Artikel top billede

Hackere angriber stor streaming-tjeneste: Nye afsnit af populære tv-serier stjålet

Den amerikanske tv-kanal og streaming-tjeneste HBO er blevet udsat for et cyberangreb. Hackerne har stjålet flere nye afsnit af populære tv-serier og lækket dem på internettet.

Det amerikanske tv- og filmselskab HBO er blevet angrebet af hackere, der har stjålet flere nye afsnit af selskabets populære tv-serier og lækket dem på internettet.

Det skriver mediet Entertainment Weekly.

HBO bekræfter angrebet og oplyser til Entertainment Weekly, at man undersøger sagen i samarbejde med politiet og eksterne sikkerhedsfirmaer.

”HBO oplevede for nylig et cyberangreb, der betød, at ophavsretsbeskyttet information blev kompromitteret,” skriver HBO i en udtalelse.

”Vi begyndte med det samme at efterforske sagen i samarbejde med ordensmagten og eksterne sikkerhedsfirmaer. Databeskyttelse er en topprioritet hos HBO, og vi tager vores ansvar for at beskytte data seriøst.”

Indtil videre er afsnit af serierne Ballers og Room 104 lækket på internettet efter angrebet, og hackerne hævder også at ligge inde med kommende afsnit af den populære fantasy-serie Game of Thrones.

Filmstudier er yndede hackermål

HBO-angrebet er dog langt fra første gang, at hackere kaster sig over store produktionsselskaber.

I april måned angreb en hacker streaming-tjenesten Netflix og stjal adskillige ikke-offentliggjorte afsnit af serien Orange Is The New Black, og værst er det gået ud over Sony Pictures, der i 2014 blev lagt ned af hackergruppen Guardians of Peace.

Hackerne stjal og lækkede adskillige Hollywood-film og slap angiveligt også afsted med økonomiske oplysninger og kildekode fra Sony.

Det kan du læse meget mere om her: Giga-hack mod Sony: Ny storfilm er allerede piratkopieret 500.000 gange
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

29. maj 2024 | Læs mere


Forbered dig effektivt på cyber katastrofen

Da det ikke længere er et spørgsmål om, om man bliver ramt men et spørgsmål om hvornår, er det essentielt at analysere angrebsflader og designe en effektiv sikkerhedsinfrastruktur, som afvejer sikring af centrale data og systemer mod hensynet til brugervenlighed og medarbejdernes produktivitet.

30. maj 2024 | Læs mere