Artikel top billede

Den danske televirksomhed RTX får ny topchef

Opdateret: Ny administrerende direktør til den nordjyske televirksomhed RTX.

Nordjyske RTX får ny direktør.

Selskabet meddeler, at Peter Røpke tiltræder som ny administrerende direktør for RTX.

Han kommer fra stillingen som administrerende direktør for Flügger.

Flügger-direktøren overtager direktørposten i RTX, efter at Flemming Hynkemejer i december efter "gensidig overenskomst" måtte forlade selskabet.

Læs også: Topchef for den danske tele-producent RTX Telecom færdig i selskabet - forlader firmaet omgående

RTX var for nogle år siden igennem en ganske hård krise, hvorefter selskabet måtte gennemføre store ændringer, før resultaterne igen bevægede sig i den rigtige retning.

RTX arbejder blandt andet med trådløse løsninger og ip-telefoni og producerer komponenter og såkaldte white label-produkter - blandt andet til virksomheder som Microsoft og Philips.

Da det blev meddelt i december, at Flemming Hynkemejer skulle fratræde som direktør, udtalte bestyrelsesformand Peter Thostrup samtidig til Computerworld, at "der skulle nye kompetencer til," men at strategien i selskaber var den rigtige.

Peter Røpke er uddannet civilingeniør fra DTU, og han har fra 2010-2014 været EVP i Grundfos med ansvar for forretnings-, produkt- og teknologiudvikling, oplyser RTX i en meddelelse.  

Fra 1994 til 2010 har han haft forskellige stillinger i Nokia Corporation og Nokia Danmark, senest som senior vice president for R&D Devices.

Læs også:

Topchef for den danske tele-producent RTX Telecom færdig i selskabet - forlader firmaet omgående

Efter mange års dødskamp er televirksomheden RTX tilbage på vækstsporet
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

20. juni 2024 | Læs mere


Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere