Artikel top billede

Medie: Apple vil annoncere nye Macbook-computere om to uger

Ifølge Bloomberg er Apple på vej med nye Macbook-computere med opdateret hardware

Apple har planlagt at opdatere hele sin Macbook-linje til den årlige udviklerkonference i starten af juni.

Det skriver Bloomberg via kilder hos Apple.

Ifølge Bloomberg vil opdateringen byde på Kaby Lake-processorer til Macbook Pro'en, ligesom Apple også arbejder på en hurtigere version af sin lille Macbook 12.

Apple skulle også være på vej med en opdateret version af sin Macbook Air-computer, da computeren, som er Apples billigste, stadig sælger overraskende godt, ifølge Bloombergs kilder.

Ingen af de opdaterede modeller vil få nyt design eller andre æstetiske ændringer. Selv en potentiel ny Macbook Air vil stadig beholde det gamle design samt den gamle skærm i en relativ lav opløsning.

Macbook Air har ikke skiftet udseende siden lanceringen for syv år siden.

Læs også: Efter fire måneders test af Apple Macbook: Flot skærm og vild batterilevetid - men alt for dyr

Gammel hardware

Apples Macbook-forretning har kun genereret 11 procent af Apples samlede omsætning, og det er hovedsageligt de loyale Mac-brugere, der har købt de nye Macbook Pro'er, der udkom i efteråret 2016.

Men allerede ved lancering var Macbook Pro'ens processor og indbyggede grafikkort forældet i forhold til konkurrerende produkter, hvilket har afholdt nogle fra at købe en ny Pro.

En opdatering af Apples Macbooks kommer i kølvandet på Microsofts lancering af Surface Laptop, som ifølge Microsoft skulle være 50 procent hurtigere end Apples Macbook Pro 13, men til en lavere pris - netop fordi Microsoft har valgt at benytte de nyeste af Intels processorer.

Læs også: Her er specifikationer og pris på den nye Surface Laptop - og de bedste alternativer

Sidst Apple introducerede nye computere ved sin udviklerkonference var i 2013, hvor Macbook Pro og en ny Macbook Air blev lanceret.

Læs også: Test: Der er altså ikke meget "pro" over Apples nye Macbook Pro 13 med Touch Bar
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere