Nu kan du selv hente og installere Windows 10 Creator Update før alle andre

Hvis du ikke kan vente til i næste uge, kan du installere den nyeste Windows 10-opdatering allerede i dag

Hvis du ikke gider vente til næste tirsdag, kan du allerede i dag få fingrene i Microsofts seneste større opdatering til Windows 10.

Opdateringen er allerede tilgængelig for Microsofts beta-testere, de såkalde Windows Insiders, men fra onsdag eftermiddag åbnede Microsoft op for masserne.

De fleste Windows 10-brugere vil og bør nok vente til den 11. april for at få den automatiske opdatering, men hvis du virkelig er sulten efter at prøve opdateringens nye funktioner og optimeringer, kan du hente Microsofts installationsassistent her.

Efter du har hentet installationsassistenten, skal du følge instruktionerne, og så har du en opdateret computer før de fleste andre.

Husk at foretage en back up af dit system eller vigtige filer inden. Bare for en sikkerheds skyld.

Læs også: Fem ting du skal vide om Windows 10's store opdatering inden du opdaterer

Fokus på kreativitet og gaming
Opdateringen er den første af to store opdateringer til Windows 10 i 2017, og Microsoft har i Creator Update fokuseret på kreative funktioner og elementer til gamere.

Blandt andet er det velkendte Paint-program blevet omdannet til et 3D-program med muligheder for at tegne i flere dimensioner. Du kan også dele og låne andres 3D-modeller via Remix 3D-fællesskabet.

Opdateringen indeholder også en ny "Game Mode"-funktion, der burde give dig en mere stabil spilleoplevelse, særligt på ældre eller ikke spille-orienteret hardware.

Du vil også få et bedre overblik over, hvilke data Microsot indsamler fra din færden i Windows 10. 

Opdateringen blev dog ikke helt så stor, som Microsoft lovede i første omgang, da flere af de store elementer mangler. Blandt andet har Microsoft måtte vente med at introducere "Mixed Reality"-platformen til forbrugere til et senere tidspunkt.

Læs også: Nye business-funktioner på vej i Windows 10: Her er planerne for den næste store opdatering
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
AlfaPeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Customer Experience 2021 - fokus på CX-strategi og teknologi til at forankre kundeoplevelsen

De gode kundeoplevelser er altafgørende for virksomheden, og netop derfor er det nødvendigt at have fokus på CX-strategi og teknologi, der kan være med til at forbedre kundeoplevelsen endnu mere. Det kræver tid og ressourcer, men det gavner hele virksomheden på lang sigt.

03. december 2020 | Læs mere


Træf det rigtige cloud-valg: Hør om mulighederne med hybrid- og multi-cloud

Vi kan ikke komme udenom, at cloud-teknologien bare vokser og vokser. Den giver adgang til store fordele for din virksomhed, men det kræver at virksomheden træffer strategiske, arkitektoniske og teknologiske vælg. Få indblik i, hvordan ud kan få sikkerhed, release cycles og andet til at gå op i en højere enhed.

09. december 2020 | Læs mere


Er du klar til at rekruttere de attraktive it-talenter i 2021?

Hvad betyder aller mest for danske it-kandidater, og har corona været med til at skubbe til it-kandidaternes værdisæt? Det gennemgår vi på denne times webinar, hvor der naturligvis også vil være plads til spørgsmål og mulighed for videre dialog.

10. december 2020 | Læs mere


Premium
Forsvarets cyberenhed advarer danske virksomheder: Vi står over for alvorlige trusler fra hackerne
Nye værktøjer. Nye ofre. Nye afpresningsmetoder. De cyberkriminelle har ikke ligget på den lade side under corona-pandemien, viser ny trusselsrapport fra Center for Cybersikkerhed.
Computerworld
Bitcoinen nåede lige at kulminere igen – men så kom krakket
Der blev sat en ny rekord for bitcoinens værdi i år – men godt 24 timer efter blev der høvlet næsten 20.000 kroner af den.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Sådan sikrer du hovednøglen til jeres data
80% af alle ransomwareangreb skyldes misbrug af privilegerede brugeradgange. Ved at begrænse og overvåge adfærden på de privilegerede konti samt kontrollere mængden af tildelte rettigheder kan du mindske skaden ved hackerangreb mod din virksomhed og i visse tilfælde helt blokere dem. Internt kan du bruge kontrollen med brugeradgange til at dokumentere, hvem der bevæger sig i hvilke systemer, og hvad der foregår derinde. Privilegeret brugerstyring har de seneste to år stået øverst på Gartners Top10-liste over it-sikkerhedsprojekter, der bør få højeste prioritet. Alligevel er teknologien kun så småt ved at finde fodfæste i Danmark. Det kan viden om åbenlyse gevinster, relativ kort implementeringstid og yderst rimeligt budget være med til at ændre på. I dette whitepaper folder vi temaet privilegeret brugerstyring ud og placerer teknologien i det væld af prioriteringer, som CISO’en hver dag skal foretage.