Artikel top billede

Dansk sundheds-startup henter millioner fra tidligere Falck-boss

Et nyt dansk health-tech-startup får stor kapitaltilførelse. Blandt investorerne er Allan Søgaard Larsen, der er tidligere koncernchef i Falck.

Det danske it-startup Practio får nu tilført et to-cifret millionbeløb, og blandt investorerne er Allan Søgaard Larsen, der i december 2016 fratrådte som koncernchef i Falck.

Det skriver Berlingske Business.

Practio er en sundhedsløsning, der er stiftet af lægen Jonas Nielsen, og den gør det blandt andet muligt at bestille vacciner og få genudskrevet medicin på faste recepter direkte fra løsningens hjemmeside.

Kapital skal bruges på vækst

Til Berlingske Business oplyser administrerende direktør i Practio, Mads Mikkelsen, at investeringen skal bruges på yderligere vækst og international ekspansion.

"De penge, som vi har rejst nu, skal bruges til at styrke organisationen og accelere den internationale ekspansion af vores vaccinationsservice og vores medicinservice,” siger han.

I forbindelse med kapitaltilførelsen bliver Ulrik Spor, der er tidligere i direktør i Novo, ny bestyrelsesformand.

Læs også: 
Her er de 20 danske it-virksomheder, der får tilført mest kapital
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Tieto Denmark A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere