Artikel top billede

Microsoft lapper seks kritiske huller i dit it-system - hent lappegrejet her

Seks kritiske huller er fundet i Microsofts mest populære software-systemer. Her kan du finde det nødvendige lappegrej til at lukke for sikkerhedsrisikoen.

It-selskabet Microsoft udsender helt traditionelt sine sikkerhedsopdateringer den anden tirsdag i måneden, og december er ingen undtagelse.

I denne omgang sikkerhedsopdateringer lukker Microsoft en hel række huller i populære produkter som Windows og Office-pakken samt til selskabets browsere, Internet Explorer og Edge.

Derudover bliver .NET-frameworket version 4.6.2 også lappet.

Det danske it-sikkerhedsselskab CSIS Security Group forklarer, at der i alt bliver frigivet 12 sikkerhedsopdatering, hvoraf de seks er kategoriseret som kritiske.

De seks andre opdateringer er rangeret som "vigtige".

Hent lappegrejet her

Du kan inde på Microsofts hjemmeside selv hente og installere it-gigantens sikkerhedslapper.

Lapperne finder du her.

Når du har hentet, kørt og installeret lappegrejet, kræver flere af opdateringerne en genstart af din eller dine computer(e).

"CSIS anbefaler, at man snarest muligt installerer de tilgængelige opdateringer og som minimum prioriterer dem, som er vurderet som kritiske," lyder meldingen fra it-sikkerhedsselskabet CSIS Security Group.

Læs også:
Danske virksomheder har (ofte) middelalderlig it-sikkerhed: Her får du fem gode råd til moderne beskyttelse
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere


Computerworld Summit 2024

Vi kigger ind i scenariet for fremtiden it-afdeling og hvordan virksomheden bedst muligt udnytter både nye og etablerede teknologier til at understøtte vækst og dermed sikre overlevelse i en konkurrencepræget verden.

23. maj 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere