Artikel top billede

(Foto: Povl D. Rasmussen)

Dong Energy henter ny it-topchef - har en fortid som direktør i KMD

Ny CIO i Dong Energy får ansvaret for 400 it-medarbejdere i Danmark plus 150 it-folk i udlandet. Han har blandt andet en fortid som direktør i KMD.

Dong Energy har ansat en ny CIO.

Det er Michael Biermann, der hidtil har været CIO i PFA, der nu får it-ansvaret i Dong Energy.

Det oplyser selskabet til Computerworld. 

Som CIO i Dong Energy kommer Michael Biermann til at stå i spidsen for 400 it-medarbejdere lokalt plus 150 it-folk i offshoring-delen.

Det blev fra nogle uger siden bekræftet af PFA i Børsen, at Michael Biermann havde valgt at forlade pensionsselskabet på grund af et nyt jobtilbud - uden at hans nye job dog blev afsløret.

Men det bliver altså Dong Energy, han nu kan skrive på visitkortet.

Mens folk i it-branchen måske ikke kender så meget til Michael Biermann fra hans tid i PFA, så har han faktisk også en lang fortid i KMD.

Var en årrække hos KMD

Michael Biermann kom nemlig til PFA fra en stilling som afdelingsdirektør for technical projects hos KMD.

I KMD arbejdede han blandt andet med ledelse inden for produktmarketing, softwareudvikling, softwareforvaltning og drift fra 1997 og frem til skiftet til PFA i 2010, fremgår det af Computerworlds navnenyt.

Michael Biermann er oprindeligt cand. scient. i datalogi fra Københavns Universitet.

Stillingen i Dong Energy blev ledig, da selskabets mangeårige CIO, Michael Moesgaard, sagde op for i stedet at sige ja til jobbet som CIO i DSB, hvor han begynder 1. juli.

DSB stod og manglede en CIO, fordi Martin Börjesson havde valgt at skifte til en stilling som executive partner i Gartner.

Læs også:

Han skal stå i spidsen for DSB's it-løsninger: Derfor skifter dansk top-CIO fra Dong Energy til DSB

CIO i Dong Energy forlader selskabet: Har fået nyt it-topjob i dansk erhvervsliv

DSB's CIO stopper - har fået ny topstilling i it-branchen

Her er Danmarks bedste CIO 2010




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere