Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

Ny opgørelse afslører: Så mange apps har du på smartphonen - og så meget tid bruger du på dem

De mange apps på din smartphone er en stadig større tidssluger, afslører ny opgørelse.

Forbrugere verden over har i dén grad taget apps på smartphonen til sig - og vi bruger mere og mere tid på dem.

Alene fra første kvartal sidste år til første kvartal i år er det samlede tidsforbrug steget med 25 procent. På et år bruger forbrugerne verden over samlet i omegnen af en billion timer på apps.

Det er 1.000.000.000.000 timer, en million millioner timer.

Det konkluderer analysefirmaet App Annie i en ny rapport.

Her kan man også læse, at den gennemsnitlige forbruger på anvender over 30 forskellige apps om måneden.

I et land som Tyskland har en smartphonebruger i gennemsnit installeret 94 apps, og heraf er omkring 36 af dem i brug hver måned.

Læs også: Se listen med de mest downloadede apps i 2016: Skovler både brugere og penge ind

Generelt benytter vi hver måned mellem en tredjedel og halvdelen af de apps, vi har installeret på smartphonen, konkluderer App Annie.

Mindst ni apps er i brug hver eneste dag, hvis man tager den gennemsnitlige smartphone-bruger, men i lande som Brasilien, Indien og Kina er endnu flere apps i brug dagligt.

Så meget tid bruger vi på apps

Tidsforbruget på apps varierer meget fra land til land. I Tyskland bruger smartphone-brugerne lige under to timer om dagen på apps. I Sydkorea er det langt over tre timer.

Hvis man alene ser på typen af apps, der er i brug, så er de største hits de forskellige forudinstallerede apps som browsere og andre værktøjer, mens apps til sociale medier og kommunikation hitter, når brugerne selv aktivt installerer apps.

Også apps til billeder, videoer og musik er populære, ligesom spil naturligvis også hitter i app-butikkerne.

Hvis man kigger på de apps, der åbnes flest gange på en dag, er dating og produktivitet nogle af de kategorier, der klarer sig godt ifølge rapporten fra App Annie.

Læs også:

Apples nye iOS 11 kommer med et ultimativt krav til alle apps: Se om dine egne apps overlever

Se listen med de mest downloadede apps i 2016: Skovler både brugere og penge ind
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Daxiomatic ApS
Salg, udvikling, implementering og servicering af software til ERP

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi
Evnen til at tilpasse sig en verden i konstant forandring bliver afgørende for virksomhedens mulighed for at vækste i fremtiden. Ét af de finansielle håndtag du kan skrue på, er en hel eller delvis outsourcing af it-driften. I e-bogen ”Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi” får du viden om, hvordan din virksomhed kan bruge tilpasningsøkonomi til at håndtere fremtidens krav til it. Vi spørger blandt andet: - Kan din virksomhed skalere og tilpasse sin digitale kapacitet og økonomi? - Har dine kunder tillid til, at du har de skarpeste it-løsninger? - Ville I kunne styrke forretningen ved at give jeres it mere fokus? - Kan I få øget funktionalitet til samme pris? Vi fokuserer på risiko, økonomi, fokus og valg af it-partner, som er fire opmærksomhedspunkter du skal have styr på for at lykkes med at tilpasse virksomheden til at modstå forandringerne i verden.