Steffen Villadsen

Erhvervsjournalist

E-Mail

stv@cw.dk

Twitter

@SteffenVilladse

Telefon

77300347

Linkedin

Se Steffen's LinkedIn profil

Jeg er erhvervsjournalist og skriver primært om, hvordan de danske it-virksomheder klarer sig.

Jeg er oprindeligt uddannet journalist fra Syddansk Universitet, men har efterfølgende læst en Cand.Public på blandt andet CBS og universitetet i Torino.

Tidligere har jeg skrevet for Børsen, hvorfra jeg har min praktiske uddannelse som erhvervsjournalist.

215 artikler på Computerworld

Steffen Villadsen

Kom med inden for på en af Europas sidste computerfabrikker: Her kæmper de mod Østens kæmpefabrikker

Reportage: Computerworld har eksklusivt fået lov til at komme indenfor på Fujitsus fabrik i Augsburg. Her producerer de tyske medarbejdere årligt to millioner pc'er i hård konkurrence med fabrikkerne i Asien. Fabrikken er blandt de sidste af sin slags i Europa. Nøglen til overlevelse ligger i dygtige og fleksible medarbejdere.

21. november 2017 kl. 15.27 | læs »
1

"Hvis man har fokus på at udvikle et gennemarbejdet produkt, så risikerer man, at produktet kommer for sent på markedet. Derfor skal man sende et ufærdigt produkt på markedet"

Interview: Vil man klare sig godt i en virkelighed, der bevæger sig hurtigere end nogensinde før, så handler det om at pakke planlægnings-manien væk. Ny bog giver bud på de værktøjer, der sikrer digital succes i fremtiden. "Man bør sende et ufærdigt produkt på markedet," mener forfatterne.

21. november 2017 kl. 11.50 | læs »

Milliardudbud i Region Syddanmark kan betyde regionalt EPJ-exit for svenske Cambio

For den svenske EPJ-leverandør Cambio er der meget på spil, når Region Syddanmark afgører sit udbud til en værdi på en milliard kroner til næste år. Svenskerne er nemlig med på kontrakten i dag. Vinder de ikke ordren, er det et foreløbigt farvel til de danske regioner.

20. november 2017 kl. 11.57 | læs »

Kort fortalt: 12 opsigtsvækkende citater fra Retten i Glostrup fra Atea-bestikkelsessagen

Det handler om businessclass og dyr cognac. Det handler om bestikkelse og groft underslæb. Forstå Atea-sagen gennem 12 centrale citater direkte fra vidne-skranken i Retten i Glostrup.

17. november 2017 kl. 15.26 | læs »
17

Tidligere Atea-chef indrømmer: Har haft masser af offentlige top-folk med til luksus-middage på dyre restauranter

Dyre luksusmiddage i mange tusinde kroners-klassen var slet ikke usædvanlige i Atea. Topfolk fra blandt andet Skat, Udenrigsministeriet, Statens IT og Domstolsstyrelsen har deltaget i de dyre middage, lyder det fra tidligere topchef, der netop er blevet afhørt i Retten i Glostrup.

16. november 2017 kl. 12.43 | læs »

Live fra Retten i Glostrup: Michael Steen Hansen om Michelin-middag til 20.000 kr - "Jeg var godt klar over, at de ikke ville invitere os på Jensens Bøfhus,"

Live fra Retten i Glostrup: Computerworld er med live fra torsdagens retsmøde i Retten i Glostrup, hvor syv højtplacerede it-folk sidder på anklagebænken i den store Atea-bestikkelsessag

16. november 2017 kl. 09.00 | læs »
1

ComputerViews: Atea-bestikkelsessagen peger mod en betændt kultur

ComputerViews: Danmarkshistoriens største sag om bestikkelse af offentligt ansatte udspiller sig i disse måneder i Retten i Glostrup. Uanset udfaldet giver sagen indblik i, hvad offentlige midler også kan bruges til.

15. november 2017 kl. 13.40 | læs »

"Jeg vækkede den hjemløse mand og spurgte, om jeg kunne købe ham en kop kaffe eller noget andet varmt. Så tog han sin iPhone frem, gik ind på Just Eat og bestilte maden"

"Jeg vækkede den hjemløse mand og spurgte, om jeg kunne købe ham en kop kaffe eller noget andet andet varmt. Han kiggede op på mig og sagde, at han godt kunne tænke sig en portion chicken tikka curry med ris. Så tog han sin iPhone frem, gik ind på en applikation, der hedder Just Eat, og bestilte maden."

14. november 2017 kl. 14.10 | læs »

SimCorp-regnskab afslører, at kundetørken er slut: Direktør Klaus Holse forventer travlhed op til jul

Interview: Efter et andet kvartal uden fugtigt blæk i kundekartoteket er der nu fart på kundetilgangen hos SimCorp. Siden sommer har virksomheden fået fem nye kunder. Direktør Klaus Holse forventer en travl jul.

14. november 2017 kl. 11.19 | læs »
1

Live fra Retten i Glostrup: It-chefer spiste kobe-bøffer, 16 retters Michelin-menu og drak cognac til 20.000 kroner flasken

Live fra Retten i Glostrup: Computerworld er med live fra mandagens retsmøde i Retten i Glostrup, hvor syv højtplacerede it-folk sidder på anklagebænken i den store Atea-bestikkelsessag

13. november 2017 kl. 09.00 | læs »