Artikel top billede

Fortalt til: Lars Jacobsen | (Foto: Lars Jacobsen)

Mennesker i IT
Udgivet 7. august 2016 kl. 15.48

Det er første gang, vi er så velforberedte med musik og sofa.

Vi har været her tre-fire gange før, men tidligere har vi højst haft en stol med. De andre gange har vi været her omkring klokken 13:00, og så er vi her typisk i to-tre timer.

Der er andre gode steder i København, men der er ikke nogen, der er så hyggelige som Bibliotekshaven. Her kommer folk fra alle mulige socialklasser og i alle aldre.

Så på en måde er det lidt som en festival, hvor man møder folk. Der var en anden spiller, som jeg kom til at tale med herinde. Et par dage efter mødte jeg ham igen i den butik, hvor jeg arbejder, så endte vi med at tale om Pokemon Go i 30 minutter.

Så man møder alle mulige folk, og besøger nye steder. Indtil jeg begyndte at spille Pokemon Go anede jeg for eksempel ikke, at Bibliotekshaven eksisterede, men nu har jeg gået 89 kilometer, og Mads har gået 58.

Det har også grebet vildt om sig. De første gange, vi var her, et par dage efter spillet var udkommet, der var her måske 20 mennesker. Nu er her flere hundrede. Og selv i regnvejr er der 50 herinde for at spille.

Der var nogle turister, som spurgte mig hvorfor det her sted er så specielt, men så måtte jeg skuffe dem og sige at vi alle sammen bare var her for at spille Pokemon Go.

(Du kan se hvordan de flere hundrede Pokemon Go-spillere ser ud i galleriet fra Bibliotekshaven)

Tobias Yung fra Ishøj (tv), 20 år og Pokemon Go-spillere i Bibliotekshaven i København


Flere mennesker i IT Om mennesker i it