Artikel top billede

Mark Zuckerbergs Facebook er onsdag over frokost ramt af omfattende it-problemer i en lang række lande.

Facebook sendt til tælling i en række lande - sådan får du igen adgang til Facebook

Facebook er netop nu nede i en lang række lande. Se her, hvordan du igen får adgang til tjenesten.

Se seneste opdatering nederst.

Verdens mest populære sociale netværk, Facebook, er netop nu ramt af store it-problemer i en lang række lande. 

Når brugerne forsøger at tilgå Facebook.com, møder de en fejl-meddelelse:

This site can’t be reached

The webpage at https://www.facebook.com/ might be temporarily down or it may have moved permanently to a new web address.
ERR_FAILED.

At dømme ud fra opdateringer på blandt andet Twitter, er der tale om et omfattende nedbrud, som har stået på et et stykke tid nu.

Websiden Downdetector, der tracker driftssituationen på en række populære sider og tjenester, viser i øjeblikket, at nedbruddet især har ramt Europa, men også Australien, Japan, USA, Sydamerika og flere andre lande og regioner.

Få adgang til Facebook igen

Det ser dog ud til, at der ikke er tale om et total-nedbrud, for hvis man tvinger en opdatering af siden igennem eller tømmer browserens cache, har man igen adgang til det sociale netværk.

Du kan opdatere siden ved at holde shift nede og herefter trykke på F5.

Det ser umiddelbart ikke ud til, at der er problemer med Facebook via apps til de mobile platforme.

Opdatering klokken 14:40: Det ser nu ud til, at Facebook igen fungerer normalt i Danmark. Status i de øvrige lande, der har været ramt af nedbruddet, kendes ikke.


mest debatterede artikler

Premium
Sikkerhedsekspert: Derfor har Colonial været nødt til at betale hackere ransomware på 30 millioner kroner - vil sagtens kunne ske i Danmark
Interview: Hvorfor har mægtige Colonial Pipeline valgt at betale ransomware til hackere trods anbefalinger fra myndigheder og sikkerhedsmiljøet? "Det er ikke helt sort og hvidt," siger sikkerheds-ekspert Leif Jensen fra Eset.
Computerworld
Nye informationer om det største iPhone-hack nogensinde ser dagens lys: 128 millioner brugere blev ramt
Hidtil hemmeligholdte detaljer om verdens største iPhone-hack er kommet frem under retssagen mellem Apple og Epic Games. 128 millioner brugere blev ramt, og mere end 4.000 apps blev inficeret. Se detaljerne her.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Sådan outsourcer du effektivt – og undgår fælderne
Nogle outsourcer for at minimere omkostningsniveauet, andre for at skaffe ressourcer og spidskompetencer, der er svære at skaffe lokalt – eller af en helt tredje årsag. Der er dog talrige forhold, der er gode at afdække, før man overhovedet begynder at lede en outsourcingudbyder. Man skal klarlægge egne projektbehov samt de spørgsmål og krav, man vil stille samt indsamle viden og erfaringer om, hvordan samarbejdet indledes, drives og styres optimalt. Dertil skal man kende til de hyppigste faldgruber, der kan få et ellers lovende outsourcingsamarbejde til at køre i grøften.