Artikel top billede

Mere end milliard tweets under USA-valgkamp: Her er de mest delte tweets fra Hillary Clinton og Donald Trump

Twitter kom til at spille en afgørende rolle i det amerikanske præsidentvalg med mere end en milliard postede tweets i løbet af valgkampen - og mere end 27.000 tweets i minuttet, da det gik vildest for sig. Se de tre mest delte tweets fra valgkampen.

Twitter kom til at spille en hovedrolle i det amerikanske præsidentvalg - i hvert fald hvis man kigger på antallet af postede tweets undervejs.

Twitter passer med sin korte form og kontante budskaber perfekt ind i en amerikansk medie-virkelighed præget af hurtige klip og klare meldinger.

Siden valgkampen blev skudt i gang i august 2015 er der blevet postet omkring en milliard tweets med direkte relation til valget under hashtagget #Election2016, skriver Twitters chef for 'government and politics," Bridget Coyne i dette blogindlæg

"Valget er blevet kaldt for 'Twitter-valget,' hvor alle dele af valgkampen er blevet rullet ud på Twitter fra vælgere, kandidater og journalister," skriver hun.

Twitters optælling stammer dog fra mandag lokal tid umiddelbart før selve valghandlingen blev skudt i gang.

Det betyder, at det endelige tal vil være kommet væsentligt højere op, når den endelige opgørelse foreligger, da det er væltet ind med hundredetusindvis af tweets både under og efter valghandlingen.

Ifølge Twitter blev der således postet op til 27.000 valg-relaterede tweets i timen under selve valghandlingen.

Twitter-beskederne er ofte korte, og det regnes for vigtigt, at de har kant, hvis de for alvor skal fænge.

Det kan vi se eksempler på med disse tre tweets, der ifølge Twitter er de tweets, der er blevet videresendt flest gange under valgkampen fra Hillary Clintons lejr.

Ifølge Twitter handlede alle tweets undtagen en enkelt på den såkaldte U.S. Twitter Trend-liste i morges om valget.

Her ser du de tre tweets fra Donald Trump, der er blevet delt flest gange.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere