Fra venstre ses Queue-it CCO Camilla Ley Valentin, CTO Martin Pronk, VP North America Phil Hanson, CEO Niels Henrik Sodemann.

Danske Queue-it satser på udlandet: Åbner kontor i USA

Queue-it har god kundevækst på det nordamerikanske marked og åbner derfor nu kontor i USA.

Der er god vækst i køsystemer til websites, og det får nu danske Queue-it til at åbne sit første kontor i udlandet.

Det bliver i USA, og det bunder ikke mindst i en god kundevækst på det nordamerikanske marked.

"Vores kundevækst i det nordamerikanske marked betyder, at vi nu er klar til at etablere en fysisk tilstedeværelse i USA, hvor vi har besluttet at åbne kontor i Minneapolis, Minnesota," udtaler Queue-its administrerende direktør og medstifter, Niels Henrik Sodemann.

"Med et solidt kundegrundlag, som udgør en tredjedel af vores samlede forretning, er der nu betydelige fordele ved at placere medarbejdere i USA, blandt andet i forbindelse med den kvalitet i supporten, vi vil yde vores kunder, og i forhold til en endnu tættere dialog med vores nye kunder i det amerikanske marked."

Når du venter i kø på nettet
Herhjemme har mange danskere stiftet bekendtskab med Queue-it's løsninger via ikke mindst SKAT og i forbindelse med køb af billetter til koncerter.

I USA har Queue-it allerede kunder i form af brands som Sonos, Carnegie Hall og Microsoft.

Det bliver Queue-its vice president of marketing, Phil Hanson, der skal stå i spidsen for den amerikanske afdeling.

"Rekrutteringsgrundlaget indenfor it er meget attraktivt, omkostningerne er rimelige, og der er en interessant koncentration af de store retail-virksomheder, som vi primært henvender os til i det amerikanske marked, i nærområdet," udtaler han i en pressemeddelelse.

"Og så er jeg selv fra Minneapolis, hvilket betyder, at jeg har et omfattende professionelt og personligt netværk at tage udgangspunkt i, når vi skal skabe forretning."

Kontoret i USA åbner allerede i næste måned. Queue-it har fortsat hovedkontor i Danmark, hvor der i dag er 70 ansatte.

Læs også:

Gratis magasin: De 50 største danske it-succeser - med en samlet værdi på mere end 220 milliarder kroner

Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CIO 2020

Siden 2006 har vi hvert år kåret Årets CIO - en pris der kaster lys over det fantastiske arbejde, der bliver gjort rundt omkring i de danske organisationer for at høste det store forretnings-potentiale, der kan drives ud af it og digitalisering.

01. december 2020 | Læs mere


Customer Experience 2021 - fokus på CX-strategi og teknologi til at forankre kundeoplevelsen

De gode kundeoplevelser er altafgørende for virksomheden, og netop derfor er det nødvendigt at have fokus på CX-strategi og teknologi, der kan være med til at forbedre kundeoplevelsen endnu mere. Det kræver tid og ressourcer, men det gavner hele virksomheden på lang sigt.

03. december 2020 | Læs mere


Træf det rigtige cloud-valg: Hør om mulighederne med hybrid- og multi-cloud

Vi kan ikke komme udenom, at cloud-teknologien bare vokser og vokser. Den giver adgang til store fordele for din virksomhed, men det kræver at virksomheden træffer strategiske, arkitektoniske og teknologiske vælg. Få indblik i, hvordan ud kan få sikkerhed, release cycles og andet til at gå op i en højere enhed.

09. december 2020 | Læs mere

mest debatterede artikler

Premium
Her er Microsofts planer med Windows for 2021: Pønser på fire nye versioner
Windows 10 vil udkomme i et væld af nye afskygninger i det kommende år. Få overblikket her.
Computerworld
Stein Bagger gør comeback i ny branche: "De lignede et mafiahold, førte sig frem som nyrige og plaprede løs om urealistiske drømme"
Stein Bagger har skiftet navn og fører sig nu frem i store biler i en helt ny branche, skriver en dansk avis.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Sådan sælger du nemt IT-sikkerhed og backup som en service – og styrker din indtjening
Den klassiske forhandlermodel med salg af produkter er under pres. Som IT-forhandler er du enormt konkurrenceudsat og de kunder der køber, er ikke altid loyale. Den hårde konkurrence giver samtidig stærkt begrænsede margener. For kunden er det er mere besværligt købe produkter end det er at købe services og du risikerer derfor, at kunden smutter over til en nemmere og mere fleksibel løsning - det vil sige til nogen, der sælger services. Nøglen til vækst er ofte at påtage sig rollen som managed service provider. Her tilbyder du en pakke af services, der komplementerer primærproduktet og løser en udfordring for kunden – og styrker dit salg og din indtjening. Du opnår en løbende indtægt, en tættere relation til dine kunder og en fleksibilitet og skalerbarhed, som kun skyen kan tilbyde. Et oplagt eksempel er en kombination af salg af services som cyberbeskyttelse og backup. I denne hvidbog får du konkrete råd til, hvordan du kommer i gang med at optimere din forretningsmodel.