Nu kan du selv hente og installere Windows 10 Creator Update før alle andre

Hvis du ikke kan vente til i næste uge, kan du installere den nyeste Windows 10-opdatering allerede i dag

Hvis du ikke gider vente til næste tirsdag, kan du allerede i dag få fingrene i Microsofts seneste større opdatering til Windows 10.

Opdateringen er allerede tilgængelig for Microsofts beta-testere, de såkalde Windows Insiders, men fra onsdag eftermiddag åbnede Microsoft op for masserne.

De fleste Windows 10-brugere vil og bør nok vente til den 11. april for at få den automatiske opdatering, men hvis du virkelig er sulten efter at prøve opdateringens nye funktioner og optimeringer, kan du hente Microsofts installationsassistent her.

Efter du har hentet installationsassistenten, skal du følge instruktionerne, og så har du en opdateret computer før de fleste andre.

Husk at foretage en back up af dit system eller vigtige filer inden. Bare for en sikkerheds skyld.

Læs også: Fem ting du skal vide om Windows 10's store opdatering inden du opdaterer

Fokus på kreativitet og gaming
Opdateringen er den første af to store opdateringer til Windows 10 i 2017, og Microsoft har i Creator Update fokuseret på kreative funktioner og elementer til gamere.

Blandt andet er det velkendte Paint-program blevet omdannet til et 3D-program med muligheder for at tegne i flere dimensioner. Du kan også dele og låne andres 3D-modeller via Remix 3D-fællesskabet.

Opdateringen indeholder også en ny "Game Mode"-funktion, der burde give dig en mere stabil spilleoplevelse, særligt på ældre eller ikke spille-orienteret hardware.

Du vil også få et bedre overblik over, hvilke data Microsot indsamler fra din færden i Windows 10. 

Opdateringen blev dog ikke helt så stor, som Microsoft lovede i første omgang, da flere af de store elementer mangler. Blandt andet har Microsoft måtte vente med at introducere "Mixed Reality"-platformen til forbrugere til et senere tidspunkt.

Læs også: Nye business-funktioner på vej i Windows 10: Her er planerne for den næste store opdatering
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Daxiomatic ApS
Salg, udvikling, implementering og servicering af software til ERP

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Fremtidens kundeservice: Kom i gang med de bedste chatbots

Der er store gevinster at hente med chatbots, som kan håndtere en stor del af kommunikationen med brugere - både de eksterne som kunder og de interne som medarbejdere.Og lige rundt om hjørnet venter næste generation, nemlig de stemme-baserede chatbots, som står på skuldrene af de stemmestyrede home-devices som Amazons Alexa og Google Home.

22. september 2020 | Læs mere


RPA og software-robotter: Businesscase og teknologi

Robot process automation - RPA - har i det seneste års tid for alvor fået et gennembrud i både virksomheder, organisationer og (ikke mindst) i den offentlige sektor, hvor både kommuner, styrelser og andre institutioner har taget de små software-robotter til sig.

23. september 2020 | Læs mere


"One Minute Workflow" til ad hoc-opgaver

De seneste mange måneder har givet os alle en helt ny opfattelse af arbejdspladsen. Fjernarbejde forventes at blive en del af den nye hverdag, som vi alle kigger ind i. Det har været en øjenåbner for mange, men det har også givet os vigtig læring - hvordan sikrer du, at dine medarbejdere har samme muligheder og kan opretholde effektiviteten, også når de ikke arbejder på kontoret?

23. september 2020 | Læs mere

mest debatterede artikler

CIO
Torben Fabrin og Arla måtte på få dage omstille hele deres produktion da coronaen ramte
Da coronaen ramte verden måtte mejerigiganten Arla på få dage omstille sin produktion. Samtidig voksede salget massivt til supermarkeder mens institutioner og restauranter gik næsten i stå. Hør hvordan Arla kom gennem krisen ved blandt andet være klar med realtime analytics.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
Overhold GDPR med Vulnerability Management
Efter afsløringen af Spectre og Meltdown i januar 2018 advarede ICO’s Head of Technology Policy om, at virksomheder kunne blive straffet for eksisterende sårbarheder i deres databeskyttelsesprotokoller i henhold til EU’s generelle forordning om databeskyttelse (GDPR). En Vulnerability Management-løsning er den mest effektive måde at sikre, at virksomheden opfylder det krævede databeskyttelsesniveau. Den kan hjælpe dig med at identificere, evaluere, prioritere, rapportere, patche og afhjælpe sikkerhedssårbarheder og fejlkonfigurationer i dine digitale aktiver. Disse aktiver kan f.eks. være forretningsprocesser, webapps, datanetværkssystemer og eventuel tilhørende software. Vi dykker ned i ovenstående, og lidt til i dette whitepaper.