FBI-chef advarer: Du bør altid sætte tape over dit webcam

At komme tape over sit webkamera svarer til at låse sin hoveddør, mener chefen for det amerikanske forbundspoliti FBI.

Du bør altid sætte tape over webkameraet på din computer, mener James Comey, der er den øverste chef for det amerikanske forbundspoliti FBI.

Det fortalte han ifølge erhvervsmediet Business Insider, da han tidligere på ugen blev interviewet på scenen til en konference hos den amerikanske tænketank Center for Strategic and International Studies.

Det er ikke første gang, at James Comey har omtalt brugen af tape på sin computer. Under konferencen blev han derfor spurgt, om det er noget, som han stadigvæk gør.

"Ja for pokker. Ja for pokker," svarede han og uddybede:

"Det er ikke skørt, at chefen for FBI går op i sin personlige sikkerhed. Jeg mener, at folk bør tage ansvar for deres egen tryghed og sikkerhed, og her findes der en del fornuftige tiltag, som man bør benytte sig af. Dette er et af dem," siger han.

Som at låse døren
I interviewet til konferencen sammenligner James Comey det at putte tape på sit webcam med at låse sin bil og sin hoveddør eller have en alarm installeret i sit hjem.

James Comey er kendt for at være kritisk overfor kryptering og folk der ønsker, hvad han omtaler som "absolut privacy". Eksempelvis gik han forrest i kampen for, at Apple burde oplåse en krypteret iPhone, der har tilhørt den formodede terrorist Syad Rizwan Farook.

Derfor blev han tidligere på året beskyldt for at være en hykler, da han indrømmede, at han havde tape over sit webkamera.

Dengang fortalte han:

"Jeg kommer et stykke tape over webkameraet, fordi jeg på et tidspunkt så, at en der er klogere, end jeg er, gjorde det," sagde han.

James Comey er langt fra den eneste indflydelsesrige person, der sætter tape over webkameraet på sin computer.

Tidligere lagde Facebook-stifteren Mark Zuckerberg et billede på sociale medier, hvor hans Macbook Pro i baggrunden var synlig. Her kunne vi se, at han både havde tape over webcam på computeren.


Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
AlfaPeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
IT Security 2020

Strategic IT Security 2020 will focus on the never-ending story about security and cyber-defense, and how you can defend your business and your customer’s data and information. Together with several leading experts and digital executives from all over the Nordic countries, this conference seeks to give you the best input to focus even more on cyber security in the future.

03. november 2020 | Læs mere


Digitaliseringsledelse 2.0: Forretning, innovation og udvikling

På Digitaliseringsledelse kan du derfor en række førende danske CIOs der ærligt fortæller om deres overvejelser, strategier, organisationer og resultater. På dagen får du desuden mulighed for at netværke og reflektere over indholdet i en række korte intensive sessioner samt gå i dialog med dagens stærke oplægsholdere.

05. november 2020 | Læs mere


Dell Talk: Fremtidens arbejdsplads: Få fuld udbytte af medarbejdernes kompetencer og viden

Skal du have fuldt udbytte af medarbejderes kompetencer og den viden, som din organisation ligger inde med, kræver det de rigtige værktøjer, de rigtige processer og det rigtige mindset. I denne talk får du buddet på hvordan fremtidens arbejdsplads ser ud - og hvordan den lever op til kravene fra de dygtige, mobile og kritiske medarbejdere.

06. november 2020 | Læs mere


Premium
Test: Apples nye iPhone er bygget til fart og stil: Så gode er iPhone 12 og iPhone 12 Pro
Computerworld tester: IPhone 12 og iPhone 12 Pro er bygget til fart og til at se godt ud. Varen leveres stilsikkert, men noget er overset i farten.
Computerworld
Salling Group lukker stor online-satsning efter kun et år
Millionsatsningen Fillop lukker ved årets udgang. I stedet er supermarkeds-giganten Salling Group nu på vej med en række helt nye online-satsninger, der er affødt af coronakrisen.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Sådan opbevarer du effektivt og sikkert dine data – også med hybrid cloud
Cloud er her der og alle vegne. Men mange organisationer foretrækker en mere blandet tilgang, hvor dele af virksomhedens workload og it-miljøer sendes i clouden, mens andre dele placeres i andre og ofte lokale datacentre. Det stiller ofte mange forskelligartede krav til behovet for lokal storage. Men med IBM FlashSystem kan du konsolidere dit storage-behov og reducere kompleksiteten. Samtidig er FlashSystem all-flash og hybrid-løsninger bygget på et standardiseret sæt af værktøjer og APIs, som giver dig adgang til enterprise-løsninger uanset størrelsen på din organisation. I dette whitepaper fra Atea og IBM kan du læse om IBMs storeløsninger og de yderligere fordele som du kan opnå med dem.