Artikel top billede

Twitter sat til salg: Har fyresedler på vej til otte procent af medarbejderne

Twitter forsøger at finde en køber til selskabet. Nu er der fyresedler på vej til otte procent af medarbejderstaben.

Twitter har travlt med at trimme selskabet i bestræbelserne på at gøre sig lækker over for mulige købere.

Ifølge nyhedsbureauet Bloomberg er Twitter således nu på trapperne med fyresedler til 300 ansatte, hvilket svarer til omkring otte procent af den samlede medarbejderstab.

Twitter har angiveligt planer om at uddele fyresedlerne inden offentliggørelsen af regnskabet for tredje regnskabskvartal på torsdag.

Twitter har længe været presset på økonomien og opsagde for et år siden 336 medarbejdere.

I modsætning til mange af de øvrige kendte sociale medier, som i de senere år har haft særdeles god vind i sejlene, er det aldrig lykkedes for Twitter at skabe den ønskede vækst på brugersiden, ligesom selskabet ikke har formået at omsætte brugerbasen på godt 300 millioner månedlige brugere til omsætning i samme grad som andre sociale medier.

Twitter har i de senere måneder arbejdet på at forbedre brugeroplevelsen. Blandt andet har selskabet droppet kravet om, at et tweet maksimalt må være på 140 tegn.

Det kan du læse mere om her: Så sker det: Twitter dropper krav om maksimalt 140 tegn

Twitter har i et stykke tid været i gang med at undersøge markedet for mulige købere.

Salesforce har været på banen, hvilket du kan læse mere om her: Først købte Microsoft LinkedIn for næsen af Salesforce - nu kan Salesforce være på vej til at nuppe Twitter

Det samme gælder Disney-koncernen og Googles moderselskab, Alphabet. Det kan du læse mere om her: Budkrigen optrappes: Disney melder sig ind i kampen om at købe Twitter

Læs også:

Nye dokumenter afslører: Pengene vælter ud af Twitter
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere