Artikel top billede

Nykredits netbank ramt af alvorlige problemer - for anden dag i træk

Siden torsdag har Nykredits bankløsning ikke virket efter hensigten. Mange har ikke kunnet logge ind, mens andre har modtaget mærkelige beskeder om at benytte NemID.

"Vi oplever desværre uregelmæssigheder på netbanken i øjeblikket. Vi beklager ulejligheden og arbejder på at få rettet fejlen så hurtigt som muligt."

Sådan kan du læse på Nykredits Facebook-side.

Opdateringen er fra i går, torsdag, og der er stadig problemer i banken.

Nyeste besked er således: "Netbanken var desværre ikke tilgængelig en stor del af dagen i går, hvilket er meget beklageligt - og vi har stor forståelse for den frustration og ikke mindst irritation, som det har medført."

"Man kan fortsat opleve, at netbanken kører ustabilt, og vores teknikere arbejder på at identificere fejlen."

Med andre ord, så kan banken ikke betjene sine kunder.

Underlige NemID-beskeder

Nykredit oplyser på Facebook, at mange er blevet bedt om at logge på med NemID, selv om man normalt først skal have nøglekortet frem, når der skal udføres en handling i netbanken.

Der er nemlig det såkaldte konto-kig i Nykredit.

Efter først indtastning af brugernavn og kode samt den ellers ikke anvendte NemID-kode, så har flere stadig oplevet, at der alligevel ikke kom hul igennem til banken.

Har ikke fundet problemet

Simon Gabrielsen, der er direktør for Kommunikation i BEC, som driver basisdelen af Nykredits løsning. fortæller:

"Nykredit anvender vores services, og banken har så bygget deres egne løsninger oven på. Vores services har kørt hele tiden, og vi har da heller ikke modtaget en henvendelse fra Nykredit."

Vi har forgæves forsøgt at få kontakt til Nykredits presseafdeling får at få en forklaring på problemerne, men altså uden held.

Præcis hvornår tingene er på plads ved man ikke i supporten, der efter en kundeforespørgsel skriver på Facebook:

"Jeg ville rigtig gerne kunne give dig en tidshorisont, men når teknikken driller, kan det være svært at sige, hvornår fejlen er rettet. Jeg kan derfor kun sige, at vi meget opmærksomme på, at få på at få det løst hurtigst mulig."

Læs også:

Flere danske banker i knæ: Ramt af alvorlige netbank-problemer
IT-JOB

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Erfaren porteføljemanager til Skatteforvaltningen

Dustin A/S

Network Specialist

Moalem Weitemeyer Advokatpartnerselskab

Dedikeret IT-supporter
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere