Artikel top billede

Ny opgørelse afslører: Så mange apps har du på smartphonen - og så meget tid bruger du på dem

De mange apps på din smartphone er en stadig større tidssluger, afslører ny opgørelse.

Forbrugere verden over har i dén grad taget apps på smartphonen til sig - og vi bruger mere og mere tid på dem.

Alene fra første kvartal sidste år til første kvartal i år er det samlede tidsforbrug steget med 25 procent. På et år bruger forbrugerne verden over samlet i omegnen af en billion timer på apps.

Det er 1.000.000.000.000 timer, en million millioner timer.

Det konkluderer analysefirmaet App Annie i en ny rapport.

Her kan man også læse, at den gennemsnitlige forbruger på anvender over 30 forskellige apps om måneden.

I et land som Tyskland har en smartphonebruger i gennemsnit installeret 94 apps, og heraf er omkring 36 af dem i brug hver måned.

Læs også: Se listen med de mest downloadede apps i 2016: Skovler både brugere og penge ind

Generelt benytter vi hver måned mellem en tredjedel og halvdelen af de apps, vi har installeret på smartphonen, konkluderer App Annie.

Mindst ni apps er i brug hver eneste dag, hvis man tager den gennemsnitlige smartphone-bruger, men i lande som Brasilien, Indien og Kina er endnu flere apps i brug dagligt.

Så meget tid bruger vi på apps

Tidsforbruget på apps varierer meget fra land til land. I Tyskland bruger smartphone-brugerne lige under to timer om dagen på apps. I Sydkorea er det langt over tre timer.

Hvis man alene ser på typen af apps, der er i brug, så er de største hits de forskellige forudinstallerede apps som browsere og andre værktøjer, mens apps til sociale medier og kommunikation hitter, når brugerne selv aktivt installerer apps.

Også apps til billeder, videoer og musik er populære, ligesom spil naturligvis også hitter i app-butikkerne.

Hvis man kigger på de apps, der åbnes flest gange på en dag, er dating og produktivitet nogle af de kategorier, der klarer sig godt ifølge rapporten fra App Annie.

Læs også:

Apples nye iOS 11 kommer med et ultimativt krav til alle apps: Se om dine egne apps overlever

Se listen med de mest downloadede apps i 2016: Skovler både brugere og penge ind
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere