TOPNYHED:IT Relation køber mægtige Itadel

Artikel top billede

EG-direktør lægger flot fra land: Leverer vækst i første kvartal

Danske EG leverer vækst i både omsætning og indtjening i årets første kvartal. Dermed er den nye topchef Mikkel Bardram kommet godt igang som direktør, efter han blev indsat i spidsen for selskabet i november sidste år.

Det går fremad både med omsætningen og på bundlinjen for danske EG.

En selskabsmeddelelse fra selskabet viser, at omsætningen i årets første kvartal landede på 516 millioner kroner i forhold 483 millioner kroner sidste år.

Også på bundlinjen er der fremgang hos selskabet, der øger sin indtjening fra 40 til 60 millioner kroner.

Følger planen

Dermed ser det ud til, at Mikkel Bardram allerede fra start kan levere på de løfter, han udstak da han overtog posten som direktør fra Leif Vestergaard i november sidste år. 

Væksten i første kvartal er i følge selskabsmeddelelsen organisk, og dermed ser det ud til at flugte med den vækstambition, som den nye direktør har. 

"Vi skal fortsætte med at vokse - men måske mere på den organiske side," forklarede Mikkel Bardram til Computerworld i december sidste år. 

Tung arv

Den relativt nyudnævnte Mikkel Bardram skal udfylde nogle store sko på posten som direktør for EG. Han forgænger Leif Vestergaard, der sad på posten i 12 år flyttede virksomheden væsentligt og leverede forunderlig vækst blandt andet accelereret af store opkøb. 

Det foregik blandt andet i 2015 og 2016, hvor Leif Vestergaard leverede rekordresultater og stod for flere store opkøb deriblandt opkøbet af Silkeborg Data. 

Nye øjne

Efter 12 år blev Leif Vestergaard dog sat fra bestillingen, eftersom bestyrelsen gerne ville have nogle friske øjne til at se på selskabet. 

Målsætningerne for EGs nye mand er da også klare. Der skal leveres mere vækst. Både organisk og i form af opkøb. Mikkel Bardram skal dermed ikke blot fylde Leif Vestergaards store sko ud. Han skal også løbe i dem. 

Opdateres...

Læs også:

Ny EG-direktør har en plan: Sådan skal EG vokse sig større og endnu mere profitabel

Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Internationale dataoverførsler: Bananrepublikker og spionage

Det er nu lovpligtigt at dokumentere beskyttelsesniveauet af persondata, når de overføres til tredjelande. Vi sætter derfor fokus på, hvordan virksomhederne styrer deres internationale dataoverførsler fri af tredjelandes overvågning. Vi dykker samtidig ned i hele det spegede kompleks omkring Schrems II, FISA 702 og EO 12.333, og hvordan det spiller sammen med dansk fortolkning og praksis.

25. maj 2021 | Læs mere


Premium
IT Relation på opkøbstogt: Itadel er femte opkøb på blot seks måneder: Nærmer sig nu omsætning på halvanden milliard kroner
Itadel med mere end 300 medarbejdere bliver IT Relation femte opkøb siden december. Med købet nærmer IT Relations sig en omsætning på halvanden milliarder kroner og runder nu 1.000 medarbejdere.
Computerworld
Hackergruppe bag Colonial Pipeline-nedbrud angriber nu Toshiba: Har stjålet 740 gigabyte data med følsomme oplysninger
Hackergruppen DarkSide har nu angrebet it-giganten Toshiba. Det sker blot en uge efter, at de it-kriminelle tvang USA's største brændstofledning i knæ.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Sådan sikrer du hovednøglen til jeres data
80% af alle ransomwareangreb skyldes misbrug af privilegerede brugeradgange. Ved at begrænse og overvåge adfærden på de privilegerede konti samt kontrollere mængden af tildelte rettigheder kan du mindske skaden ved hackerangreb mod din virksomhed og i visse tilfælde helt blokere dem. Internt kan du bruge kontrollen med brugeradgange til at dokumentere, hvem der bevæger sig i hvilke systemer, og hvad der foregår derinde. Privilegeret brugerstyring har de seneste to år stået øverst på Gartners Top10-liste over it-sikkerhedsprojekter, der bør få højeste prioritet. Alligevel er teknologien kun så småt ved at finde fodfæste i Danmark. Det kan viden om åbenlyse gevinster, relativ kort implementeringstid og yderst rimeligt budget være med til at ændre på. I dette whitepaper folder vi temaet privilegeret brugerstyring ud og placerer teknologien i det væld af prioriteringer, som CISO’en hver dag skal foretage.