Artikel top billede

Dansk sundheds-startup henter millioner fra tidligere Falck-boss

Et nyt dansk health-tech-startup får stor kapitaltilførelse. Blandt investorerne er Allan Søgaard Larsen, der er tidligere koncernchef i Falck.

Det danske it-startup Practio får nu tilført et to-cifret millionbeløb, og blandt investorerne er Allan Søgaard Larsen, der i december 2016 fratrådte som koncernchef i Falck.

Det skriver Berlingske Business.

Practio er en sundhedsløsning, der er stiftet af lægen Jonas Nielsen, og den gør det blandt andet muligt at bestille vacciner og få genudskrevet medicin på faste recepter direkte fra løsningens hjemmeside.

Kapital skal bruges på vækst

Til Berlingske Business oplyser administrerende direktør i Practio, Mads Mikkelsen, at investeringen skal bruges på yderligere vækst og international ekspansion.

"De penge, som vi har rejst nu, skal bruges til at styrke organisationen og accelere den internationale ekspansion af vores vaccinationsservice og vores medicinservice,” siger han.

I forbindelse med kapitaltilførelsen bliver Ulrik Spor, der er tidligere i direktør i Novo, ny bestyrelsesformand.

Læs også: 
Her er de 20 danske it-virksomheder, der får tilført mest kapital
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere


Produktion 2.0: Drift og sikkerhed når der går IT i OT

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

23. februar 2023 | Læs mere


MS Power Platform

Bliv inspireret til, hvordan du kan gribe mulighederne via Microsofts Power Platform og Power Apps gennem oplæg om og demonstrationer af, hvordan danske virksomheder anvender mulighederne. Eksempelvis ved at visualisere og dele data med Power BI, tilpasse, digitalisere workflows med Power Apps samt automatisere workflows mellem services med Power Automate.

28. februar 2023 | Læs mere