Artikel top billede

Hård kamp om digitale talenter får Stofa til at flytte hovedkontoret: 400 medarbejdere skal samles i Aarhus

Tv- og bredbåndsselskabet Stofa har meddelt medarbejderne, at hovedkontoret rykkes til Aarhus.

Tv- og bredbåndsselskabet Stofa har efter over 50 år med hovedkontor i Horsens besluttet at rykke teltpælene op og i stedet satse på Aarhus fremadrettet.

Det sker ifølge selskabet for at kunne stå bedre i kampen om digitale talenter.

"SE-ejede Stofa vil fra foråret 2017 samle cirka 400 af sine medarbejdere i et nyt hovedsæde i Aarhus."

"Det sker i erkendelse af, at tiltrækning af nye digitale kompetencer bliver helt afgørende for fuldførelsen af Stofas vækststrategi," skriver Stofa i en pressemeddelelse.

Stofa har hidtil haft hovedkontor i Horsens, mens SE, der ejer Stofa, har hovedkontor i Esbjerg.

"Det er helt afgørende, at vi fortsat formår at genopfinde os selv, og derfor er tiltrækning af digitale talenter et must for vores førerposition inden for tv og bredbåndsløsninger. Det kan vi bedre i Aarhus, hvor de nye talenter udklækkes," forklarer Stofas direktør Ole Fruekilde.

"Samtidig ser vi en lang række fordele ved at samle mange af vores medarbejdere. Vi har været på en fantastisk rejse de seneste år og er vokset betydeligt på både medarbejder- og kundesiden, og nu tager vi hul på et nyt kapitel i Stofas historie," tilføjer han.

Stofas nye hovedsæde bliver i Bestsellers tidligere hovedkvarter på Slet Parkvej i Aarhus Syd. Her vil 7.500 kvadratmeter fra foråret 2017 blive hjem for afdelinger fra hele Stofa-organisationen.

SE flytter også aktiviteter

Stofa oplyser, at alle virksomhedens medarbejdere er blevet tilbudt at flytte med til Aarhus, og at Ole Fruekilde har en klar forventning om, at stort set alle siger ja tak til dette.

Udover Stofas medarbejdere vil flere aktiviteter fra SE også blive samlet på den nye lokation:

"SE er historisk en jysk virksomhed, og det giver mening at samle flere aktiviteter i den jyske hovedstad, hvor vi allerede har en lokation nord for byen. Det lukker vi nu ned og flytter også disse aktiviteter til Slet Parkvej," siger direktør i SE, Niels Duedahl.

"Aarhus er i rivende udvikling, og det samme er SE og vores digitale forretningsenhed, Stofa. Med endnu flere kræfter samlet ét sted vil vi etablere en slagkraftig lokation, som kan skabe synergi på tværs af afdelinger, og som kan drive den digitale udvikling af vores produkter."

SE har ialt omkring 1.500 medarbejdere. 

Læs også:

Efter heftige milliard-investeringer: Nu er der opbrud i den danske fiberbranche

Syd Energi har investeret fem milliarder i fiber - men det kniber med tilslutningerne
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere