Artikel top billede

Microsoft lapper seks kritiske huller i dit it-system - hent lappegrejet her

Seks kritiske huller er fundet i Microsofts mest populære software-systemer. Her kan du finde det nødvendige lappegrej til at lukke for sikkerhedsrisikoen.

It-selskabet Microsoft udsender helt traditionelt sine sikkerhedsopdateringer den anden tirsdag i måneden, og december er ingen undtagelse.

I denne omgang sikkerhedsopdateringer lukker Microsoft en hel række huller i populære produkter som Windows og Office-pakken samt til selskabets browsere, Internet Explorer og Edge.

Derudover bliver .NET-frameworket version 4.6.2 også lappet.

Det danske it-sikkerhedsselskab CSIS Security Group forklarer, at der i alt bliver frigivet 12 sikkerhedsopdatering, hvoraf de seks er kategoriseret som kritiske.

De seks andre opdateringer er rangeret som "vigtige".

Hent lappegrejet her

Du kan inde på Microsofts hjemmeside selv hente og installere it-gigantens sikkerhedslapper.

Lapperne finder du her.

Når du har hentet, kørt og installeret lappegrejet, kræver flere af opdateringerne en genstart af din eller dine computer(e).

"CSIS anbefaler, at man snarest muligt installerer de tilgængelige opdateringer og som minimum prioriterer dem, som er vurderet som kritiske," lyder meldingen fra it-sikkerhedsselskabet CSIS Security Group.

Læs også:
Danske virksomheder har (ofte) middelalderlig it-sikkerhed: Her får du fem gode råd til moderne beskyttelse
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere