Steffen Villadsen

Erhvervsjournalist

E-Mail

stv@cw.dk

Twitter

@SteffenVilladse

Telefon

77300347

Linkedin

Se Steffen's LinkedIn profil

Jeg er erhvervsjournalist og skriver primært om, hvordan de danske it-virksomheder klarer sig.

Jeg er oprindeligt uddannet journalist fra Syddansk Universitet, men har efterfølgende læst en Cand.Public på blandt andet CBS og universitetet i Torino.

Tidligere har jeg skrevet for Børsen, hvorfra jeg har min praktiske uddannelse som erhvervsjournalist.

299 artikler på Computerworld

Steffen Villadsen

"Jeg har på første hånd set, hvad der sker, når patientjournalerne er baseret på tykke mapper fyldt med papirer"

"Som ung mand blev en person tæt på mig syg i Danmark og gennemgik en kræftbehandling. Så jeg har set på første hånd, hvad der sker, når patientjournalerne er baseret på tykke mapper fyldt med papirer.

23. februar 2018 kl. 12.38 | læs »

Hjalp virksomheder Atea med at klage over omstridt udbud i Region Sjælland? Forsvarer udpeger Ib Kunøe som fællesnævner

Der indløb klager fra flere it-selskaber, da Region Sjælland i 2015 udpegede 3A-it som vinder af et stort it-udbud foran næsen af Atea. Det pudsige er, at klagerne var næsten ens. Forsvarer i Atea-sagen peger på et interessant sammenfald - Ib Kunøe.

23. februar 2018 kl. 11.58 | læs »

Tavshed om mystisk sammenfald med forbindelse til Atea-sagen: Ib Kunøe vil intet sige

Der er total tavshed fra Ib Kunøe og de virksomheder, der er involveret i ejendommeligt sammenfald med forbindelse til Atea-bestikkelsessagen. Ingen vil svare på Computerworlds spørgsmål.

23. februar 2018 kl. 11.57 | læs »
1

Venezuela lancerer sin egen kryptovaluta: Skal redde nationens gennembankede økonomi

Sydamerikas hårdtprøvede land, Venezuela, forsøger sig nu med en kryptovaluta, der skal bidrage til at få landets hårdtprøvede økonomi tilbage i topform. Kritikkerne kalder den digitale mønt værdiløs.

23. februar 2018 kl. 08.45 | læs »
3

FN's generalsekretær slår alarm: Den næste store krig begynder med et massivt cyberangreb

Det er ikke artilleriet, der først køres i stilling, hvis to nationer ryger i totterne på hinanden i fremtiden, men derimod computerne. Det konkluderer FN's generalsekretær Antonio Guterres, der vil kigge nærmere på konventionerne.

22. februar 2018 kl. 08.44 | læs »
1

Centrale offentlige myndigheder får hug i ny rapport: Er ikke godt nok beskyttet mod ransomware

Flere af landets helt centrale myndigheder er et let bytte under et cyberangreb. Beskyttelsen mod den aktuelle fare er ikke god nok, konkluderer Rigsrevisionen i en ny rapport.

22. februar 2018 kl. 08.01 | læs »

Petya-angrebet har åbnet nye muligheder for A.P. Møller-Mærsk: "Der er meget få forretninger på vores størrelse og alder, der har et it-landskab, der kun er seks måneder gammelt. Det er i høj grad standardiseret og splinternyt"

Reportage: Knap havde CIO i A.P. Møller-Mærsk, Adam Banks, sat benene på jorden efter sin bryllupsrejse, før Petya-helvedet brød løs. Det voldsomme angreb åbnede på trods af de store skader for en helt unik mulighed for det store selskab.

21. februar 2018 kl. 15.47 | læs »

London ansætter digital boss: Skal gøre metropolen til verdens smarteste

London vil være verdens smarteste by. Derfor har byen nu ansat en digital direktør. Han vil bruge data og digitale værktøjer til at løse problemer som luftforurening og boligbyggeri.

21. februar 2018 kl. 08.08 | læs »

Byggebranchen griber ikke digitale muligheder: Kunne ellers mindske budgetskred og forsinkelser

I den danske byggebranche er man ikke parat til at samle nutidens digitale værktøjer op. Det er ærgerligt, da de kan være med til at sikre, at byggerier bliver leveret til tiden og med færre fejl, mener direktør. Dansk Byggeri er uenige.

21. februar 2018 kl. 07.01 | læs »
2

NNIT om voldsomme anklager om aftalt spil: "Grundløse og udokumenterede påstande"

De seneste dage er NNIT blevet udsat for hård kritik i forbindelse med tildelingen af Sundhedsplatformen. Nu afviser NNIT selv alle anklager som "udokumenterede beskyldninger."

19. februar 2018 kl. 10.35 | læs »