Artikel top billede

Sønderborg Kommune annullerer fire-årig aftale med KMD

Sønderborg Kommune opsiger fire-årig aftale med KMD om læringsplatform. Grund: KMD er stoppet med at udvikle på systemet.

Sønderborg Kommune annullerer fire-årig aftale med KMD om levering af en såkaldt læringsplatform til kommunens skoler, skriver jv.dk.

Istedet skal kommunes folkeskole-lærere fremover anvende systemet meebook.

Grunden til system-skiftet er, at Sønderborg Kommune ikke vil acceptere, at KMD har besluttet sig for at udfase det system, som kommunen ellers har købt, nemlig Educa.

Det betyder, at der ikke vil blive udviklet på det KMD-systemet, som lærere fra kommunens 17 folkeskoler ellers har været på kursus i det seneste år.

KMD købte i fjor UVdata, der står bag læringsplatformen MinUddannelse, som har været en konkurrent til KMD's egen Educa.

Dengang meddelte KMD, at selskabet fremover ville satse på MinUddannelse som læringsplatform.

MinUddannelse ville dermed blive den platform, som udviklingskræfterne ville blive lagt i, mens Educa kun ville blive opgraderet i minimalt omfang og kun, hvis det stod i aftalerne med KMD.

Det er denne beslutning, der ligger til grund for Sønderborg Kommunes beslutning.

Faktisk stod valget mellem netop MinUddannelse og meebook, lyder det i jv.dk.

Læs også:

ATP fyrer KMD efter måneders utilfredshed: KMD mister kæmpe-ordre midt i alvorlig krise

Stor a-kasse fyrer KMD flere år inde i stort projekt: Skifter til Netcompany

Krise: KMD's resultat falder med 29 procent i kølvandet på kæmpesager med vrede kunder
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Daxiomatic ApS
Salg, udvikling, implementering og servicering af software til ERP

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere