Artikel top billede

Hackere angriber stor streaming-tjeneste: Nye afsnit af populære tv-serier stjålet

Den amerikanske tv-kanal og streaming-tjeneste HBO er blevet udsat for et cyberangreb. Hackerne har stjålet flere nye afsnit af populære tv-serier og lækket dem på internettet.

Det amerikanske tv- og filmselskab HBO er blevet angrebet af hackere, der har stjålet flere nye afsnit af selskabets populære tv-serier og lækket dem på internettet.

Det skriver mediet Entertainment Weekly.

HBO bekræfter angrebet og oplyser til Entertainment Weekly, at man undersøger sagen i samarbejde med politiet og eksterne sikkerhedsfirmaer.

”HBO oplevede for nylig et cyberangreb, der betød, at ophavsretsbeskyttet information blev kompromitteret,” skriver HBO i en udtalelse.

”Vi begyndte med det samme at efterforske sagen i samarbejde med ordensmagten og eksterne sikkerhedsfirmaer. Databeskyttelse er en topprioritet hos HBO, og vi tager vores ansvar for at beskytte data seriøst.”

Indtil videre er afsnit af serierne Ballers og Room 104 lækket på internettet efter angrebet, og hackerne hævder også at ligge inde med kommende afsnit af den populære fantasy-serie Game of Thrones.

Filmstudier er yndede hackermål

HBO-angrebet er dog langt fra første gang, at hackere kaster sig over store produktionsselskaber.

I april måned angreb en hacker streaming-tjenesten Netflix og stjal adskillige ikke-offentliggjorte afsnit af serien Orange Is The New Black, og værst er det gået ud over Sony Pictures, der i 2014 blev lagt ned af hackergruppen Guardians of Peace.

Hackerne stjal og lækkede adskillige Hollywood-film og slap angiveligt også afsted med økonomiske oplysninger og kildekode fra Sony.

Det kan du læse meget mere om her: Giga-hack mod Sony: Ny storfilm er allerede piratkopieret 500.000 gange
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
GDPR: De bedste værktøjer til forankring og automatisering

GDPR er forlængst blevet en del af hverdagen i alle organisationer, og vi kan ikke komme uden om, at det koster dyrt at negligere vigtigheden af det. Det kan være en stor mundfuld at skulle holde styr på regler, håndtering og vedligeholdelse. Derfor sætter vi fokus på forankring og automatisering på denne konference.

02. december 2021 | Læs mere


Digital kundeservice: Kom godt i gang med chatbots

Der er store gevinster at hente med chatbots, som kan håndtere en stor del af kommunikationen med brugere - både de eksterne som kunder og de interne som medarbejdere.Og lige rundt om hjørnet venter næste generation, nemlig de stemme-baserede chatbots, som står på skuldrene af de stemmestyrede home-devices som Amazons Alexa og Google Home.

07. december 2021 | Læs mere


Can AI bring value to your business?

You will learn how AI has been successfully used to enhance an existing business where artificial intelligence is deployed to work complementary to natural intelligence in a complex data process. And you will be presented with a business case where AI provides the possibilities of creating a completely new business platform, that would not otherwise have been possible.

08. december 2021 | Læs mere