Her er hele listen:Sådan klarer 50 danske it-virksomheder sig i Computerworlds store image-undersøgelse

Artikel top billede

(Foto: Kim Stensdal / Kim Stensdal)

EG-direktør lægger flot fra land: Leverer vækst i første kvartal

Danske EG leverer vækst i både omsætning og indtjening i årets første kvartal. Dermed er den nye topchef Mikkel Bardram kommet godt igang som direktør, efter han blev indsat i spidsen for selskabet i november sidste år.

Det går fremad både med omsætningen og på bundlinjen for danske EG.

En selskabsmeddelelse fra selskabet viser, at omsætningen i årets første kvartal landede på 516 millioner kroner i forhold 483 millioner kroner sidste år.

Også på bundlinjen er der fremgang hos selskabet, der øger sin indtjening fra 40 til 60 millioner kroner.

Følger planen

Dermed ser det ud til, at Mikkel Bardram allerede fra start kan levere på de løfter, han udstak da han overtog posten som direktør fra Leif Vestergaard i november sidste år. 

Væksten i første kvartal er i følge selskabsmeddelelsen organisk, og dermed ser det ud til at flugte med den vækstambition, som den nye direktør har. 

"Vi skal fortsætte med at vokse - men måske mere på den organiske side," forklarede Mikkel Bardram til Computerworld i december sidste år. 

Tung arv

Den relativt nyudnævnte Mikkel Bardram skal udfylde nogle store sko på posten som direktør for EG. Han forgænger Leif Vestergaard, der sad på posten i 12 år flyttede virksomheden væsentligt og leverede forunderlig vækst blandt andet accelereret af store opkøb. 

Det foregik blandt andet i 2015 og 2016, hvor Leif Vestergaard leverede rekordresultater og stod for flere store opkøb deriblandt opkøbet af Silkeborg Data. 

Nye øjne

Efter 12 år blev Leif Vestergaard dog sat fra bestillingen, eftersom bestyrelsen gerne ville have nogle friske øjne til at se på selskabet. 

Målsætningerne for EGs nye mand er da også klare. Der skal leveres mere vækst. Både organisk og i form af opkøb. Mikkel Bardram skal dermed ikke blot fylde Leif Vestergaards store sko ud. Han skal også løbe i dem. 

Opdateres...

Læs også:

Ny EG-direktør har en plan: Sådan skal EG vokse sig større og endnu mere profitabel

Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere