Computerworld Summit 2017 er skudt i gang: Det taler it-Danmark om i de næste otte timer

Mere end 500 it-beslutningstagere og leverandører samles netop nu til Computerworld Summit 2017. Se programmet med de vigtige it-emner.

It-beslutningstagere, it-professionelle og it-leverandører stimler tirsdag sammen på SAS Radisson Blu Scandinavia på Amager til Computerworld Summit 2017.

Det er fjerde år i træk, at konferencen afholdes. I år er 525 deltagere tilmeldt konferencen.

Samtidig er der 26 it-virksomheder med som partnere, der viser konkrete løsninger og koncepter frem og deler ud af viden om strategi og forretningsudvikling inden for digitalisering og it.

"Det er vigtigere end nogensinde at bringe brugere og leverandører af it sammen," siger Lars Jacobsen, der er chefredaktør på Computerworld.

"I dag skal alle virksomheder og organisationer være digitale helt ind til benet. Samtidig skal der være styr på it- og datasikkerheden, og man skal på et organisatorisk og forretningsmæssigt plan være gearet til at møde en fremtid, som ingen rigtig kender."

"Det er det arbejde, de overvejelser og den fremtid, vi sætter fokus på på Computerworld Summit 2017," siger Lars Jacobsen.

Her er programmet
I løbet af dagen vil deltagerne på Computerworld Summit kunne høre hele 21 forskellige indlæg i plenum og i spor samt deltage i rundbordsdiskussioner, hvor der er mulighed for at komme ekstra godt i dybden med it-emnerne.

På Computerworld Summit 2017 kan du blandt andet høre indlæg fra Google, Miracle, Amazon, Veeam, Dell, Oracle og flere andre.

Se hele programmet for Computerworld Summit 2017.

Du kan blandt andet høre om:
  • Hvordan katalytisk innovation, disruption og de næste 95 procent af digitaliseringen former fremtiden. Fortalt med indsigt og humor af Henrik Schärfe, stifter og CEO i Foundation Autonomous og tidligere professor i informationsvidenskab ved AAU.
  • Hør Dansk Supermarkeds head of digital Toke Lund fortælle om de digitale muligheder, som organisationen fokuserer på, og hvordan organisationen arbejder med den generelle digitale transformation.
  • Hør Julien Simon fra Amazon fortælle om de mange muligheder ved kunstig intelligens og billedgenkendelse.
Du kan stadig nå det
Computerworld Summit 2017 er allerede i gang, og de første talere er i gang på scenerne.

Summit varer dog hele dagen, så hvis du arbejder professionelt med it (og ikke er leverandør), er du velkommen til at møde op på SAS Radisson Blu Scandinavia på Amager.

Så får du gratis adgang til konferencen via Computerworlds medarbejdere, der er på stedet.

Se hele programmet for Computerworld Summit 2017.
Premium
Skal du tage en Pro eller ej? Sådan vælger du imellem iPhone 12 og 12 Pro
Apples to iPhone-nyheder minder overraskende meget om hinanden. Der er dog væsentlige forskelle, som du skal være opmærksom på, når du vælger.
Computerworld
Det nye MitID er et tigerspring for bedre cybersikkerhed
Klumme: Det nye MitID er en enestående mulighed for et markant løft af it-sikkerheden i danske kommuner. Med baggrund i udfasningen af det nuværende NemID kan de samtidig forbedre og styrke deres it-systemers værn overfor cyberangreb.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Optimér produktiviteten og lad din printer følge med ud i skyen
De fleste virksomheder investerer betydelige beløb i den digitale transformationsproces, men skriver alligevel dokumenter ud som aldrig før, og medarbejdere opfatter decideret print som en forudsætning for at kunne arbejde effektivt. Alligevel er virksomhedens printstruktur ofte et systemmæssigt stedbarn, der er sammenstykket af mange forskellige enheder og platforme – hvilket skaber forvirring og betydeligt tidsspilde. Print passer heller helt ind i hverken den eksisterende digitale infrastruktur eller i den cloudbaserede infrastruktur, virksomheden sigter mod. Det udfordrer både sikkerhed, produktivitet og digital strategi som hele. I denne hvidbog kan du læse om udfordringerne og om, hvordan du håndterer dem mest effektivt som et led i den digitale transformationsproces.