Steffen Villadsen

Erhvervsjournalist

E-Mail

stv@cw.dk

Twitter

@SteffenVilladse

Telefon

77300347

Linkedin

Se Steffen's LinkedIn profil

Jeg er erhvervsjournalist og skriver primært om, hvordan de danske it-virksomheder klarer sig.

Jeg er oprindeligt uddannet journalist fra Syddansk Universitet, men har efterfølgende læst en Cand.Public på blandt andet CBS og universitetet i Torino.

Tidligere har jeg skrevet for Børsen, hvorfra jeg har min praktiske uddannelse som erhvervsjournalist.

156 artikler på Computerworld

Steffen Villadsen

Dell afviser anklage om ordre-fusk: "Det er er et meget kritisk punkt for os, at vores partnere skal være trygge"

Dell afviser blankt alle beskyldninger om, at selskabet favoriserer Dustin. Nu inviterer Dell utilfredse partnere til dialog.

25. september 2017 kl. 11.19 | læs »
5

Utilfreds partner beskylder Dell for ordre-fusk: "Der sidder nogle folk hos Dell, der dirigerer vores sager videre til Dustin"

Dustin får særbehandling af Dell. Sådan lyder kritikken fra en partner, der beskylder Dell for at skaffe Dustin mulighed for at fiske ordrer fra andre partnere. Dell afviser kritikken.

25. september 2017 kl. 10.57 | læs »
2

Hver tredje danske virksomhed ramt af hackerangreb eller virus på et år

Landets virksomheder er i stigende grad under digitalt angreb udefra. Hver tredje virksomhed svarer i en ny undersøgelse, at de inden for det seneste år er blevet ramt.

25. september 2017 kl. 09.30 | læs »
1

Pengene vælter ud af danskstiftede Ominto: Alligevel scorer direktør 21 millioner kroner i bonus

Kvartal efter kvartal fosser pengene ud af det dansk-drevne it-selskab Ominto, der i øjeblikket er i risikozonen for at blive afnoteret på den amerikanske Nasdaq-børs. Alligevel belønnede selskabet direktøren med en klækkelig bonus på 21 millioner kroner.

22. september 2017 kl. 09.33 | læs »
5

Skattetryk og mangel på folk presser Columbus til at ansætte folk i udlandet: "En dansk medarbejder er konstant i konkurrence med en global medarbejder"

Danske medarbejdere er dyre at ansætte, og det flyder ikke ligefrem med kvalificerede kandidater. Derfor kigger Columbus-boss Thomas Honoré mod udlandet, når han skal ansætte folk.

22. september 2017 kl. 09.00 | læs »

Stort it-nedbrud rammer DSB: Billetsalg sat ud af spillet

De it-systemer, der støtter op om billetsalg til danskere, der skal køre med DSB her til morgen, er sat ud af spillet. Det oplyser DSB.

22. september 2017 kl. 07.50 | læs »

Toshiba sælger chip-forretningen for trecifret milliardbeløb

Kriseramte Toshiba sælger sin chipforretning til en amerikansk køber for 18 milliarder dollars. Pengene kan hjælpe det japanske selskab, der er i dyb krise.

21. september 2017 kl. 08.28 | læs »

Dansk internet-virksomhed risikerer at blive sparket ud af Nasdaq-børsen efter rod

Efter kun omkring et halvt år i det fine selskab på Nasdaq i USA er danskdominerede Ominto i krise. Aktiekursen er tordnet ned og regnskabet forsinket. Nu truer børsen med at afnotere selskabet.

21. september 2017 kl. 07.38 | læs »
2

Svensk milliardordre til Cerner sætter udbudskonkurrenter i Region Syddanmark under pres

Region Skåne vælger Cerner som leverandør af en it-løsning til en milliard svenske kroner. Cerner er også med i opløbet om en lignende kæmpeordre i Region Syddanmark.

20. september 2017 kl. 10.22 | læs »

"Så lige pludselig bliver jeg ringet op af Microsoft, der fortæller, at Steve Ballmer gerne vil have et møde med os"

"Så lige pludselig bliver jeg ringet op af Microsoft, der fortæller, at Steve Ballmer gerne vil have et møde med os. Vi mødtes i nogle kontorlokaler inde i byen hos open source-foreningen. Han var meget behagelig og meget vidende. Han var meget tilstede, og det var imponerende at mærke."

20. september 2017 kl. 09.19 | læs »