Steffen Villadsen

Idé - og ledelsesredaktør

E-Mail

stv@cw.dk

Twitter

@SteffenVilladse

Telefon

77300347

Linkedin

Se Steffen's LinkedIn profil

Jeg er erhvervsjournalist, men skriver som idé - og ledelsesredaktør en del om de danske CIO'er, ligesom jeg holder øje med teknologi med forretning for øje.

Jeg er oprindeligt uddannet journalist fra Syddansk Universitet, men har efterfølgende læst Cand.Public på blandt andet CBS og universitetet i Torino.

Tidligere har jeg skrevet for Børsen, hvorfra jeg har min praktiske uddannelse som erhvervsjournalist.

567 artikler på Computerworld

Steffen Villadsen

2

Fransk datatilsyn stanger heftig GDPR-bøde på 370 millioner kroner ud til Google

Mægtige Google har fået ørene i den franske maskine. Det franske datatilsyn har nemlig skrevet en bøde på 50 millioner euro for løbende brud på den nye europæiske persondatalovgivning.

21. januar 2019 kl. 17.07 | læs »

Fremadstormende dansk AI-virksomhed henter verdenskendt dansker ind i bestyrelsen: "Vi har samlet et verdensklassehold"

Seks måneder efter sit pludselige exit fra analyseikonet Gartner gør veteranen Peter Søndergaard comeback. Den erfarne teknologiekspert indtræder som bestyrelsesformand hos 2021.AI.

17. januar 2019 kl. 15.58 | læs »
Premium

HP bor langt fra hovedstadens bankende puls, men har succes med at ansætte nye folk: Her er virksomhedens våben i kampen om talenterne

Interview: Mens mange virksomheder oplever, at de har svært ved at få de folk, de skal bruge, har man i HP evnet at tiltrække de unge talenter. Det er på trods af, at Lillerød ligger langt fra storbyens dunkende puls. Hemmeligheden er frihed, fortæller direktør Peter Møller Kristensen.

16. januar 2019 kl. 09.00 | læs »
Premium

Tidligere vinder af Årets CIO lander top-job i stor nordisk koncern: "Det er en industri, der befinder sig i stormens øje"

Et halvt år efter, at Torben Kjær annoncerede sit exit hos Rambøll, er han parat til at tiltræde en ny stilling. Fremover stævner den tidligere vinder af titlen som Årets CIO ud for Aller, der er blandt de førende udgiver af ugeblade og magasiner i Norden.

14. januar 2019 kl. 13.03 | læs »
31

Antallet af danskere med lynhurtigt bredbånd eksploderer

Danskerne vælger i stigende grad bredbånd med en hastighed på mere end 100 Mbit. Sidste år var stigningen på mere end 60 procent. Det viser ny undersøgelse fra Energistyrelsen.

11. januar 2019 kl. 10.00 | læs »

Sydfynsk milliardær skyder penge i Lars Seiers kryptoprojekt: "Jeg tror ikke på kryptovalutaer, men jeg tror på blockchain-teknologien"

Interessen for Lars Seiers kryptoprojekt,Concordium, er til stede. Senest har den fynske milliardær Erik Skjærbæk meldt sig i investorkoret med en investering på mellem 5-10 millioner kroner. "Jeg tror ikke på kryptovalutaer, men jeg tror på blockchain-teknologien som noget, der vil være vigtigt fremadrettet," siger han til Børsen.

11. januar 2019 kl. 08.10 | læs »

"Jeg kan ikke fortælle dig, hvor mange pc’er vi solgte, men det var mange. Vi havde udsolgt i løbet af et par timer, og kasseapparaterne brød sammen"

"Det var en stationær pc med en fladskærm til 10.000 kroner, og det var urimeligt billigt på det tidspunkt. Det blev en kæmpesucces, og vi havde udsolgt i løbet af et par timer."

10. januar 2019 kl. 12.10 | læs »
5

Tager du vanvittigt mange billeder på ferien? Nu kommer det første SD-kort med plads til 1 terabyte data

Hvis du for alvor går og føler, at du mangler plads på kameraet, når du er afsted på ferie med familien, er løsningen kommet. Nu lanceres det første SD-kort med plads til 1 terabyte.

10. januar 2019 kl. 09.30 | læs »
Premium

Et gammelt imperium kommer til Danmark: Her er fortællingen om KMD's nye japanske ejer, NEC - og selskabets store udfordringer lige nu

Virksomheds-portræt: Det er sjældent, at man finder en virksomhed i tech-verdenen, der kan spore sine rødder mere end 400 år tilbage. Men det kan KMD's nye japanske ejer, NEC. Vi har kigget i arkiverne for at blive klogere på den nye KMD-ejer og finde ud af, hvad en bogbutik i Kyoto har med en FA Cup-finale i 1995 at gøre.

9. januar 2019 kl. 15.37 | læs »

NNIT indgår partnerskab om augmented reality: Nye løsninger kan være med til at revolutionere dansk produktion

Et nyt partnerskab med AR-virksomheden Virsabi, skal være med til at skabe løsninger, der har potentiale til at revolutionere produktion og vedligehold af produtionsfaciliteter, lyder det fra NNIT.

9. januar 2019 kl. 09.00 | læs »