Nu skal du lappe igen: Adobe er nødt til at lukke en stribe alvorlige sikkerhedshuller

Koden til Adobes sorte får, Flash Player, får igen en hel stribe kritiske opdateringen med på vejen for ikke at gøre din computer sårbar. Har du overvejet at droppe Flash Player?

Grafikgiganten Adobe har fundet lappegrejet frem igen, og du har sikkert allerede gættet hvilket program, som firmaet skal lukke huller i.

Det er nemlig firmaets medieafspiller Flash Player, der igen skal tætnes.

Adobe har således udsendt en vigtig sikkerhedsopdateringer, som retter flere kritiske sårbarheder i Flash Player på både Windows, Mac, Linux og ChromeOS.

Sikkerhedsopdateringen bringer Flash Player op på version 23.0.0.207 til Windows og Mac, og den lapper flere sårbarheder, som potentielt kan føre til ekstern kode-afvikling og dermed en trussel om et klassiske drive by-angreb.

Det betyder også, at sårbarhederne er kategoriseret som kritiske.

Skal Flach dø nu?
Det er langt fra første gang, at Adobe må rette Flash Player-koden til, så den ikke er utæt.

Men selvom Adobe gør en ihærdig indsats for at lappe Flash-hullerne, efterhånden som de opdages, kan det ikke skjule det faktum, at koden bare er en konstant kilde til problemer, når vi taler it-sikkerhed.

Mængden og hyppigheden af opdateringer til grafikfirmaets-medieafspiller betyder, at mange brugere opgiver at følge med, og derfor ender det med, at alt for mange kører med versioner af software, der slet ikke supporteres af Adobe længere.

Måske har du allerede aflivet Flash på din maskine, ellers er det måske en overvejelse værd i it-sikkerheden tegn.

En afstemning blandt Computerworlds læsere viser, at godt 60 procent stadig anvender Flash Player.

Læs mere om det her: Efter haste-lapning af endnu en kritisk sårbarhed i Flash: Er det tid til at deaktivere Flash helt?

Der er flere oplysninger om Adobes opdateringer på firmaets webside.

Læs også:
Kritisk sårbarhed i Flash bliver udnyttet på Windows netop nu: Adobe udsender haste-opdatering

Find lappegrejet frem: Adobe lapper kritiske huller i din Flash Player

Nu får Flash og Silverlight kniven: Derfor får vi et bedre internet

Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Kompetera A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital How To: Data og AI er fremtiden – men kan man overhovedet lykkes i det nye data-univers uden den rette dataplatform?

Det er svært at spå om fremtiden, men vi kan være sikre på, at den indeholder meget mere data og en langt større anvendelse af kunstig intelligens. På dette webinar sætter vi derfor fokus på, hvordan du som organisation får styr på alle data, og bliver klar til fremtiden.

30. oktober 2020 | Læs mere


Dell Talk: Cybersikkerhed skal gentænkes for at kunne imødegå fremtidige avancerede cybertrusler

Danske virksomheder er nødt til at gentænke cybersikkerheden for at kunne imødegå fremtidige cybertrusler, som vi hele tiden gøres opmærksomme på. I denne talk får du et indspark i, hvordan du som virksomhed kan gentænke cybersikkerheden ud fra både et operationelt og sikkerhedsmæssigt perspektiv.

30. oktober 2020 | Læs mere


IT Security 2020

Strategic IT Security 2020 will focus on the never-ending story about security and cyber-defense, and how you can defend your business and your customer’s data and information. Together with several leading experts and digital executives from all over the Nordic countries, this conference seeks to give you the best input to focus even more on cyber security in the future.

03. november 2020 | Læs mere


Premium
Et af Danmarks største advokathuse har kulegravet Waoo-direktør Jørgen Stensgaards forhold op til hans fyring
Et af Danmarks største advokat-firmaer har i efteråret i al hemmelighed gennemgået Waoo-direktør Jørgen Stensgaards forhold, som første til hans pludselige fyring fra stillingen som topchef i Waao.
Computerworld
TDC ruller gratis fiber ud til 5.100 danske husstande - se adresserne her
TDC går i gang med at udruller fiber til tusindvis af danske husstande i Odens, Nordsjælland og Storkøbenhavn. Se hvor TDC’s gravemaskiner kommer forbi med tilbud om gratis fiber-opkobling.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Styrk medarbejdernes arbejdsgange – på både kontoret og fra køkkenbordet
Fleksible arbejdsformer og produktivitet fra hjemmekontoret er kommet for at blive, og det har understreget behovet for velfungerende møde- og samarbejdsformer. Mange samarbejdsplatforme er imidlertid både usikre, ustabile, besværlige at anvende og med en så utilstrækkelig lyd- og billedkvalitet, at det tapper teamet for kræfter, hæmmer effektiviteten og kan gøre det svært at følge med eller træffe en beslutning. I dette whitepaper kan du læse, hvordan Cisco Webex ggør det muligt at afholde velfungerende onlinemøder med både få og rigtig mange deltagere – og med sikkerhed for, at ingen uvedkommende følger med.