Artikel top billede

Nu kan du selv hente og installere Windows 10 Creator Update før alle andre

Hvis du ikke kan vente til i næste uge, kan du installere den nyeste Windows 10-opdatering allerede i dag

Hvis du ikke gider vente til næste tirsdag, kan du allerede i dag få fingrene i Microsofts seneste større opdatering til Windows 10.

Opdateringen er allerede tilgængelig for Microsofts beta-testere, de såkalde Windows Insiders, men fra onsdag eftermiddag åbnede Microsoft op for masserne.

De fleste Windows 10-brugere vil og bør nok vente til den 11. april for at få den automatiske opdatering, men hvis du virkelig er sulten efter at prøve opdateringens nye funktioner og optimeringer, kan du hente Microsofts installationsassistent her.

Efter du har hentet installationsassistenten, skal du følge instruktionerne, og så har du en opdateret computer før de fleste andre.

Husk at foretage en back up af dit system eller vigtige filer inden. Bare for en sikkerheds skyld.

Læs også: Fem ting du skal vide om Windows 10's store opdatering inden du opdaterer

Fokus på kreativitet og gaming

Opdateringen er den første af to store opdateringer til Windows 10 i 2017, og Microsoft har i Creator Update fokuseret på kreative funktioner og elementer til gamere.

Blandt andet er det velkendte Paint-program blevet omdannet til et 3D-program med muligheder for at tegne i flere dimensioner. Du kan også dele og låne andres 3D-modeller via Remix 3D-fællesskabet.

Opdateringen indeholder også en ny "Game Mode"-funktion, der burde give dig en mere stabil spilleoplevelse, særligt på ældre eller ikke spille-orienteret hardware.

Du vil også få et bedre overblik over, hvilke data Microsot indsamler fra din færden i Windows 10. 

Opdateringen blev dog ikke helt så stor, som Microsoft lovede i første omgang, da flere af de store elementer mangler. Blandt andet har Microsoft måtte vente med at introducere "Mixed Reality"-platformen til forbrugere til et senere tidspunkt.

Læs også: Nye business-funktioner på vej i Windows 10: Her er planerne for den næste store opdatering
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere