Artikel top billede

Dong Energy henter ny it-topchef - har en fortid som direktør i KMD

Ny CIO i Dong Energy får ansvaret for 400 it-medarbejdere i Danmark plus 150 it-folk i udlandet. Han har blandt andet en fortid som direktør i KMD.

Dong Energy har ansat en ny CIO.

Det er Michael Biermann, der hidtil har været CIO i PFA, der nu får it-ansvaret i Dong Energy.

Det oplyser selskabet til Computerworld. 

Som CIO i Dong Energy kommer Michael Biermann til at stå i spidsen for 400 it-medarbejdere lokalt plus 150 it-folk i offshoring-delen.

Det blev fra nogle uger siden bekræftet af PFA i Børsen, at Michael Biermann havde valgt at forlade pensionsselskabet på grund af et nyt jobtilbud - uden at hans nye job dog blev afsløret.

Men det bliver altså Dong Energy, han nu kan skrive på visitkortet.

Mens folk i it-branchen måske ikke kender så meget til Michael Biermann fra hans tid i PFA, så har han faktisk også en lang fortid i KMD.

Var en årrække hos KMD

Michael Biermann kom nemlig til PFA fra en stilling som afdelingsdirektør for technical projects hos KMD.

I KMD arbejdede han blandt andet med ledelse inden for produktmarketing, softwareudvikling, softwareforvaltning og drift fra 1997 og frem til skiftet til PFA i 2010, fremgår det af Computerworlds navnenyt.

Michael Biermann er oprindeligt cand. scient. i datalogi fra Københavns Universitet.

Stillingen i Dong Energy blev ledig, da selskabets mangeårige CIO, Michael Moesgaard, sagde op for i stedet at sige ja til jobbet som CIO i DSB, hvor han begynder 1. juli.

DSB stod og manglede en CIO, fordi Martin Börjesson havde valgt at skifte til en stilling som executive partner i Gartner.

Læs også:

Han skal stå i spidsen for DSB's it-løsninger: Derfor skifter dansk top-CIO fra Dong Energy til DSB

CIO i Dong Energy forlader selskabet: Har fået nyt it-topjob i dansk erhvervsliv

DSB's CIO stopper - har fået ny topstilling i it-branchen

Her er Danmarks bedste CIO 2010
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Tieto Denmark A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere