Nemlig.com på vej med gigant-investering i ny it - får tilført trecifret millionbeløb fra dansk milliardær

Net-supermarkedet Nemlig.com får kæmpe kapitaltilførelse, der skal bruges på nye it-systemer.

Det danske internet-supermarked Nemlig.com får tilført 100 millioner kroner, der skal investeres i ny it.

Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

Gennem de seneste måneder har Nemlig.com udvidet sit dækningsområde således, at virksomheden nu kan levere dagligvarer i hovedstadsområdet, Aarhus-området og på Fyn.

Det er blandt andet på denne baggrund, at virksomheden nu har brug for friske penge. 

Læs også: Nemlig.com åbner i Østjylland på fredag: "Med tiden vil vi dække langt størstedelen af Danmark"

Ny e-handelsplatform
Den nye kapital skal blandt bruges til at investere i en helt ny e-handelsplatform samt systemer, der kan give virksomheden endnu større indsigt i sine kunder.

"Vi kender vores kunder rigtig godt, og det er denne viden, vi får mulighed for at udnytte endnu bedre med de massive investeringer i alle vores it-systemer her i 2016 og 2017," siger Stefan Plenge.

Han er stifter og administrerende direktør for nemlig.com i pressemeddelelsen.

Milliardær bag kapitaltilførelse
Det er den danske rigmand Anders Holch Povlsen, der står for kapitaltilførelsen.

Før kapitaltilførelsen ejede han 49 procent af aktierne i Nemlig.com, men nu ejer han mere end 50 procent af aktierne.

Nemlig.coms aktiestruktur betyder dog, at virksomhedens grundlægger Stefan Plenge fortsat beholder stemmemajoriteten i selskabet.

Anders Holch Povlsen overtog ved årtusindskiftet den danske tøjgigant Bestseller fra sine forældre, og han er ifølge det amerikanske magasin Forbes god for knap 37 milliarder danske kroner.

Dermed er han Danmarks næstrigeste person samt nummer 258 på Forbes opgørelse over verdens rigeste personer.

Det er i høj grad Anders Holch Povlsens investeringer, der gennem de seneste år har gjort muligt for nemlig.com at levere et digitalt frontalangreb på de etablerede dagligvarebutikker i Danmark.

Læs også:

"Jo mere jeg ved om dig, jo bedre kan jeg sikre, at det er de rigtige varer, som du bliver præsenteret for"

Han så lyset i New York: Sådan vil Nemlig.com forandre dine indkøb
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Tieto Denmark A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Strategiske it-sikkerhedsdage 2021

God it-sikkerhed er blevet en strategisk disciplin der kombinerer ledelse, adfærd, processer og teknologi. Men hvor lægger du niveauet? Hvad er vigtigt for forretningen og den drift? Hvad er knapt så vigtigt? Hvordan indtænker du it-sikkerheds-indsatsen strategisk? Hvad gør du, når skaden er sket? Bliv klogere på ”Strategiske it-sikkerhedsdage 2021: Trusler, tendenser og værktøjer”.

26. januar 2021 | Læs mere


Fuel your IT with the best-kept secret in IBM

It takes massive computing power to accurately calculate weather forecasts – and to secure that people and businesses are able to access detailed information about whether it is going to rain, shine, storm, or snow. In this seminar, you will have the chance to hear the British Met Office describe how they do exactly that.

28. januar 2021 | Læs mere


Sandheden om Schrems II – erhvervslivets nye Cuba-krise

Konsekvenserne af Schrems II kan meget vel gå hen og blive en af de største udfordringer for danske virksomheder i 2021. Så tjek ind på denne onlinebriefing, hvor den hemmelige Schrems II gæst, ComplyCloud og Datatilsynet giver dig indsigt i, hvad dommen i virkeligheden handler om, og hvilke menneskelige hensyn der ligger bag.

29. januar 2021 | Læs mere


Premium
Sikkerhedsvirksomhed ramt af "koordineret angreb": Vil ikke svare på om det har rødder i SolarWinds-angrebet
Leverandøren af netværksenheder SonicWall har meldt ud, at virksomheden har været offer for et cyberangreb. Men firmet vil ikke svare på, om det har relation til det store SolarWinds-angreb.
Computerworld
Biden sender skjult besked til kode-folket: "Hvis du læser dette, har vi brug for din hjælp”
En stående invitation er blevet opdaget i kildekoden på Det Hvide Hus' hjemmeside. Men den er kun til de eksperter, der selv kan finde den.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
White paper
Sådan kan du arbejde effektivt uanset tid, sted og type af enhed
Hvad nu hvis dit arbejde, din information, dine processer og teknologien bag ved, var organiseret på en måde så det passede til din organisation – alt sammen guidet af en intelligent udgave af det digitale arbejdsrum? Det er visionen bag Atea og Citrix´s samarbejde med digital workspace – en smartere og mere effektiv måde at arbejde på. I dette whitetpaper kan du derfor læse om, hvordan du kan skabe et mere effektivt og brugervenligt arbejdsrum uanset tid, sted og enhed. En løsning der på en gang er både enkel og som sætter brugeren i centrum.