Top 100:Visma-koncernen brager frem: Fire af selskaberne blandt de 100 dygtigste i Danmark

Artikel top billede

Så er dommen faldet: Danske Uber-chauffører idømt kæmpebøder

Fire tidligere Uber-chauffører er netop blevet kendt skyldige i at overtræde taxalovgivningen. De fire mænd skal betale store beløb i bøder. Dommen baner vejen for en regulær bøderegn til op mod 1.500 tidligere Uber-chauffører i Danmark.

Taxametret fik frit løb, da bøderne skulle udmåles til de Uber-chauffører, der mandag sad på anklagebænken i Københavns Byret.

De fire er tiltalt for ulovlig taxakørsel og kørsel uden erhvervsmæssigt kørekort, og da dommen faldt mandag eftermiddag klokken 13:00, var resultatet store bøder til alle fire. 

En af de dømte skal betale knap 500.000 kroner, mens de tre andre fik bøder på henholdsvis 110.000 kroner, 60.000 kroner og 40.000 kroner. 

Afgørende dom

Dommen har afgørende betydning, da de fire chaufførers bødestraf viser, at retten altså vurderer, at en liste udleveret af Ubers hovedkontor i Holland er tilstrækkeligt bevismateriale til at dømme chaufførerne for ulovlig taxakørsel. 

Det er afgørende, da de fire nu dømte tidligere chauffører kun er begyndelsen.

1.500 mennesker er blevet sigtet for overtrædelse af taxiloven, så med dagens dom trækker det op til en regulær bøderegn.

Opdateres.....
IT-JOB

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Udbudskoordinator med teknisk forståelse

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

IT-supportere til Skatteforvaltningen i Aalborg

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

Cyber Security Process Analyst/Manager
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Om SAP Excellence Day 2022

På SAP Excellence Day 2022 får du et kondenseret og prioriteret overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

05. oktober 2022 | Læs mere


Sådan får du effektiv drift og udnytter de nye muligheder med Microsoft Dynamics 365

På denne konference kan du derfor få indblik i nyhederne i Microsoft Dynamics 365, erfaringer med udrulning af systemerne samt nyttig viden fra en række centrale leverandører om valgmulighederne i det omfattende system og erfaringerne ind til nu.

06. oktober 2022 | Læs mere


Cyber Security Strategy Trends 2022

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

11. oktober 2022 | Læs mere


CIO
Stort CIO-interview: Lemvigh-Müllers milliard-omsætning er blevet digital