Steffen Villadsen

Idé - og ledelsesredaktør

E-Mail

stv@cw.dk

Twitter

@SteffenVilladse

Telefon

77300347

Linkedin

Se Steffen's LinkedIn profil

Jeg er erhvervsjournalist, men skriver som idé - og ledelsesredaktør en del om de danske CIO'er, ligesom jeg holder øje med teknologi med forretning for øje.

Jeg er oprindeligt uddannet journalist fra Syddansk Universitet, men har efterfølgende læst Cand.Public på blandt andet CBS og universitetet i Torino.

Tidligere har jeg skrevet for Børsen, hvorfra jeg har min praktiske uddannelse som erhvervsjournalist.

390 artikler på Computerworld

Steffen Villadsen

Tag med Computerworld på besøg i Fujitsus udviklingslab i japanske Kawasaki: I fuld gang med radikalt kursskifte

Fujitsu Labs, Kawasaki, Japan: I mere end 75 år har Fujitsu udviklet og loddet hardware sammen inden for alverdens kategorier. Men løsningerne til kunderne skal ikke længere loddes. De skal programmeres. Det stiller store krav til en virksomhed i færd med en afgørende omstilling.

25. maj 2018 kl. 13.01 | læs »
Premium

Computerfans' paradis kæmper for livet: Nye nørder har indtaget Tokyos elektriske kvarter

Reportage: Tag med til Akihabara, der har været kendt som Tokyos elektriske bydel. Kvarterets gamle omdømme er under pres. De gamle boder med komponenter til selvbyggerne er kommet kraftigt i undertal, mens de nye nørder er rykket ind.

22. maj 2018 kl. 15.58 | læs »

CIO Kristian Hjort-Madsen har spredt PFA's it ud i alle mulige retninger for at få mere kog i gryden: "Jeg tror simpelthen ikke på, at vi it-folk tænker visionært nok"

Nomineret til Årets CIO 2018: Hos PFA skal it-chefen ikke forretningsudvikle. Han skal sørge for, at hele organisationen tænker digitalt fra starten. CIO Kristian Hjort-Madsen har nemlig ikke alle de gode idéer selv.

18. maj 2018 kl. 14.30 | læs »

Dansk Fujitsu-chef er på sin første tur til Japan: "Man skal være lidt opmærksom, inden man begynder at blive for morsom"

Selvom man har forberedt sig godt, er det så godt som umuligt at ramme den japanske etikette i første forsøg. Det har den danske Fujitsu-direktør erfaret under sit første besøg i solens rige.

18. maj 2018 kl. 12.34 | læs »

Fujitsu-boss annoncerer AI-samarbejde med Microsoft: Kunstig intelligens og automatisering gør mennesker glade

Computerworld i Tokyo: På trods af den brusende bølge af kunstig intelligens og øget automatisering skal mennesket ikke være bekymret for at blive erstattet. Tværtimod mener topchefen for Fujitsu, Tatsuya Tanaka.

17. maj 2018 kl. 10.59 | læs »
Premium

Cambio-boss overrasket over Systematics superpris til Region Syddanmark: "Næppe realistisk at gennemføre et projekt af den her størrelse til den pris"

Interview: Systematics pris på et nyt EPJ-system til Region Syddanmark er ekstrem lav, mener rivalen Cambio, der blev vraget til opgaven. "Jeg undrer mig over, at det ender med, at regionen vælger at tage et bud, der ligger så lavt, når vi flere gange undervejs har fået at vide, at vores pris var på et niveau, hvor det kunne give problemer i et projektforløb. Det er svært at forstå," siger Cambio-chef Steffen Lerche til Computerworld.

9. maj 2018 kl. 15.17 | læs »
Premium

Nykredits CIO har skarpt fokus på at holde igen med partnerskaberne: "Alle kan få det til at se ud som om, at man er agil på den korte bane"

Interview. Partnerskaber med fintech-virksomheder giver Nykredit innovationsimpulser og inspiration til medarbejderne. Alligevel holder it-chefen igen med at indgå alt for mange partnerskaber.

9. maj 2018 kl. 10.46 | læs »

Nu skal det være lettere at hyre udenlandsk arbejdskraft: Politikere klar til at løse en af it-branchens klemmer

Udlændinge- og integrationsminister Inger Støjberg (V) arbejder i øjeblikket på at gøre det lettere at hyre udenlandsk arbejdskraft. Nu ser hun ud til at kunne få politisk medvind på Christiansborg.

9. maj 2018 kl. 10.25 | læs »

Morgen-briefing: Kæmpe pladeselskaber forlader Spotify / Netcompany-boss: Vi overvejede ikke at lade os opkøbe / Facebook rykker rundt i ledelsen

Pladeselskaber sælger deres Spotify-aktier. Netcompany ville ikke sælges til en stor udenlandsk spiller og Facebook foretager stor ledelsesmæssig rokade.

9. maj 2018 kl. 06.41 | læs »