BREAKING:Han er Danmarks bedste it-sikkerhedsansvarlige: Sune Aggergaard Mortensen er Årets CISO 2022

Artikel top billede

Nu kan du selv hente og installere Windows 10 Creator Update før alle andre

Hvis du ikke kan vente til i næste uge, kan du installere den nyeste Windows 10-opdatering allerede i dag

Hvis du ikke gider vente til næste tirsdag, kan du allerede i dag få fingrene i Microsofts seneste større opdatering til Windows 10.

Opdateringen er allerede tilgængelig for Microsofts beta-testere, de såkalde Windows Insiders, men fra onsdag eftermiddag åbnede Microsoft op for masserne.

De fleste Windows 10-brugere vil og bør nok vente til den 11. april for at få den automatiske opdatering, men hvis du virkelig er sulten efter at prøve opdateringens nye funktioner og optimeringer, kan du hente Microsofts installationsassistent her.

Efter du har hentet installationsassistenten, skal du følge instruktionerne, og så har du en opdateret computer før de fleste andre.

Husk at foretage en back up af dit system eller vigtige filer inden. Bare for en sikkerheds skyld.

Læs også: Fem ting du skal vide om Windows 10's store opdatering inden du opdaterer

Fokus på kreativitet og gaming

Opdateringen er den første af to store opdateringer til Windows 10 i 2017, og Microsoft har i Creator Update fokuseret på kreative funktioner og elementer til gamere.

Blandt andet er det velkendte Paint-program blevet omdannet til et 3D-program med muligheder for at tegne i flere dimensioner. Du kan også dele og låne andres 3D-modeller via Remix 3D-fællesskabet.

Opdateringen indeholder også en ny "Game Mode"-funktion, der burde give dig en mere stabil spilleoplevelse, særligt på ældre eller ikke spille-orienteret hardware.

Du vil også få et bedre overblik over, hvilke data Microsot indsamler fra din færden i Windows 10. 

Opdateringen blev dog ikke helt så stor, som Microsoft lovede i første omgang, da flere af de store elementer mangler. Blandt andet har Microsoft måtte vente med at introducere "Mixed Reality"-platformen til forbrugere til et senere tidspunkt.

Læs også: Nye business-funktioner på vej i Windows 10: Her er planerne for den næste store opdatering
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Keybalance A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Sådan får du effektiv drift og udnytter de nye muligheder med Microsoft Dynamics 365

På denne konference kan du derfor få indblik i nyhederne i Microsoft Dynamics 365, erfaringer med udrulning af systemerne samt nyttig viden fra en række centrale leverandører om valgmulighederne i det omfattende system og erfaringerne ind til nu.

06. oktober 2022 | Læs mere


Cyber Security Strategy Trends 2022

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

11. oktober 2022 | Læs mere


Fremtidens ERP – træf de rigtige strategiske valg

Automatisering, fuld udnyttelse data og muligheden for at knytte leverandører og kunder endnu tættere til virksomheden, og kravene til et moderne forretnings- eller ERP-system er mange. Vær med når vi sætter fremtiden ERP på dagsordnen og diskuterer nogle af de vigtigste og mest relevante spørgsmål om ERP.

13. oktober 2022 | Læs mere


CIO
Stort CIO-interview: Lemvigh-Müllers milliard-omsætning er blevet digital