Fortalt til: Morten Sahl Madsen

Mennesker i IT

Udgivet 11. oktober 2016 kl. 09.00
"Vi er på vej ind i en verden, hvor antallet af mennesker, der arbejder på et givent projekt, ikke længere er et udtryk for, hvor godt det endelige resultat bliver. 

Det plejede at være sådan, at 1.000 mennesker på et projekt gjorde en større forskel end 100, og 10.000 gjorde en større forskel end 1.000. 

Men det ser anderledes ud i den teknologiske verden anno 2016.

Inden Facebook opkøbte Instagram for 7,5 milliarder kroner, blev Instagram anset som den største trussel mod Facebook. Instagram havde blot otte ansatte mod Facebooks daværende 14.000 ansatte.

Før krævede en virksomhed et helt hold af ansatte, der håndterede servere og netværk, men det er for mange virksomheder ikke længere nødvendigt.

I dag kan det hele ligge i skyen hos Google eller Amazon.

Den udvikling betyder, at vi som virksomheder i højere grad kan fokusere på rent faktisk at være innovative og skabe nye værdier for vores kunder og produkter for virksomheden i stedet for at bruge tid på ikke-produktiv vedligeholdelse.

Og er det ikke det, vi alle ønsker at bruge vores tid på?"
John Collison, co-founder og administrerende direktør, Stripe

Flere mennesker i IT Om mennesker i itPremium
Anne Marie Engtoft Larsen gør klar til at rejse til USA som Danmarks nye tech-ambassadør: "Jeg har glædet mig helt vildt"
Interview: Om få dage drager Anne Marie Engtoft Larsen til Silicon Valley, hvor hun indtager embedet som Danmarks nye tech-ambassadør. "Mit mandat bliver at at fokusere på, hvordan vi skaber handling," siger hun i sit første interview som Danmarks tech-ambassadør.
Computerworld
Ups!: Gammelt fjernsyn lagde internetforbindelsen ned i hel landsby i halvandet år
I halvandet år var en hel landsby i Wales plaget af elendig bredbåndsforbindelse, som begyndte hver dag klokken syv om morgenen. Teknikere kæmpede med at løse mysteriet, men lige meget hjalp det. Årsagen viste sig at være et brugt tv, som en af byens familier havde taget i brug.
CIO
Torben Fabrin og Arla måtte på få dage omstille hele deres produktion da coronaen ramte
Da coronaen ramte verden måtte mejerigiganten Arla på få dage omstille sin produktion. Samtidig voksede salget massivt til supermarkeder mens institutioner og restauranter gik næsten i stå. Hør hvordan Arla kom gennem krisen ved blandt andet være klar med realtime analytics.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
Sådan vinder de etablerede virksomheder med digital transformation
For virksomheder der forbereder sig på at gennemgå en digital transformation, hvor Customer Experience er en central faktor, så har der aldrig været mere på spil end nu. Digital disruption truer med at ændre måden legacy virksomheder driver forretning på. Etablerede virksomheder udfordres af nye virksomheder, som mestrer det hurtigt udviklende digitale landskab. Kunder forventer en nem oplevelse og de vil kunne drage nytte af de samme digitale kanaler, som de bruger til at kommunikere med venner og familie med, til at kommunikere med virksomheder. Denne guide har vi designet til at hjælpe Enterprise virksomheder, der er i de tidlige stadier af deres digitale transformation, de organisationer vi kalder Digital Transformers – til at forstå de bedste næste skridt baseret på deres unikke profiler og hjælpe dem med at benchmarke mod deres konkurrenter.