Rygte: Flere nye Surface-produkter på vej fra Microsoft

Det kan blive til flere nye Surface-produkter i år fra Microsoft, der ifølge amerikansk medie blandt andet er ved at udvikle en Surface-konkurrent til Apples iMac.

Microsoft er på vej med den helt store hardwarepræsentation, hvis man skal tro det amerikanske medie Windows Central og dets kilder.

Mediet beretter, at Microsoft er på vej med en række nye produkter i Surface-serien.

Først og fremmest vil Microsoft lancere en ny version af sin Surface Book.

Den vil ifølge Windows Central blive udstyret med en Kaby Lake-processor, den kommende processorserie fra Intel, der først kommer på markedet i slutningen af 2016.

Kaby Lake byder på forbedret ydeevne, bedre understøttelse af USB 3.1 (2. generation) og bedre arkitektur til at håndtere 3D og 4K-grafik.

Læs også: Test: Surface Book er tæt på at være den perfekte bærbare

Den nye Surface Book skulle minde om den gamle, men hvor den første model havde et mellemrum mellem skærm og tastatur i sammenklappet stand, vil skærm og tastatur flugte med hinanden ligesom på en almindelig bærbar.

Der er ingen nyheder vedrørende en potentiel Surface Pro 5.

En Surface til skrivebordet
Mest interessant er nok nyheden om en ny Surface AIO-computer. AIO står for All-in-One, og er en computer hvor hardware er bygget ind i skærmen i stil med Apples iMac eller Lenovos ThinkCentre AIO.

Microsoft udvikler i øjeblikket på tre forskellige størrelser: En 21 tommer-model med en skærmopløsning på 1.920 x 1.080 pixels og to modeller med 4K-opløsning i størrelserne 24 og 27 tommer.

Det betyder ikke, at Microsoft lancerer tre forskellige AIO-computere, men er formodentligt mere et udtryk for, at Microsoft leder efter den perfekte størrelse.

Derudover er der ikke mange informationer på den nye Surface AIO. Kun en kommentar om at den skulle være "elegant" og være "en computer man har lyst til at have i stuen".

Hvorvidt en Surface AIO-computer overhovedet bliver lanceret, er endnu uvist. Sidste år stoppede Microsoft udviklingen på en Surface Mini efter flere års rygter omkring en lille Surface-model.

Her var begrundelsen, at den ikke distancerede sig nok fra hverken den almindelige Surface-computer eller konkurrerende produkter.

Flere amerikanske medier gætter på en efterårslancering ligesom ved sidste års Surface Book.

Læs også: Fire dage med Surface Book: Det er en vild computer - men på flere områder fejler den alligevel
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Computerworld A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital How To: Data og AI er fremtiden – men kan man overhovedet lykkes i det nye data-univers uden den rette dataplatform?

Det er svært at spå om fremtiden, men vi kan være sikre på, at den indeholder meget mere data og en langt større anvendelse af kunstig intelligens. På dette webinar sætter vi derfor fokus på, hvordan du som organisation får styr på alle data, og bliver klar til fremtiden.

30. oktober 2020 | Læs mere


Dell Talk: Cybersikkerhed skal gentænkes for at kunne imødegå fremtidige avancerede cybertrusler

Danske virksomheder er nødt til at gentænke cybersikkerheden for at kunne imødegå fremtidige cybertrusler, som vi hele tiden gøres opmærksomme på. I denne talk får du et indspark i, hvordan du som virksomhed kan gentænke cybersikkerheden ud fra både et operationelt og sikkerhedsmæssigt perspektiv.

30. oktober 2020 | Læs mere


IT Security 2020

Strategic IT Security 2020 will focus on the never-ending story about security and cyber-defense, and how you can defend your business and your customer’s data and information. Together with several leading experts and digital executives from all over the Nordic countries, this conference seeks to give you the best input to focus even more on cyber security in the future.

03. november 2020 | Læs mere


Premium
Skal du tage en Pro eller ej? Sådan vælger du imellem iPhone 12 og 12 Pro
Apples to iPhone-nyheder minder overraskende meget om hinanden. Der er dog væsentlige forskelle, som du skal være opmærksom på, når du vælger.
Computerworld
Det nye MitID er et tigerspring for bedre cybersikkerhed
Klumme: Det nye MitID er en enestående mulighed for et markant løft af it-sikkerheden i danske kommuner. Med baggrund i udfasningen af det nuværende NemID kan de samtidig forbedre og styrke deres it-systemers værn overfor cyberangreb.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Styrk virksomheden med en effektiv omkostningsstrategi
Det har aldrig været mere påkrævet at kaste et kritisk blik på virksomhedens indkøbs- og omkostningsstruktur og undersøge, hvilke processer og aftaler, der kan optimeres. Det gælder både i almindelighed – en optimeret omkostningsstruktur kan trods alt aflæses direkte på bundlinjen. Men det er særligt kritisk for de mange virksomheder, der ser ind i et marked præget af stigende usikkerhed som følge af manglende transparens og af usikkerheden om, hvilke konsekvenser pludselige politiske indgreb kan få for afsætnings- og konkurrencesituationen. Der er eksempelvis store potentielle gevinster at hente ved at bygge velfungerende strukturer omkring indkøb og samarbejde med underleverandører. Blandt andet i form af realtidsbaseret indsigt i omkostningsstrukturen, herunder i potentialet for forbedringer, samt i form af en styrket forsyningskæde.