Artikel top billede

Tidligere topchef i Dell og HP's danske forretninger skifter til TDC

Adam Vieth, der er tidligere har været general manager i både Dell og HP i Danmark, skifter til TDC.

Adam Vieth, der tidligere har været general manager i både Dell og HP i Danmark, har fået en ny stilling.

Han er 1. september tiltrådt som senior vice president i TDC Erhverv, hvor han kommer til at referere til Marina Lønning, direktør i TDC Erhverv.

Det bekræfter TDC over for Computerworld, og det fremgår også af Adam Vieths egen LinkedIn-profil.

Adam Vieth var i en årrække ansat hos Dell i Danmark. De sidste to år og tre måneder var han direktør for den danske del af Dell, før han i august 2015 pludselig forlod virksomheden.

Det kan du læse mere om her: Dansk Dell-direktør færdig efter blot to år - har forladt virksomheden

Der gik kun halvanden måned, før Adam Vieth kunne annoncere, at han nu havde fået en ny stilling - denne gang som general manager hos Dells konkurrent, HP.

Her fik han ansvaret for salget af pc'er til især erhvervskunder.

Læs mere om det her: Efter pludselig exit fra Dell: Nu er han tilbage som chef i HP Danmark

Adam Vieth været i HP frem til nu, hvor han altså netop er tiltrådt hos TDC Erhverv.

TDC Erhverv er et af de vigtigste forretningsområder i TDC Group. Erhvervsforretningens resultater har stor betydning for, hvordan det går for TDC Group samlet set.

TDC Erhverv har dog i flere år været under et hårdt pres, og indtjeningen i denne del af TDC faldt med 14,3 procent alene i 2016, mens omsætningen gik tilbage med 10 procent.

Computerworld forsøger at få mere information om, hvad Adam Vieth helt præcist skal arbejde med som senior vice president i TDC Erhverv samt hvorfor han forlader HP i Danmark.

Læs også:

TDC har kæmpe-udfordringer med erhvervskunderne: Derfor lider TDC Erhverv
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Tieto Denmark A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere