Fortalt til: Nicolai Devantier

Mennesker i IT

Udgivet 19. august 2016 kl. 15.40
"Den hjemmebyggede el-handicapscooter, der senere skulle sætte hastighedsrekord og komme i Guinness Rekordbog, blev første gang fremvist på et bilshow.

Jeg stillede op i show-klassen, hvor man skal køre alene på banen. Normalt kører man ellers to og to mod hinanden.

Af en eller anden grund var en stor BMW-femhundrede-et-eller-andet med chip-tuning, alufælge og det hele alligevel kørt frem på banen ved siden af.

Jeg tænkte, at jeg ville løbe ind i et solidt nederlag, men da vi satte i gang, og jeg kiggede over på den anden bane, så var den der ikke.

Anden gang jeg kiggede, havde den stadig ikke overhalet mig.

Da jeg kiggede mig over skulderen for tredje gang, var BMW'en stadig ikke kommet forbi min handicap-scooter.

Selv om BMW'en på de sidste meter lige akkurat kom foran, så var det altså ret vildt at give baghjul til en muskelbil på min el-scooter.

Senere slog scooteren da også verdensrekorden for handicap-køretøjer med 133 kilometer i timen.

Det næste mål er nu at gøre den hurtigere end en Tesla og sætte en ny verdensrekord."
Klaus "Motornissen" Nissen, fartgal opfinder, tidligere Guinness-rekordindehaver og el-køretøjskonsulent.

Flere mennesker i IT Om mennesker i itPremium
Kørekort-app sætter download-rekord: Blev hentet over en halv million gange det første døgn - se de første download-tal her
På et enkelt døgn blev den nye kørekort-app hentet over en halv million gange, viser download-tal fra Digitaliseringsstyrelsen.
Computerworld
Bitcoinen nåede lige at kulminere igen – men så kom krakket
Der blev sat en ny rekord for bitcoinens værdi i år – men godt 24 timer efter blev der høvlet næsten 20.000 kroner af den.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Sådan outsourcer du effektivt – og undgår fælderne
Nogle outsourcer for at minimere omkostningsniveauet, andre for at skaffe ressourcer og spidskompetencer, der er svære at skaffe lokalt – eller af en helt tredje årsag. Der er dog talrige forhold, der er gode at afdække, før man overhovedet begynder at lede en outsourcingudbyder. Man skal klarlægge egne projektbehov samt de spørgsmål og krav, man vil stille samt indsamle viden og erfaringer om, hvordan samarbejdet indledes, drives og styres optimalt. Dertil skal man kende til de hyppigste faldgruber, der kan få et ellers lovende outsourcingsamarbejde til at køre i grøften.