Skriv dig op og få tallene først:Så meget tjener din chef og dine kollegaer - og det bliver lønstigningen i år (nok)

Artikel top billede

(Foto: Mikkel William Nielsen /)

USA forbyder bærbare computere og tablet-computere på en række rutefly

Opdateret Det bliver forbudt at medbringe elektronik større end en smartphone i kabinen på rutefly, der flyver til USA fra en række lande.

Det står til at blive forbudt at medbringe elektronik større end en telefon i kabinen på de rutefly, der flyver til USA fra en række arabiske og afrikanske lande.

Ifølge nyhedsbureauet Reuters ventes det amerikanske Department of Homeland Security at løfte sløret for de nye regler senere tirsdag.

Reglerne betyder, at alle større enheder - computere, tablet-computere, DVD-afspillere, kameraer og lignende - skal tjekkes ind og placeres i flyenes bagagerum, efter de er blevet grundigt gennemlyst i lufthavnenes sikkerheds-tjek.

Baggrunden for de nye regler er ifølge Reuters, at Department of Homeland Security for nogle uger siden afslørede en konkret trussel i denne sammenhæng.

Rammer disse lufthavne

Reglerne rammer passagererne i fly med direkte rute til lufthavne i USA og med afgang fra Queen Alia International Airport i Jordan, Cairo International Airport i Egyptrn, Ataturk International Airport i Tyrkiet, King Abdul-Aziz International Airport i Saudi Arabien, King Khalid International Airport i Riyadh, Kuwait International Airport, Mohammed V Airport i Marokko, Hamad International Airport i Qatar, Dubai International Airport og Abu Dhabi International Airport.

Reglerne vil træde i kraft fra og med tirsdag.

Læs også:

Trump udpeger ny chef for USA's cybersikkerhed - men hans egen hjemmeside er proppet med amatøragtige it-usikkerheder

Massiv bekymring over manglende it-sikkerhed og privatliv: Internet of things har en alvorlig udfordring

Ny Samsung Note 7 brød i brand ombord på et fly - sådan opstod pr-katastrofen der aldrig vil stoppe

t-sikkerhedsekspert får flyveforbud efter joke om fly-hack
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere