Artikel top billede

Finansmedie: Google bliver ramt af ny EU-sag i dag

Google kan se frem til endnu flere sager i EU, når EU Kommissionen senere i dag fremlægger flere anklager om misbrug af søgegigantens dominerende position på annoncemarkedet. Det skriver en amerikansk finans avis

En ulykke kommer sjældent alene.

Det er nok ved at være mottoet i Googles juridiske afdeling, som i årevis har slidt med retssager om misbrug af Googles dominerende position overfor app-udviklere og på det ekstremt lukrative reklamemarked.

Det kan du læse mere om her: EU åbner stor Android-sag mod Google

Nu er der så endnu en sag på vej, skriver den amerikanske finans avis, The Wall Street Journal.

Ifølge avisen vil EU-Kommissionen torsdag aflevere en såkaldt Statement of Objection (SO), der er sammenligneligt med et anklageskrift. 

Ifølge avisens kilder vil SO'en dreje sig om Googles kontraktbetingelser for annoncører ligesom der vil komme en yderligere SO med fokus på regelbrud i forbindelse med Googles sammenligningsservice for e-handlende.

Sagen har været under optræk i et stykke tid, og allerede for flere måneder siden udbad EU-kommissionen en række organisationer, som har klaget over Google, om at levere "rene" versioner af deres klageskrifter.
Det vil sige versioner, som kan deles med andre parter (læs, Google) uden tab af fortrolige informationer.

Læs mere her: Her er anklagerne imod Google - Skader kunderne og kvæler udviklingen
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Keybalance A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere