Artikel top billede

(Foto: Kim Stensdal / Kim Stensdal)

EG-direktør lægger flot fra land: Leverer vækst i første kvartal

Danske EG leverer vækst i både omsætning og indtjening i årets første kvartal. Dermed er den nye topchef Mikkel Bardram kommet godt igang som direktør, efter han blev indsat i spidsen for selskabet i november sidste år.

Det går fremad både med omsætningen og på bundlinjen for danske EG.

En selskabsmeddelelse fra selskabet viser, at omsætningen i årets første kvartal landede på 516 millioner kroner i forhold 483 millioner kroner sidste år.

Også på bundlinjen er der fremgang hos selskabet, der øger sin indtjening fra 40 til 60 millioner kroner.

Følger planen

Dermed ser det ud til, at Mikkel Bardram allerede fra start kan levere på de løfter, han udstak da han overtog posten som direktør fra Leif Vestergaard i november sidste år. 

Væksten i første kvartal er i følge selskabsmeddelelsen organisk, og dermed ser det ud til at flugte med den vækstambition, som den nye direktør har. 

"Vi skal fortsætte med at vokse - men måske mere på den organiske side," forklarede Mikkel Bardram til Computerworld i december sidste år. 

Tung arv

Den relativt nyudnævnte Mikkel Bardram skal udfylde nogle store sko på posten som direktør for EG. Han forgænger Leif Vestergaard, der sad på posten i 12 år flyttede virksomheden væsentligt og leverede forunderlig vækst blandt andet accelereret af store opkøb. 

Det foregik blandt andet i 2015 og 2016, hvor Leif Vestergaard leverede rekordresultater og stod for flere store opkøb deriblandt opkøbet af Silkeborg Data. 

Nye øjne

Efter 12 år blev Leif Vestergaard dog sat fra bestillingen, eftersom bestyrelsen gerne ville have nogle friske øjne til at se på selskabet. 

Målsætningerne for EGs nye mand er da også klare. Der skal leveres mere vækst. Både organisk og i form af opkøb. Mikkel Bardram skal dermed ikke blot fylde Leif Vestergaards store sko ud. Han skal også løbe i dem. 

Opdateres...

Læs også:

Ny EG-direktør har en plan: Sådan skal EG vokse sig større og endnu mere profitabel

IT-JOB

IT & Co ApS

IT-tekniker

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

Graduate - Software Automation Program

Metroselskabet og Hovedstadens Letbane

IT-projektleder

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Ny kollega til porteføljestyring og rapportering
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 og Compliance – i en verden med stadig skrappere regulatoriske krav

På denne dag får du indsigt i, hvilke metodikker og løsninger, der får enderne til at mødes i en verden med stadig skrappere regulatoriske krav til sikkerhed – hvilket f.eks. det kommende NIS2-direktiv er udtryk for – samt kunders og myndigheders forventninger til din compliance.

04. juni 2024 | Læs mere


Digitaliseringsledelse 2024 - Sådan indtager du rollen som udviklingsdirigent

Vi dykker ligeledes med i, hvordan du i praksis skaber en hurtig og effektiv udviklingsorganisation trods legacy, siloer og digital gæld. Samt hvordan du bygger bro mellem teknologi, data, kunder, effektive processer og nye ideer. Vel at mærke samtidig med, at både forretningen og andre interne stakeholders har en liste over forventninger, der vokser hurtigere end dit budget.

04. juni 2024 | Læs mere


Årets CIO 2024

Vi skal finde Årets CIO 2024 og den kvinde eller mand, som i et helt år kan bryste sig af at være landets bedste CIO.

06. juni 2024 | Læs mere