Steffen Villadsen

Idé - og ledelsesredaktør

E-Mail

stv@cw.dk

Twitter

@SteffenVilladse

Telefon

77300347

Linkedin

Se Steffen's LinkedIn profil

Jeg er erhvervsjournalist, men skriver som idé - og ledelsesredaktør en del om de danske CIO'er, ligesom jeg holder øje med teknologi med forretning for øje.

Jeg er oprindeligt uddannet journalist fra Syddansk Universitet, men har efterfølgende læst Cand.Public på blandt andet CBS og universitetet i Torino.

Tidligere har jeg skrevet for Børsen, hvorfra jeg har min praktiske uddannelse som erhvervsjournalist.

595 artikler på Computerworld

Steffen Villadsen

Kæmpeforandring på fem år: Så stor betydning har Apples banebrydende forhandlerprogram haft for de danske forhandlere

I 2014 skabte Apple et regulært nybrud i sin partnerkanal. Det skete, da den amerikanske gigant lancerede sit banebrydende Device Enrollment-program. I dag er programmet helt afgørende for de danske Apple-forhandleres succes.

1. marts 2019 kl. 15.00 | læs »

Samarbejde mellem IBM og Region Hovedstaden kollapsede efter blot 17 måneder: "Man må konstatere, at der er noget forarbejde, der ikke var gjort godt nok"

Watson-trilogien - kapitel 3 af 3 Mindre end halvandet år efter politikerne i Region Hovedstaden godkendte Watson-samarbejdet med IBM, opløste de aftalen igen. Samarbejdet var præget af manglende fremdrift, viser en aktindsigt. Nu kigger regionen fremad.

27. februar 2019 kl. 15.55 | læs »

Region Hovedstadens politikere stemte for samarbejde med IBM på trods af tvivlsomme resultater - håbede på at tiltrække nyt IBM-udviklingscenter

Watson-trilogien - kapitel 2 af 3: Efter en rejse til New York begyndte Region Hovedstaden at se, hvor IBM's Watson-teknologi kunne hjælpe sundhedsvæsenet. Resultaterne var tvivlsomme. Alligevel vedtog politikerne et officielt samarbejde mens man drømte om et stort anlagt udviklingscenter, der aldrig kom.

25. februar 2019 kl. 15.30 | læs »

Danske Bank har lagt sin innovationssucces MobileLife i graven: Her er de vigtigste erfaringer fra flere års målrettet arbejde med innovation

Innovationsenheden bag investeringsapp'en June og boligportalen Sunday er fortid i Danske Bank. Men flere års målrettet arbejde med innovation kaster vigtige erfaringer af sig. Her deler lederen af enheden de to vigtigste.

22. februar 2019 kl. 09.35 | læs »

IBM brugte mere end et år på at charmere sig til Watson-aftale med Region Hovedstaden: Her er første del af beretningen om, hvordan det højtprofilerede samarbejde kollapsede på blot 17 måneder

Watson-trilogien - kapitel 1 af 3: I kulissen knoklede IBM i månedsvis på at lande den nu kollapsede Watson-aftale med Region Hovedstaden. Charmeoffensiven bød blandt andet på en fremvisning af Watsons evner i New York for regionens topfolk. En række aktindsigter, som Computerworld har fået, afdækker forløbet.

19. februar 2019 kl. 16.00 | læs »

Morgen-briefing: Amazon opgiver planer om nyt hovedkvarter / Microsoft tester Windows-opdatering, der først kommer i 2020 / Nordmænd køber dansk it-selskab / Kritisk storbank klar med egen kryptovaluta

Amazon opgiver planer om nyt hovedkvarter i New York. Microsoft tester opdatering til Windows 10, der først kommer i 2020. Nordmænd køber det danske it-selskab Breakoutimage, og så er en ellers kritisk storbank klar med et bud på sin egen kryptovaluta.

15. februar 2019 kl. 06.40 | læs »

Danske Bank lukker sit innovationslaboratorium

Efter knap fem år lukker Danske Bank sit innovationslaboratorium ned. Missionen med at få bankens ansatte til at tænke mere innovativt er lykkedes, lyder det.

14. februar 2019 kl. 14.03 | læs »

Morgen-briefing: Danfoss bygger nyt datacenter / Danskere med på imponerende liste / Østrig opfordrer til fælles front i Huawei-spørgsmål / Google vil bruge 86 milliarder kroner på amerikanske datacentre og kontorer

Danfoss bygger nyt datacenter. Danskere indtager plads på imponerende liste. Østrig opfordrer til fælles front i Huawei-spørgsmål. Google vil bruge 86 milliarder kroner på nye amerikanske datacentre og kontorer, og så tror Fujitsu-boss ikke, at det hjælper at stjæle talenter fra konkurrenten

14. februar 2019 kl. 06.40 | læs »

Finn Krusholm mistede hele sin formue, da Microsoft-partneren Cloud People gik konkurs: ”Jeg har taget én ting med, og det tænker jeg over hver dag"

Da Microsoft-partneren Cloud People i 2017 gik konkurs for anden gang, måtte serieiværksætteren Finn Krusholm sande, at cloud-eventyret havde kostet ham 17 millioner kroner. Det lærte ham en vigtig ting, som han tænker over hver dag.

13. februar 2019 kl. 09.05 | læs »

Morgen-briefing: It stresser medarbejdere på jobbet / Apple varsler nyheder i marts / Spilgigant står over for stor fyringsrunde / Dansk it-profil fylder rundt

It stresser medarbejdere på jobbet. Apple varsler nyheder i næste måned. Populær spilgigant står over for stor fyringsrunde, og så fejrer en dansk it-profil rund fødselsdag.

13. februar 2019 kl. 06.40 | læs »