Artikel top billede

Fra venstre ses Queue-it CCO Camilla Ley Valentin, CTO Martin Pronk, VP North America Phil Hanson, CEO Niels Henrik Sodemann.

Danske Queue-it satser på udlandet: Åbner kontor i USA

Queue-it har god kundevækst på det nordamerikanske marked og åbner derfor nu kontor i USA.

Der er god vækst i køsystemer til websites, og det får nu danske Queue-it til at åbne sit første kontor i udlandet.

Det bliver i USA, og det bunder ikke mindst i en god kundevækst på det nordamerikanske marked.

"Vores kundevækst i det nordamerikanske marked betyder, at vi nu er klar til at etablere en fysisk tilstedeværelse i USA, hvor vi har besluttet at åbne kontor i Minneapolis, Minnesota," udtaler Queue-its administrerende direktør og medstifter, Niels Henrik Sodemann.

"Med et solidt kundegrundlag, som udgør en tredjedel af vores samlede forretning, er der nu betydelige fordele ved at placere medarbejdere i USA, blandt andet i forbindelse med den kvalitet i supporten, vi vil yde vores kunder, og i forhold til en endnu tættere dialog med vores nye kunder i det amerikanske marked."

Når du venter i kø på nettet

Herhjemme har mange danskere stiftet bekendtskab med Queue-it's løsninger via ikke mindst SKAT og i forbindelse med køb af billetter til koncerter.

I USA har Queue-it allerede kunder i form af brands som Sonos, Carnegie Hall og Microsoft.

Det bliver Queue-its vice president of marketing, Phil Hanson, der skal stå i spidsen for den amerikanske afdeling.

"Rekrutteringsgrundlaget indenfor it er meget attraktivt, omkostningerne er rimelige, og der er en interessant koncentration af de store retail-virksomheder, som vi primært henvender os til i det amerikanske marked, i nærområdet," udtaler han i en pressemeddelelse.

"Og så er jeg selv fra Minneapolis, hvilket betyder, at jeg har et omfattende professionelt og personligt netværk at tage udgangspunkt i, når vi skal skabe forretning."

Kontoret i USA åbner allerede i næste måned. Queue-it har fortsat hovedkontor i Danmark, hvor der i dag er 70 ansatte.

Læs også:

Gratis magasin: De 50 største danske it-succeser - med en samlet værdi på mere end 220 milliarder kroner
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere