Artikel top billede

(Foto: Fotograf Torben Klint)

Dansk anmelderportal boomer: Vil være for onlineverden, hvad Tripadvisor er for hoteller

Efter at have løftet omsætningen med mere end en tredjedel sætter Trustpilot nu et helt klart mål om at blive global markedsleder. "Vi vil ikke tabe den kamp til en af vores konkurrenter," lyder det fra direktøren.

Med et årsregnskab i ryggen, der viser et omsætningsløft på 34,1 procent, går den danske anmelderportal Truspilot benhårdt efter at blive global markedsleder. Det skriver Børsen.

"Den tidligere strategi var meget baseret på vores abonnementforretning for virksomheder. Men i løbet af de næste tre år er der et åbent vindue og mulighed for at blive for onlineverden, hvad Tripadvisor er for hoteller. Vi vil ikke tabe den kamp til en af vores konkurrenter," siger Trustpilots direktør Peter Mühlmann til Børsen

Ikke en gratis omgang

Det er dog ikke gratis for den danske anmelderportal, der blev dannet i 2007, at gå efter den globale førsteplads. Underskuddet er de sidste to regnskabsår landet på knap 180 millioner kroner.

Det bekymrer dog ikke direktør Mühlmann, der understreger overfor Børsen, at underskuddet skal tilskrives store investeringer i virksomheden.

Igennem årene har Trustpilot fået tilført 800 millioner kroner, og selvom det er dyrt at vokse, forsikrer direktøren om, at virksomheden fortsat har penge på bogen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

29. maj 2024 | Læs mere


Forbered dig effektivt på cyber katastrofen

Da det ikke længere er et spørgsmål om, om man bliver ramt men et spørgsmål om hvornår, er det essentielt at analysere angrebsflader og designe en effektiv sikkerhedsinfrastruktur, som afvejer sikring af centrale data og systemer mod hensynet til brugervenlighed og medarbejdernes produktivitet.

30. maj 2024 | Læs mere