Steffen Villadsen

Journalist

E-Mail

stv@cw.dk

Telefon

77300347

Linkedin

Se Steffen's LinkedIn profil

Jeg er erhvervsjournalist og skriver primært om, hvordan de danske it-virksomheder klarer sig.

Jeg er oprindeligt uddannet journalist fra Syddansk Universitet, men har efterfølgende læst en kandidatuddannelse på blandt andet CBS og universitetet i Torino.

Tidligere har jeg skrevet for Børsen, hvorfra jeg har min praktiske uddannelse som erhvervsjournalist.

68 artikler på Computerworld

Steffen Villadsen

Skat tvunget til at lukke motorregisteret ned efter it-problemer

Flimmer i systemet i begyndelsen af ugen tvang Skat til at lukke motorregistret ned det meste af tirsdag for at udbedre fejlen.

22. juni 2017 kl. 13.35 | læs »

Aarhus Kommune udskyder hardware-udbud til 350 millioner kroner efter skærm-bommert

Aarhus Kommune nødt til at udskyde stort hardware-udbud til 350 millioner kroner: Ønskede pc-skærme er på vej ud ad markedet.

22. juni 2017 kl. 11.02 | læs »
4

Erstatningskrav for 1,6 milliarder kroner er ikke KMD-direktør Eva Bernekes største problem for tiden: "KMD har begivet sig ind på en rute, der er meget farlig"

Interview: Stævninger og erstatningskrav for mere end en milliard kroner er ikke den største trussel mod it-giganten lige nu. Langt alvorligere ting er i spil, mener seniorrådgiver Lars Krull. "KMD har begivet sig ind på en rute, der er meget farlig."

21. juni 2017 kl. 14.14 | læs »
9

Han opfandt udskældt SkoleIntra for 20 år siden - nu er det snart slut: "Vi synes faktisk, at vi har gjort noget for folkeskolen med det her system"

For knapt 20 år siden satte Carsten Borre Larsen sig sammen med en lærerkollega og skabte et system, som forældre med børn i folkeskolen de seneste 17 år har stiftet bekendtskab med. Snart er systemet fortid i den danske folkeskole, der siger goddag til et nyt system fra Netcompany, der skal rulles ud i 2019.

21. juni 2017 kl. 11.05 | læs »
1

Kritik: De danske virksomheder tager ikke digitalisering alvorligt nok - og det kan gå helt galt

Reportage: Som det ser ud i dag tager danske virksomheder ikke digitalisering seriøst nok. Sådan lyder beskeden fra den digitale iværksætter Toke Kruse, der frygter, at det kan få alvorlige konsekvenser.

19. juni 2017 kl. 15.04 | læs »
1

En masse snak eller noget reelt at hente? Her er tre vigtige it-konklusioner fra folkemødet på Bornholm

Det netop overståede folkemøde på Bornholm bød midt i al virakken på tre vigtige it-iagttagelser, som det er værd at bide mærke i.

19. juni 2017 kl. 14.17 | læs »
2

Professor: Minimal risiko for kæmpebøder til virksomheder når EU-persondataforordningen træder i kraft

De danske virksomheder slipper for økonomiske huskekager, hvis de ikke overholder persondataforordningen, når den træder i kraft til maj næste år, vurderer professor.

19. juni 2017 kl. 12.01 | læs »

Topchef Morten Felding melder Atea helt renset efter bestikkelsessag: "Vi kan stå på mål for, at det er fortid - ingen overholder reglerne mere end Atea"

Interview: Om få måneder går store dele af Region Sjælland-sagen fra 2015 sin gang i retten. Det har været to år med fokus på at få ryddet op internt i Atea og rette blikket fremad, forklarer direktør Morten Felding.

19. juni 2017 kl. 08.15 | læs »

"Det er historieløst at sige, at verden aldrig har forandret sig så hurtigt, som den gør nu"

Henrik Dahl mener, at historieløshed er et enormt problem, fordi det får folk til at tage dårlige beslutninger.

16. juni 2017 kl. 12.54 | læs »
1

Er du i risikozonen for at havne i arbejdsløshedskøen på fremtidens arbejdsmarked?

Folkemøde på Bornholm: Står vi foran en historisk teknologisk massearbejdsløshed i de kommende år eller vil der "bare" blive tyndet ud i de dødsyge job, der erstattes af "federe" arbejdsopgaver?

15. juni 2017 kl. 14.41 | læs »