Artikel top billede

Optane-teknologien, udvikler i samarbejde med Micron, kommer både til at drive SSD-drev og DIMM-hukommelse.

10 gange hurtigere: Du kan (snart) prøve Intels vilde SSD-teknologi - i skyen

Intels Optane-teknologi kommer til at mangedoble SSD-hastighederne og kan revolutionere, hvordan datacentre fordeler opgaven mellem storage og hukommelse.

Intels kommende, opdaterede SSD-drev, kaldet Optane, er klar til sidst i 2016.

Det er godt nyt for både firmaer og entusiaster, som ser frem til SSD-drev med en hastighed, som er op til 10 gange højere end i dag.

Med de hastigheder kan Optane-drevene, som bruger den såkaldte 3D Xpoint-teknologi, også anvendes til nogle af de opgave, som vi i dag traditionelt bruger RAM-klodser til.

Det kræver dog, ifølge Intel, en del ændringer for, at eksisterende enterprise-software kan udnytte Optane-drevene som en ekstra del af hukommelsen.  

Derfor planlægger Intel inden for kort tid at stille gratis test-muligheder via cloud-teknologi til rådighed for enterprise-brugere, så de kan teste tunge opgaver inden for eksempel finans-it eller machine learning. Det skriver PC World US.

Intel har dog til gode at levere en dato for, hvornår adgangen til de gratis cloud-værktøjer åbner.

Ifølge PC World US kommer Intel som en del af firmaets nye hukommelses-fokus også til at producere DIMM-hukommelse baseret på 3D Xpoint-teknologien i 2017.

Læs også: Lækket dokument: Nye diske fra Intel får næsten evigt liv
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til NIS2 - indhold, krav og konsekvenser

På dagen vil du både få et koncentreret, fokuseret overblik over de juridiske aspekter og de krav, du vil skulle leve op til. Du går også hjem med praktisk viden fra eksperter, der arbejder med NIS2-compliance på både det tekniske og organisatoriske niveau.

28. februar 2024 | Læs mere


Hybrid, on-premise eller public cloud. Bliv klogere på fremtidens datacenter

Vi dykker ned i, hvordan du finder den perfekte pasform for netop din virksomhed. Vi ser på, hvordan du kan imødekomme jeres behov for fleksibilitet og hurtig udvikling, samtidig med at håndtere udfordringerne ved cloud-tjenester.

29. februar 2024 | Læs mere


Faldgruber og forberedelser når du skal implementere Dynamics 365 FO

På dette webinar stiller vir skarpt på overvejelser, forberedelser, forretning og faldgruber, så din virksomhed får det bedste udgangspunkt for jeres Dynamics 365-implementering. Du bliver også klogere på at håndtere master data, som er et af de absolut vigtigste områder i ethvert ERP-projekt, og på hvorfor Dynamics 365 FO er en del af et samlet cloud-transformationsprojekt.

29. februar 2024 | Læs mere