Artikel top billede

Mere end milliard tweets under USA-valgkamp: Her er de mest delte tweets fra Hillary Clinton og Donald Trump

Twitter kom til at spille en afgørende rolle i det amerikanske præsidentvalg med mere end en milliard postede tweets i løbet af valgkampen - og mere end 27.000 tweets i minuttet, da det gik vildest for sig. Se de tre mest delte tweets fra valgkampen.

Twitter kom til at spille en hovedrolle i det amerikanske præsidentvalg - i hvert fald hvis man kigger på antallet af postede tweets undervejs.

Twitter passer med sin korte form og kontante budskaber perfekt ind i en amerikansk medie-virkelighed præget af hurtige klip og klare meldinger.

Siden valgkampen blev skudt i gang i august 2015 er der blevet postet omkring en milliard tweets med direkte relation til valget under hashtagget #Election2016, skriver Twitters chef for 'government and politics," Bridget Coyne i dette blogindlæg

"Valget er blevet kaldt for 'Twitter-valget,' hvor alle dele af valgkampen er blevet rullet ud på Twitter fra vælgere, kandidater og journalister," skriver hun.

Twitters optælling stammer dog fra mandag lokal tid umiddelbart før selve valghandlingen blev skudt i gang.

Det betyder, at det endelige tal vil være kommet væsentligt højere op, når den endelige opgørelse foreligger, da det er væltet ind med hundredetusindvis af tweets både under og efter valghandlingen.

Ifølge Twitter blev der således postet op til 27.000 valg-relaterede tweets i timen under selve valghandlingen.

Twitter-beskederne er ofte korte, og det regnes for vigtigt, at de har kant, hvis de for alvor skal fænge.

Det kan vi se eksempler på med disse tre tweets, der ifølge Twitter er de tweets, der er blevet videresendt flest gange under valgkampen fra Hillary Clintons lejr.

Ifølge Twitter handlede alle tweets undtagen en enkelt på den såkaldte U.S. Twitter Trend-liste i morges om valget.

Her ser du de tre tweets fra Donald Trump, der er blevet delt flest gange.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til NIS2 - indhold, krav og konsekvenser

På dagen vil du både få et koncentreret, fokuseret overblik over de juridiske aspekter og de krav, du vil skulle leve op til. Du går også hjem med praktisk viden fra eksperter, der arbejder med NIS2-compliance på både det tekniske og organisatoriske niveau.

28. februar 2024 | Læs mere


Hybrid, on-premise eller public cloud. Bliv klogere på fremtidens datacenter

Vi dykker ned i, hvordan du finder den perfekte pasform for netop din virksomhed. Vi ser på, hvordan du kan imødekomme jeres behov for fleksibilitet og hurtig udvikling, samtidig med at håndtere udfordringerne ved cloud-tjenester.

29. februar 2024 | Læs mere


Faldgruber og forberedelser når du skal implementere Dynamics 365 FO

På dette webinar stiller vir skarpt på overvejelser, forberedelser, forretning og faldgruber, så din virksomhed får det bedste udgangspunkt for jeres Dynamics 365-implementering. Du bliver også klogere på at håndtere master data, som er et af de absolut vigtigste områder i ethvert ERP-projekt, og på hvorfor Dynamics 365 FO er en del af et samlet cloud-transformationsprojekt.

29. februar 2024 | Læs mere