Artikel top billede

Medie: Apple vil annoncere nye Macbook-computere om to uger

Ifølge Bloomberg er Apple på vej med nye Macbook-computere med opdateret hardware

Apple har planlagt at opdatere hele sin Macbook-linje til den årlige udviklerkonference i starten af juni.

Det skriver Bloomberg via kilder hos Apple.

Ifølge Bloomberg vil opdateringen byde på Kaby Lake-processorer til Macbook Pro'en, ligesom Apple også arbejder på en hurtigere version af sin lille Macbook 12.

Apple skulle også være på vej med en opdateret version af sin Macbook Air-computer, da computeren, som er Apples billigste, stadig sælger overraskende godt, ifølge Bloombergs kilder.

Ingen af de opdaterede modeller vil få nyt design eller andre æstetiske ændringer. Selv en potentiel ny Macbook Air vil stadig beholde det gamle design samt den gamle skærm i en relativ lav opløsning.

Macbook Air har ikke skiftet udseende siden lanceringen for syv år siden.

Læs også: Efter fire måneders test af Apple Macbook: Flot skærm og vild batterilevetid - men alt for dyr

Gammel hardware

Apples Macbook-forretning har kun genereret 11 procent af Apples samlede omsætning, og det er hovedsageligt de loyale Mac-brugere, der har købt de nye Macbook Pro'er, der udkom i efteråret 2016.

Men allerede ved lancering var Macbook Pro'ens processor og indbyggede grafikkort forældet i forhold til konkurrerende produkter, hvilket har afholdt nogle fra at købe en ny Pro.

En opdatering af Apples Macbooks kommer i kølvandet på Microsofts lancering af Surface Laptop, som ifølge Microsoft skulle være 50 procent hurtigere end Apples Macbook Pro 13, men til en lavere pris - netop fordi Microsoft har valgt at benytte de nyeste af Intels processorer.

Læs også: Her er specifikationer og pris på den nye Surface Laptop - og de bedste alternativer

Sidst Apple introducerede nye computere ved sin udviklerkonference var i 2013, hvor Macbook Pro og en ny Macbook Air blev lanceret.

Læs også: Test: Der er altså ikke meget "pro" over Apples nye Macbook Pro 13 med Touch Bar
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI & machine learning i dagligdagen – teknologi og best practice

Kunstig intelligens og machine learning er i gang med at forandre de måder, som vi arbejder på i organisationer og virksomheder - både i det store og i det små. Bliv inspireret til hvordan kan du selv udnytte dem til at gøre din organisation klogere, skarpere og mere effektiv.

06. december 2022 | Læs mere


ERP løsninger til SMV segmentet

For små og mellemstore virksomheder gemmer der sig meget store muligheder for effektivisering og data-udnyttelse i valget af ERP-system. Med det rigtige valg kan man udnytte eksempelvis machine learning, AI, procesautomatisering og meget andet på tværs af hele organisationen til blandt andet lagerstyring, produktion, distribution, intelligent afrapportering.

07. december 2022 | Læs mere


Identity & Access Management - sådan holder du din virksomhed sikker

God styring af brugerrettigheder er en af de mest effektive måder til at højne it-sikkerheden. For det kan hurtigt gå galt, hvis system-rettigheder, system-adgang og lignende ikke hele tiden opdateres. Kom og hør om erfaringer og muligheder til hurtigt og nemt hele tiden at sikre, at der er styr på brugerrettighederne i hele din organisation- også uden at genere brugerne.

08. december 2022 | Læs mere