Artikel top billede

Efter BEC's salg af stor afdeling til hollandsk selskab: Her er fremtiden for de 160 it-medarbejdere i Danmark

Hollandske Keylane, der køber BEC's datterselskab Schantz, har allerede en klar plan med, hvordan de 160 medarbejdere i Danmark skal indgå i koncernen.

Hollandske Keylane, der leverer forsikrings- og pensions-it i en række lande i Nordeuropa, køber BEC-datterselskabet Schantz.

Som vi fortalte tidligere på dagen, betyder det, at de 160 medarbejdere, som Schantz har her i Danmark, nu får en ny arbejdsgiver.

Læs mere her: Danske BEC i stort frasalg: Sælger datterselskab med 160 medarbejdere

Spørgsmålet er nu, hvad det betyder for medarbejdernes fremtid, at der er tale om en international køber med base i Holland?

Simon Gabrielsen, der er kommunikationsdirektør i BEC, siger til Computerworld, at det er den nye ejer, der skal udtale sig om medarbejdernes fremtid.

"Men vi aftager jo i dag produkter fra Schantz, og jeg kan sige, at vi aftager de produkter uændret. Vi er stadig kunde i Schantz på de samme vilkår," lyder det fra Simon Gabrielsen, der derefter henviser til Keylane for yderligere kommentarer om medarbejdernes fremtid.

Her er Keylanes planer

Hos Keylane fanger Computerworld Kim Leemreize, der er ansvarlig for marketing og kommunikation.

"Vi ser det som en mulighed for medarbejderne i Schantz. De vil forblive i Danmark, og vi vil få en bedre tilstedeværelse i de nordiske lande," siger hun.

"Der er nogle internationale muligheder, men hovedårsagen til, at vi gør det her, er for at få en bedre tilstedeværelse i de nordiske lande."

"Vi har på nuværende tidspunkt ingen grund til at tro, at vi ikke kommer til at arbejde sammen med alle kollegerne i Schantz."

Så der er ikke planer om at flytte Schantz' medarbejdere til Holland eller andre steder?

"Nej."

Hvor meget har Keylane betalt for Schantz?

"Jeg beklager, men det afslører vi ikke nogen informationer om," siger Kim Leemreize.

Keylane beskæftiger mere end 600 medarbejdere og leverer ydelser til mere end 100 forsikringsselskaber fra kontorer i Belgien, Tyskland, Holland, Norge, Sverige, England - og nu altså også snart Danmark.

Schantz fik i 2016 en omsætning på 200 millioner kroner og et resultat før skat på 15 millioner kroner.

BEC købte Schantz i 2007. Dengang var der 30 medarbejdere - hvilket altså nu er blevet til 160 medarbejdere.

BEC forventer, at selve handlen er gennemført i anden halvdel af april 2017.

Læs også:

Danske BEC i stort frasalg: Sælger datterselskab med 160 medarbejdere
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Erhvervsakademiet Lillebælt
Udvikling og salg af klassebaseret undervisning, blandt andet inden for multimedie og it.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere