Derfor crasher lufthavne og it-systemer:Opdatering fra Crowdstrike har ramt Microsofts systemer i hele verden

Artikel top billede

Fortalt til: Jacob Ø. Wittorff

Mennesker i IT
Udgivet 29. september 2016 kl. 09.01

Folk spørger mig tit: "Hvornår vidste du, at I var succesrige?" Men sandheden er, at jeg aldrig har set mig selv som succesrig. Når jeg ser mig omkring, har jeg altid kun set problemer, der skal løses.

Men hvis folk presser mig på spørgsmålet, så er det svært at ignorere dagen, hvor Zendesk bliver børsnoteret. Den dag lavede vi et lille hak i universet.

Dagen starter med, at vi mødes klokken halv otte om morgenen i lobbyen på vores hotel i New York. Herfra går vi alle sammen over til New York Stock Exchange på Wall Street, hvor vi skal åbne børsen. 

Da vi ankommer bliver vi slået helt bagover, da vi ser, at der på fronten af bygningen hænger et kæmpe flag med vores logo, og indenfor på børsen står der Zendesk på alle skærmene.

Da klokken slår 9.30, og børsen skal åbne, bliver vi kaldt op på en balkon. Her ringer vi med en klokke og trykker på en knap, og så er handlen sat i gang. 

Bagefter går vi ud og fejrer det med nogle cocktails og nogle sandwiches. Senere på dagen tager vi et fly hjem til San Francisco, og næste morgen står vi alle sammen med en kost i hånden og er frivillige gadefejere i Tenderloin, der er det kvarter i San Francisco, hvor vores hovedkvarter ligger.

Morten Primdahl (til højre på billedet), stifter og CTO, Zendesk.


Flere mennesker i IT Om mennesker i it