færdig i selskabet - forlader firmaet omgående

Efter mange års dødskamp er televirksomheden RTX tilbage på vækstsporet
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere