Artikel top billede

Rygte: Flere nye Surface-produkter på vej fra Microsoft

Det kan blive til flere nye Surface-produkter i år fra Microsoft, der ifølge amerikansk medie blandt andet er ved at udvikle en Surface-konkurrent til Apples iMac.

Microsoft er på vej med den helt store hardwarepræsentation, hvis man skal tro det amerikanske medie Windows Central og dets kilder.

Mediet beretter, at Microsoft er på vej med en række nye produkter i Surface-serien.

Først og fremmest vil Microsoft lancere en ny version af sin Surface Book.

Den vil ifølge Windows Central blive udstyret med en Kaby Lake-processor, den kommende processorserie fra Intel, der først kommer på markedet i slutningen af 2016.

Kaby Lake byder på forbedret ydeevne, bedre understøttelse af USB 3.1 (2. generation) og bedre arkitektur til at håndtere 3D og 4K-grafik.

Læs også: Test: Surface Book er tæt på at være den perfekte bærbare

Den nye Surface Book skulle minde om den gamle, men hvor den første model havde et mellemrum mellem skærm og tastatur i sammenklappet stand, vil skærm og tastatur flugte med hinanden ligesom på en almindelig bærbar.

Der er ingen nyheder vedrørende en potentiel Surface Pro 5.

En Surface til skrivebordet
Mest interessant er nok nyheden om en ny Surface AIO-computer. AIO står for All-in-One, og er en computer hvor hardware er bygget ind i skærmen i stil med Apples iMac eller Lenovos ThinkCentre AIO.

Microsoft udvikler i øjeblikket på tre forskellige størrelser: En 21 tommer-model med en skærmopløsning på 1.920 x 1.080 pixels og to modeller med 4K-opløsning i størrelserne 24 og 27 tommer.

Det betyder ikke, at Microsoft lancerer tre forskellige AIO-computere, men er formodentligt mere et udtryk for, at Microsoft leder efter den perfekte størrelse.

Derudover er der ikke mange informationer på den nye Surface AIO. Kun en kommentar om at den skulle være "elegant" og være "en computer man har lyst til at have i stuen".

Hvorvidt en Surface AIO-computer overhovedet bliver lanceret, er endnu uvist. Sidste år stoppede Microsoft udviklingen på en Surface Mini efter flere års rygter omkring en lille Surface-model.

Her var begrundelsen, at den ikke distancerede sig nok fra hverken den almindelige Surface-computer eller konkurrerende produkter.

Flere amerikanske medier gætter på en efterårslancering ligesom ved sidste års Surface Book.

Læs også: Fire dage med Surface Book: Det er en vild computer - men på flere områder fejler den alligevel
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2022: Digitalisering, sikkerhed og strategi

Hvordan bruger A.P. Møller - Mærsk cloud? Hvordan sikrer digitalisering at TV 2 kan konkurrere med streaming-tjenesterne? Og er din organisation klædt på til at håndtere et DDoS-angreb? Svarerne får du på Computerworld Summit 2022: En hel dag til dig der arbejder professionelt med it.

17. maj 2022 | Læs mere


Datadrevet forretning 2022: Sæt data på den strategiske dagsorden

Lær hvordan du tænker automatisering, data og digitalisering ind i dagligdagen, over for kunderne og hvordan du får skabt ny forretning.

31. maj 2022 | Læs mere


Sådan gør du din forsyningskæde mere robust

Vi sætter fokus på standardværktøjer og tillægsløsninger til Microsoft Dynamics 365 FO i produktionsvirksomheder, som vil planlægge og drive en effektiv supply chain.

31. maj 2022 | Læs mere


CIO
Årets CIO 2022: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?