Artikel top billede

Efter BEC's salg af stor afdeling til hollandsk selskab: Her er fremtiden for de 160 it-medarbejdere i Danmark

Hollandske Keylane, der køber BEC's datterselskab Schantz, har allerede en klar plan med, hvordan de 160 medarbejdere i Danmark skal indgå i koncernen.

Hollandske Keylane, der leverer forsikrings- og pensions-it i en række lande i Nordeuropa, køber BEC-datterselskabet Schantz.

Som vi fortalte tidligere på dagen, betyder det, at de 160 medarbejdere, som Schantz har her i Danmark, nu får en ny arbejdsgiver.

Læs mere her: Danske BEC i stort frasalg: Sælger datterselskab med 160 medarbejdere

Spørgsmålet er nu, hvad det betyder for medarbejdernes fremtid, at der er tale om en international køber med base i Holland?

Simon Gabrielsen, der er kommunikationsdirektør i BEC, siger til Computerworld, at det er den nye ejer, der skal udtale sig om medarbejdernes fremtid.

"Men vi aftager jo i dag produkter fra Schantz, og jeg kan sige, at vi aftager de produkter uændret. Vi er stadig kunde i Schantz på de samme vilkår," lyder det fra Simon Gabrielsen, der derefter henviser til Keylane for yderligere kommentarer om medarbejdernes fremtid.

Her er Keylanes planer

Hos Keylane fanger Computerworld Kim Leemreize, der er ansvarlig for marketing og kommunikation.

"Vi ser det som en mulighed for medarbejderne i Schantz. De vil forblive i Danmark, og vi vil få en bedre tilstedeværelse i de nordiske lande," siger hun.

"Der er nogle internationale muligheder, men hovedårsagen til, at vi gør det her, er for at få en bedre tilstedeværelse i de nordiske lande."

"Vi har på nuværende tidspunkt ingen grund til at tro, at vi ikke kommer til at arbejde sammen med alle kollegerne i Schantz."

Så der er ikke planer om at flytte Schantz' medarbejdere til Holland eller andre steder?

"Nej."

Hvor meget har Keylane betalt for Schantz?

"Jeg beklager, men det afslører vi ikke nogen informationer om," siger Kim Leemreize.

Keylane beskæftiger mere end 600 medarbejdere og leverer ydelser til mere end 100 forsikringsselskaber fra kontorer i Belgien, Tyskland, Holland, Norge, Sverige, England - og nu altså også snart Danmark.

Schantz fik i 2016 en omsætning på 200 millioner kroner og et resultat før skat på 15 millioner kroner.

BEC købte Schantz i 2007. Dengang var der 30 medarbejdere - hvilket altså nu er blevet til 160 medarbejdere.

BEC forventer, at selve handlen er gennemført i anden halvdel af april 2017.

Læs også:

Danske BEC i stort frasalg: Sælger datterselskab med 160 medarbejdere
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Identity & Access Management - sådan holder du din virksomhed sikker

God styring af brugerrettigheder er en af de mest effektive måder til at højne it-sikkerheden. For det kan hurtigt gå galt, hvis system-rettigheder, system-adgang og lignende ikke hele tiden opdateres. Kom og hør om erfaringer og muligheder til hurtigt og nemt hele tiden at sikre, at der er styr på brugerrettighederne i hele din organisation- også uden at genere brugerne.

08. december 2022 | Læs mere


Cloud & Enterprise Architecture

Blive klogere på cloud i en virkelighed, hvor selv de mest stringente it-landskaber har det med at knopskyde over tid. Ny services, nye teknologiske muligheder og stigende interne forventninger gør, at data, processer og applikationer ofte er fordelt ud over flere leverandører og leverancemodeller.

14. december 2022 | Læs mere


People Tech 2022 – der hvor HR møder IT

People Tech 2022 er stedet for dig, som arbejder med HR eller med it-løsninger til HR-branchen. Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk. Bliv inspireret af andre virksomheders konkrete erfaringer, og hvad eksperterne mener om de store linjer inden for digitaliseringen af ​​HR.

15. december 2022 | Læs mere