Artikel top billede

Power har siden sin debut gjort et voldsomt indhug i markedet for elektronik. Ambitionen er, at virksomheden skal fortsætte med at vokse de kommende år.

Power runder milepæl og bliver i det høje gear: Vil vokse med en milliard kroner om året

Efter blot to år på markedet har elektronikkæden Power rundet en omsætning på en milliard kroner om året. Nu er planen at øge toplinjen med yderligere en milliard kroner om året de næste tre år.

Siden Power slog dørene op til sin første butik i midten af august 2015 er det gået stærkt for den relativt nye spiller på det danske elektronikmarked. 

Power har ædt sig ind på konkurrenterne, og har nu en betragtelig andel af markedet. Ambitionen er at vokse med en milliard kroner om året de kommende år. Det skriver Børsen.

"Vi har lagt alle problemerne bag os. Vi er på et godt spor og kommer til at vokse med en milliard om året i de næste tre år frem," siger Jesper Boysen, der er administrerende direktør i Power til Børsen

Ideen bag Powers forretningsmodel er løbende at tilpasse sig konkurrrenternes priser på elektroniske skilte i butikken.

Ambitionen er nu, at Power skal omsætte for 4,6 milliarder i 2019 og samme år levere det første driftsoverskud.

Læs også:

Massive omvæltninger hos danske it-forhandlere: Butikker lukker på stribe - men samtidig buldrer nye frem

Elektronik-giganter slår alarm: Ny afgift på pc'er og smartphones vil sende priserne på himmelflugt

Om få uger er det slut: Computercity-butikkerne lukker og slukker i Danmark
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere


Computerworld Summit 2024

Vi kigger ind i scenariet for fremtiden it-afdeling og hvordan virksomheden bedst muligt udnytter både nye og etablerede teknologier til at understøtte vækst og dermed sikre overlevelse i en konkurrencepræget verden.

23. maj 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere