Artikel top billede

Power vil åbne masser af nye varehuse på trods af blodrødt regnskab

Elektronikkæden Power har en blodrød bundlinje og en negativ egenkapital, men virksomheden fortsætter med at udrulle nye varehuse.

Elektronikkæden Power har i dag seks danske varehuse, men i løbet af de kommende år skal det antal stige til mindst 18. 

Det skriver Finans.

Udrulningen af nye varehuse sker på trods af, at Powers seneste regnskab viser et blodrødt underskud på 89 millioner kroner.

Jesper Boysen, der er administrerende direktør for Power, erkender ifølge Finans, at det seneste regnskab ikke er tilfredsstillende.

Negativ egenkapital og stigende omsætning

Regnskabet viser desuden en negativ egenkapital, men i regnskabet understreges det dog, at kæden har et "forsvarligt kapitalberedskab."

I det seneste år er kædens omsætning dog også vokset med knap 400 millioner kroner til 1,4 milliarder.

Power er opbygget på resterne af den danske Expert-kæde, og hvidevarekæden Punkt 1 er ligeledes en del af Power.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere