Artikel top billede

Dansk sundheds-startup henter millioner fra tidligere Falck-boss

Et nyt dansk health-tech-startup får stor kapitaltilførelse. Blandt investorerne er Allan Søgaard Larsen, der er tidligere koncernchef i Falck.

Det danske it-startup Practio får nu tilført et to-cifret millionbeløb, og blandt investorerne er Allan Søgaard Larsen, der i december 2016 fratrådte som koncernchef i Falck.

Det skriver Berlingske Business.

Practio er en sundhedsløsning, der er stiftet af lægen Jonas Nielsen, og den gør det blandt andet muligt at bestille vacciner og få genudskrevet medicin på faste recepter direkte fra løsningens hjemmeside.

Kapital skal bruges på vækst

Til Berlingske Business oplyser administrerende direktør i Practio, Mads Mikkelsen, at investeringen skal bruges på yderligere vækst og international ekspansion.

"De penge, som vi har rejst nu, skal bruges til at styrke organisationen og accelere den internationale ekspansion af vores vaccinationsservice og vores medicinservice,” siger han.

I forbindelse med kapitaltilførelsen bliver Ulrik Spor, der er tidligere i direktør i Novo, ny bestyrelsesformand.

Læs også: 
Her er de 20 danske it-virksomheder, der får tilført mest kapital
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

29. maj 2024 | Læs mere


Forbered dig effektivt på cyber katastrofen

Da det ikke længere er et spørgsmål om, om man bliver ramt men et spørgsmål om hvornår, er det essentielt at analysere angrebsflader og designe en effektiv sikkerhedsinfrastruktur, som afvejer sikring af centrale data og systemer mod hensynet til brugervenlighed og medarbejdernes produktivitet.

30. maj 2024 | Læs mere