Artikel top billede

Hackere angriber stor streaming-tjeneste: Nye afsnit af populære tv-serier stjålet

Den amerikanske tv-kanal og streaming-tjeneste HBO er blevet udsat for et cyberangreb. Hackerne har stjålet flere nye afsnit af populære tv-serier og lækket dem på internettet.

Det amerikanske tv- og filmselskab HBO er blevet angrebet af hackere, der har stjålet flere nye afsnit af selskabets populære tv-serier og lækket dem på internettet.

Det skriver mediet Entertainment Weekly.

HBO bekræfter angrebet og oplyser til Entertainment Weekly, at man undersøger sagen i samarbejde med politiet og eksterne sikkerhedsfirmaer.

”HBO oplevede for nylig et cyberangreb, der betød, at ophavsretsbeskyttet information blev kompromitteret,” skriver HBO i en udtalelse.

”Vi begyndte med det samme at efterforske sagen i samarbejde med ordensmagten og eksterne sikkerhedsfirmaer. Databeskyttelse er en topprioritet hos HBO, og vi tager vores ansvar for at beskytte data seriøst.”

Indtil videre er afsnit af serierne Ballers og Room 104 lækket på internettet efter angrebet, og hackerne hævder også at ligge inde med kommende afsnit af den populære fantasy-serie Game of Thrones.

Filmstudier er yndede hackermål

HBO-angrebet er dog langt fra første gang, at hackere kaster sig over store produktionsselskaber.

I april måned angreb en hacker streaming-tjenesten Netflix og stjal adskillige ikke-offentliggjorte afsnit af serien Orange Is The New Black, og værst er det gået ud over Sony Pictures, der i 2014 blev lagt ned af hackergruppen Guardians of Peace.

Hackerne stjal og lækkede adskillige Hollywood-film og slap angiveligt også afsted med økonomiske oplysninger og kildekode fra Sony.

Det kan du læse meget mere om her: Giga-hack mod Sony: Ny storfilm er allerede piratkopieret 500.000 gange
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere