Artikel top billede

Twitter sat til salg: Har fyresedler på vej til otte procent af medarbejderne

Twitter forsøger at finde en køber til selskabet. Nu er der fyresedler på vej til otte procent af medarbejderstaben.

Twitter har travlt med at trimme selskabet i bestræbelserne på at gøre sig lækker over for mulige købere.

Ifølge nyhedsbureauet Bloomberg er Twitter således nu på trapperne med fyresedler til 300 ansatte, hvilket svarer til omkring otte procent af den samlede medarbejderstab.

Twitter har angiveligt planer om at uddele fyresedlerne inden offentliggørelsen af regnskabet for tredje regnskabskvartal på torsdag.

Twitter har længe været presset på økonomien og opsagde for et år siden 336 medarbejdere.

I modsætning til mange af de øvrige kendte sociale medier, som i de senere år har haft særdeles god vind i sejlene, er det aldrig lykkedes for Twitter at skabe den ønskede vækst på brugersiden, ligesom selskabet ikke har formået at omsætte brugerbasen på godt 300 millioner månedlige brugere til omsætning i samme grad som andre sociale medier.

Twitter har i de senere måneder arbejdet på at forbedre brugeroplevelsen. Blandt andet har selskabet droppet kravet om, at et tweet maksimalt må være på 140 tegn.

Det kan du læse mere om her: Så sker det: Twitter dropper krav om maksimalt 140 tegn

Twitter har i et stykke tid været i gang med at undersøge markedet for mulige købere.

Salesforce har været på banen, hvilket du kan læse mere om her: Først købte Microsoft LinkedIn for næsen af Salesforce - nu kan Salesforce være på vej til at nuppe Twitter

Det samme gælder Disney-koncernen og Googles moderselskab, Alphabet. Det kan du læse mere om her: Budkrigen optrappes: Disney melder sig ind i kampen om at købe Twitter

Læs også:

Nye dokumenter afslører: Pengene vælter ud af Twitter
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Byg digitale løsninger omkring dit kerneprodukt og styrk konkurrenceevnen

Stadig flere virksomheder tænker digitale løsninger ind i deres samlede produktportefølje. De sælger ikke ”kun” komponenter og fysiske produkter, men styrker det samlede produktkatalog med services, der f.eks. giver indsigt i ydeevne og udnyttelse af enhederne – og som gør vedligehold langt mere kosteffektivt og rettidigt. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du bygger eller optimerer cloudbaserede løsninger, der komplementerer dit kerneprodukt.

21. marts 2023 | Læs mere


Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Hvor står Danmark i forhold truslen fra DDoS?

22. marts 2023 | Læs mere


Datadrevet forretning 2023

Gennem inspirerende oplæg fra personer, der – på egne eller andres vegne – har formået at udnytte data til at sikre en kant til konkurrenterne, bliver du inspireret til, hvordan din organisation kan lykkes med at høste gevinsterne gennem målrettet investering i databaseret innovation og udvikling og om, hvordan man i praksis spotter potentialet i og værdien af data.

23. marts 2023 | Læs mere