Fortalt til: Henrik Rasch

Mennesker i IT

Udgivet 5. september 2016 kl. 14.58
"Vores forskergruppe har brugt Bluetooth-sensorer til at måle intimitet mellem mennesker - altså hvor tæt mennesker er på hinanden, når de er sammen.

Noget er meget simpelt. Kvinder er tættere på hinanden, end mænd er. Men hvis en overvægtig person møder en med normalvægt, så står de længere fra hinanden, end hvis det er to overvægtige eller to normalvægtige, der mødes.

Vi har også bedt folk vurdere, hvor smukke de selv er.

Og hvis begge parter har samme vurdering af deres eget udseende, så er de fysisk tættere på hinanden, end hvis de vurderer sig selv som mere eller mindre smukke end den anden person.

Vi har målt på mere end 100.000 møder mellem mennesker. Det er en måde at måle social distance, som du aldrig ville kunne gennemføre med et spørgeskema eller ved at observere folk i kantinen."
David Dreyer Lassen, økonom og leder af Københavns Universitets center for Social Data Science.

Flere mennesker i IT Om mennesker i itPremium
KMD kan nærme sig halvering af medarbejderstaben i Danmark på få år: Så mange ansatte har selskabet sagt farvel til
For fem år siden var KMD det største danske it-selskab, men over årene er medarbejderstaben i Danmark faldet dramatisk. Ifølge en lækket PowerPoint fortsætter tendensen i 2021. Se den voldsomme nedgang i antallet af ansatte hos KMD her.
Computerworld
Bitcoinen nåede lige at kulminere igen – men så kom krakket
Der blev sat en ny rekord for bitcoinens værdi i år – men godt 24 timer efter blev der høvlet næsten 20.000 kroner af den.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Hyperkonvergeret infrastruktur: Få det bedste fra on-premise og cloud
Det står stadig mere klart, at cloud ikke er løsningen på alle udfordringer. Høje og ofte uigennemskuelige omkostninger er én årsag – omfattende krav til standardisering er en anden. Det efterlader organisationen i et limbo, hvor det kan være svært at finde den rette balance mellem cloudløsninger og det on-premise baserede datacenter. I denne hvidbog kan du få inspiration til, hvordan du opbygger en hyperkonvergeret infrastruktur, der opfylder kravene til hurtig skalering og forretningsmæssig agilitet med XaaS.