Artikel top billede

(Foto: Povl D. Rasmussen)

Dong Energy henter ny it-topchef - har en fortid som direktør i KMD

Ny CIO i Dong Energy får ansvaret for 400 it-medarbejdere i Danmark plus 150 it-folk i udlandet. Han har blandt andet en fortid som direktør i KMD.

Dong Energy har ansat en ny CIO.

Det er Michael Biermann, der hidtil har været CIO i PFA, der nu får it-ansvaret i Dong Energy.

Det oplyser selskabet til Computerworld. 

Som CIO i Dong Energy kommer Michael Biermann til at stå i spidsen for 400 it-medarbejdere lokalt plus 150 it-folk i offshoring-delen.

Det blev fra nogle uger siden bekræftet af PFA i Børsen, at Michael Biermann havde valgt at forlade pensionsselskabet på grund af et nyt jobtilbud - uden at hans nye job dog blev afsløret.

Men det bliver altså Dong Energy, han nu kan skrive på visitkortet.

Mens folk i it-branchen måske ikke kender så meget til Michael Biermann fra hans tid i PFA, så har han faktisk også en lang fortid i KMD.

Var en årrække hos KMD

Michael Biermann kom nemlig til PFA fra en stilling som afdelingsdirektør for technical projects hos KMD.

I KMD arbejdede han blandt andet med ledelse inden for produktmarketing, softwareudvikling, softwareforvaltning og drift fra 1997 og frem til skiftet til PFA i 2010, fremgår det af Computerworlds navnenyt.

Michael Biermann er oprindeligt cand. scient. i datalogi fra Københavns Universitet.

Stillingen i Dong Energy blev ledig, da selskabets mangeårige CIO, Michael Moesgaard, sagde op for i stedet at sige ja til jobbet som CIO i DSB, hvor han begynder 1. juli.

DSB stod og manglede en CIO, fordi Martin Börjesson havde valgt at skifte til en stilling som executive partner i Gartner.

Læs også:

Han skal stå i spidsen for DSB's it-løsninger: Derfor skifter dansk top-CIO fra Dong Energy til DSB

CIO i Dong Energy forlader selskabet: Har fået nyt it-topjob i dansk erhvervsliv

DSB's CIO stopper - har fået ny topstilling i it-branchen

Her er Danmarks bedste CIO 2010
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere


Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Trusselsvurderinger – hvorfor er de så forskellige?

19. december 2023 | Læs mere


Secure Access Service Edge - SASE: Sådan styrker du tilgangen til netværkssikkerhed i skyen og skaber et robust cyberforsvar

Bliv klogere på nogle af de udfordringer, som en SASE-løsning effektivt kan håndtere. Du får inspiration til, hvordan du implementerer en cloudbaseret SASE-strategi i din organisation – og hvorfor du bør gøre det. Og så dykker vi ned i nogle af de trends og tendenser, som betyder, at mange virksomheder og organisationer udskrifter deres klassiske netværkssikkerhedstilgang med en SASE-strategi.

16. januar 2024 | Læs mere