Fortalt til: Mads Elkær

Mennesker i IT

Udgivet 17. januar 2017 kl. 12.27
"Jeg var lige blevet ansat i det danske it-firma Navision, da vi for 22 år og seks dage siden lancerede den første regnskabsløsning baseret på Windows' Financials.

Samarbejdet med Microsoft kom helt ud af det blå, fordi alle troede, at Navision skulle lanceres på IBM's platform, som det oprindelige Navision-selskab PC & C ellers havde satset på indtil da.

Så for mig som nyansat i Navision at komme ud på Børsen i København og se en storstilet lancering af en dansk it-virksomhed på Windows til hele verden var helt fantastisk.

Jeg kommer nok aldrig til at opleve noget helt tilsvarende igen, selvom jeg har set mange rigtig interessante ting i det islandske it-selskab LS Retail, hvor jeg har været i de sidste 18 år.

Det var blandt andet ret stort, da Ikea kom forbi for omkring 15 år siden og spurgte, om de ikke skulle bruge vores regnskabssystem ude på kasseapparaterne. Så kom vores software ud i langt over 30 af Ikeas franchise-butikker lige fra Island til Taiwan, og vi voksede fra 12 ansatte til i dag at være 230."
Carsten Wulff, vicepræsident Europa hos LS Retail

Flere mennesker i IT Om mennesker i itPremium
Test: Kæmpestort gaming-headset er perfekt til dine lange Teams-møder - men har også nogle besværligheder
Længe før vi andre blev slået hjem til hjemmekontorets endeløse webmøder har gamerne gennemskuet behovet for komfortabelt grej. Så vi tog danske EPOS top gamingheadset med på arbejde. Læs testen her.
Computerworld
Biden sender skjult besked til kode-folket: "Hvis du læser dette, har vi brug for din hjælp”
En stående invitation er blevet opdaget i kildekoden på Det Hvide Hus' hjemmeside. Men den er kun til de eksperter, der selv kan finde den.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
White paper
Optimér produktiviteten og lad din printer følge med ud i skyen
De fleste virksomheder investerer betydelige beløb i den digitale transformationsproces, men skriver alligevel dokumenter ud som aldrig før, og medarbejdere opfatter decideret print som en forudsætning for at kunne arbejde effektivt. Alligevel er virksomhedens printstruktur ofte et systemmæssigt stedbarn, der er sammenstykket af mange forskellige enheder og platforme – hvilket skaber forvirring og betydeligt tidsspilde. Print passer heller helt ind i hverken den eksisterende digitale infrastruktur eller i den cloudbaserede infrastruktur, virksomheden sigter mod. Det udfordrer både sikkerhed, produktivitet og digital strategi som hele. I denne hvidbog kan du læse om udfordringerne og om, hvordan du håndterer dem mest effektivt som et led i den digitale transformationsproces.