Michael Mathiesen tilbage på børsen

Den tidligere chef for 2M Invest, Michael Mathiesen, er klar til et comeback på børsmarkedet med den svenske softwareudvikler Cellpoint. Selskabets aktier skal torsdag noteres på Stockholm-børsen Aktietorget, og aktienoteringen skal gøre det lettere for Cellpoint at skabe vækst gennem opkøb.

Ført an af Michael Mathiesen går den svenske mobiludvikler Cellpoint i denne uge på børsen i Stockholm.

Selskabet skal noteres på mini-børsen Aktietorget, der oftest bruges af selskaber, som er på jagt efter penge til videre udvikling.

Den tidligere chef for 2M Invest, Michael Mathiesen, tiltrådte i februar sidste år som administrerende direktør for Cellpoint, der siden har opkøbt it-selskaberne Hellodies, Satsafe og Mobile Fx.

Den kommende børsnotering skal gøre det endnu at lettere at skabe vækst i selskabet gennem opkøb.

- Opkøb er en del af vores strategi, og en noteret aktie er meget enklere at anvende som betalingsmiddel. Det er en væsentlig årsag til vores notering, siger Michael Mathiesen til nyhedstjenesten Rapidus.

Børsnoteringen kommer, kort efter at en del af Cellpoints omkring 80 aktionærer har skudt 12 millioner kroner i selskabet, der udvikler mobiltjenester.

Cellpoint er bygget på resterne af et konkursramt børsnoteret firma af samme navn, der i dotcom-dagene var 10 milliarder kroner værd på børsen i Stockholm. Softwareudvikleren blev omstruktureret sidste år, hvor det kun blev til en omsætning på tre millioner kroner.

Selskabet har i dag 26 ansatte på kontorer i Stockholm og København.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Atomic Software ApS
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
Cybersikkerhedsprofessoren har ét ønske til sit arbejdsliv - I over 20 år er det lykkedes: "Dér besluttede jeg mig for, at den afhængighed ville jeg forsøge at undgå"
Der er én ting, som professor i cybersikkerhed Jens Myrup Pedersen ikke vil have skal overtage sit arbejdsliv. I mere end 20 år er det lykkedes ham at holde fast i sin beslutning, som han tog allerede før, han begyndte sin karriere i it-verdenen.
Computerworld
Gigantisk kollektivt nedbrud rammer flere internationale hjemmesider
Igen var flere internationale hjemmesider ude af drift. En fejl ramte over 50 af de største internationale websites tordag aften. Se alle detaljer on nedbruddet her.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Salesforce er blevet populær hos IT-kriminelle – luk sikkerhedshullerne før det går galt
Mange bygger en stor del af deres IT-strategi på Salesforce, men glemmer at sikre cloudplatformen. Læs her, hvordan du forebygger ødelæggende angreb og kritiske datatab.